Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

SCI - Save Company International

Всички компании от мрежовия маркетинг, които не са включени отгоре. Ако се съберат много фенове на някоя от тях, ще и направим раздел :)

SCI - Save Company International

Мнениеот nksuccess » Пет Апр 01, 2011 5:59 pm

КОМПАНИЯТА, КОЯТО РАБОТИ ЗА ВАС

Save Company International е независима потребителска общност.

Чрез SaveCard клиентите на SCI ползват определен процент отстъпка при всяка своя покупка като по този начин, пазарувайки, печелят.

Всяка покупка осъществена със SaveCard при търговските партньори на SCI ви носи пари в брой по вашата банкова сметка ако вие сте краен потребител.

Какво кара клиентите да пазаруват умно при Търговските партньори на SCI.

•Безплатна SaveCard и онлайн офис
•търговската отстъпка, която не могат да си договорят индивидуално от 1 до 30%
•допълнителният бонус "Лоялен клиент" под формата на регистрационни кредити при покупки в тъговските партньори на SCI. Този бонус се заплаща от бюджета на SCI;
•спестовният характер на натрупване на сумите;
•чувството на принадлежност към потребителската общност;
•любопитство да се тества системата;
•личната препоръка от страна на Бизнес сътрудниците към своята структура да пазарува при Търговските партньори на SCI;
Aкo Вие предлагате продукт или услуга - SCI може да ви осигури клиенти.

Ние осигуряваме едно целенасочено покупателно поведение от страна на Вашите нови SCI клиенти.

Партнирайки си с нас, Вие си осигурявате както нови клиенти, така и увеличаване на Вашия оборот.

Предимства за търговеца:

•допълнителна реклама
•увеличение на Вашия оборот и клиенти
•повишаване на клиентската лоялност
•увеличаване присъствието Ви на пазара посредством нашите онлайн офиси и уебсайт
•авансово финансиране от страна на клиентите ни
•издържана финансова отчетност
Ако желаете да разберете повече за компанията и търговските ни партньори, можете да разгледате нашия сайт www.sci.sc, както и www.nadia.sci.sc, където да получите своята безплатна SaveCard за да пазарувате с отстъпка или да осъществите партнъорство с нас.
nksuccess
 

Re: SCI - Save Company International

Мнениеот patkata » Съб Апр 02, 2011 8:23 pm

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ТАЗИ КОМПАНИЯ!!!
ТОВА, КОЕТО КОЛЕЖКАТА ВИ ПРЕДЛАГА Е НАИСТИНА УНИКАЛНО

МЛМ компанията, която не предлага определен продукт, а на практика предлага ВСИЧКИ продукти и услуги на пазара!?!!! Не са продукти или услуги, които „специално“ някой „спонсор“ или „приятел“ ти препоръчва,не са неща, които ще си вземеш, само заради отстъпката. А са продукти и услуги, от които ВСЕКИ човек има нужда и ежедневно ползва! И да няма никой на нито едно ниво, който да е на загуба. Няма доставка на продукти, няма поръчки.
А за другите плюсове на SCI колежката е обяснила!
Запознайте се, идеята наистина е уникална.
http://www.zhelev.sci.sc
patkata
 
Мнения: 8
Регистриран на: Сря Мар 30, 2011 8:02 pm

Re: SCI - Save Company International

Мнениеот admin » Пон Апр 18, 2011 10:40 pm

Компанията SCI на Сейшелите ли е регистрирана или ползва такъв домейн (.sc), защото е кратък и близък до името и?
В България стартира нова MLM компания, бъдете на линия за появата на Free MLM!
admin
Site Admin
 
Мнения: 174
Регистриран на: Нед Сеп 05, 2010 1:07 am

Re: SCI - Save Company International

Мнениеот patkata » Вто Апр 19, 2011 5:33 pm

Компанията SCI е регистрирана в България с ЕИК 200985219.
При нея идеята "Пазарувай и печели" е развита доста по-благоприятно както за изграждащия своята мрежа бизнес сътруднук, така и за самия консуматор... което я прави уникална. Няма недоволни и загубили в цялата система :))
patkata
 
Мнения: 8
Регистриран на: Сря Мар 30, 2011 8:02 pm

Re: SCI - Save Company International

Мнениеот patkata » Пет Май 06, 2011 11:44 am

Имате възможността да печелите пари докато пазарувате за ежемесичните си нужди!!! Имате възможност да печелите докато някой друг пазарува за ежемесечните си нужди!!! Колко разходи на месец има вашето семейство-200, 300, 500 или 1000лв? Може от 5% до 30% от тези пари да се връщат при вас отново всеки месец!!!
Изчислете Вашите годишни бонуси с нашия онлайн калкулатор!!!
http://www.sci.sc/EASYWEB/calculator.jsp
patkata
 
Мнения: 8
Регистриран на: Сря Мар 30, 2011 8:02 pm

Re: SCI - Save Company International

Мнениеот deni_da » Пет Май 06, 2011 5:48 pm

Ако трябва да съм честна, няма нищо кой знае колко уникално в концепцията на SCI, защото моделът, който се копира е вече известен в по-напредналите страни.
Стискам палци на тази компания да се развие и да предложи на потребителите максимално изгодни оферти и по-актрактивни обекти.
Имам вече и такава карта, но за съжаление не съм я използвала нито веднъж. Чакам да се появят оферти за обекти, в които наистина пазарувам и използвам. По-скоро мисля, че това си е създаване на потребителско общество, а не на МРЕЖА, както в другите мрежови компании. Това, че спонсорът инвестира в карти, които след това да раздава, ми се вижда доста натоварващо. Освен всичко останало да се печели 0,1 или 0,01 и т.н. проценти не е особено примамващо. Да след време това може да се окаже печеливш бизнес, но според мен доста вода ще изтече дотогава.

Друг минус според мен е, че не дават възможност на хора с корпоративни контакти да са им полезни. Трябва да имаш еди-колко-си кредита, за да може да вкараш обект с оферта. Все пак от това нещо печели компанията и всички регистрирани... Нооо, да забравих... по-добре да печели и от кредитите на човека с контактите.

Няма как да се дои от много крави... Някак си става прекалено!

Както и да е... идеята е хубава. Браво, че има такава и българска компания. Пожелавам успех на сътрудниците ѝ!
deni_da
 
Мнения: 50
Регистриран на: Чет Сеп 09, 2010 4:40 pm
Местоположение: София/Пловдив

Re: SCI - Save Company International

Мнениеот patkata » Пет Май 06, 2011 8:19 pm

SCI е уникална дори само за това, че е БЪЛГАРСКА!!!
SCI не създава потребителско общество-ние сме такива одавна, даже мога да кажа, че сме консуматорско общество.
..............
patkata
 
Мнения: 8
Регистриран на: Сря Мар 30, 2011 8:02 pm

Re: SCI - Save Company International

Мнениеот shefa27 » Нед Юли 31, 2011 7:29 pm

Здравейте и от мен. Аз съм абсолютно начинаещ в МЛМ и тепърва ще осъзнавам какво означава това както на теория така и на практика(в общи линии съм запознат с теоретичната страна). Макар че съм на скромните 20 години, смятам че много добре познавам пазара и потребителското мислене, а също така и съм добър психолог, всмисъл добре оценявам хората, дали "стават" или "не стават". Та сега ми предстои да се влея точно в тази компания SCI. Знам, че е само на една година, но подучувам, че се справя добре. Въпросът ми е има ли някой във форума, който да е доволен от нея, да я е пробвал, тествал и да каже някакви резултати за бегла ориентация. Принципно съм много скепчитен към неща, които са от типа "шефа лапка, за другите патка". Целта ми е да използвам SCI като източник на допълнителни доходи, а евентуално и за други цели(контакти, с опция за развитие в друга насока) В този вид компания ми харесва идеята, продуктът всъщност да представлява огромен набор от продукти, фирми, вериги ,отстъпки и тн. Тоест не се ограничава до даден кръг потребители, търсещи нещо конкретно, а заема огромно потребителско пространство, ако не и най-голямото. Да, идеята е изключителна, макар и да съществува другаде по света, макар и да е изплагиятствана от там. Вече друг въпрос се поставя на масата, а именно дали това не е поредната пирамида от добрите стари 90-те години. Ще се радвам на всеки отговор и благодаря предварително, форума е много хубав и разполага с нелош капацитет информация!
shefa27
 
Мнения: 3
Регистриран на: Нед Юли 31, 2011 6:56 pm

Re: SCI - Save Company International

Мнениеот vinoloze » Пон Авг 01, 2011 3:46 am

shefa27 написа:Здравейте и от мен. Аз съм абсолютно начинаещ в МЛМ и тепърва ще осъзнавам какво означава това както на теория така и на практика(в общи линии съм запознат с теоретичната страна). Макар че съм на скромните 20 години, смятам че много добре познавам пазара и потребителското мислене, а също така и съм добър психолог, всмисъл добре оценявам хората, дали "стават" или "не стават". Та сега ми предстои да се влея точно в тази компания SCI. Знам, че е само на една година, но подучувам, че се справя добре. Въпросът ми е има ли някой във форума, който да е доволен от нея, да я е пробвал, тествал и да каже някакви резултати за бегла ориентация. Принципно съм много скепчитен към неща, които са от типа "шефа лапка, за другите патка". Целта ми е да използвам SCI като източник на допълнителни доходи, а евентуално и за други цели(контакти, с опция за развитие в друга насока) В този вид компания ми харесва идеята, продуктът всъщност да представлява огромен набор от продукти, фирми, вериги ,отстъпки и тн. Тоест не се ограничава до даден кръг потребители, търсещи нещо конкретно, а заема огромно потребителско пространство, ако не и най-голямото. Да, идеята е изключителна, макар и да съществува другаде по света, макар и да е изплагиятствана от там. Вече друг въпрос се поставя на масата, а именно дали това не е поредната пирамида от добрите стари 90-те години. Ще се радвам на всеки отговор и благодаря предварително, форума е много хубав и разполага с нелош капацитет информация!

След като знаеш,че е изплагиятствана,може ли да ми кажеш кое е по-добре-оригинална Кока-Кола или менте Алтай!
vinoloze
 
Мнения: 4
Регистриран на: Нед Юли 17, 2011 7:23 am

Re: SCI - Save Company International

Мнениеот shefa27 » Пон Авг 01, 2011 2:04 pm

Зависи, особено впредвид че живеем в бг, виждам все повече хора да купуват евтиното, а не качественото, което е солено като цена. Но това което казваш няма никаква база за сравнение. Това, че компанията е копирана изцяло или отчасти, не играе никаква роля при определяне сериозността и и резултатите които постига. Очаквам мнения на хора, които са били в системата на SCI или скоро ще бъдат(или никога няма да бъдат поради еди какви си причини), да изкажат елементарно становище...
shefa27
 
Мнения: 3
Регистриран на: Нед Юли 31, 2011 6:56 pm

Следваща

Назад към Други компании

 


  • { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron