Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

ORIFLAME чрез NWA

ORIFLAME чрез NWA

Мнениеот DESSS » Пон Яну 31, 2011 10:18 pm

Аз си мисля, че трябва да направят и те друг каталог за продажба чрез NWA, както и AVON.
DESSS

Re: ORIFLAME чрез NWA

Мнениеот admin » Сря Фев 02, 2011 12:34 pm

Не разбрах?
В България стартира нова MLM компания, бъдете на линия за появата на Free MLM!
admin
Site Admin

Мнениеот silvito82 » Вто Апр 19, 2011 2:34 pm

DESSS написа:Аз си мисля, че трябва да направят и те друг каталог за продажба чрез NWA, както и AVON.

Нещо не те разбирам може ли да разясниш това което си писал/а!?
silvito82

Мнениеот DESSS » Вто Юни 14, 2011 12:28 pm

silvito82 написа:
DESSS написа:Аз си мисля, че трябва да направят и те друг каталог за продажба чрез NWA, както и AVON.

Нещо не те разбирам може ли да разясниш това което си писал/а!?

Сори, за забавянето, с които отговарям, но имах проблеми с компа, а и бях загубила паса си....
Искам да кажа, че както тез няколко фирми, които предлагат през NWA каталозите си с продукти са валидни за около година/до колкото съм в час/, така и всяка друга компания, която предлага продукти по каталог, трябва да се ориентира мисля с цени валидни за година, а не за определен период /кампания/. Това е.
DESSS

Мнениеот pesho » Вто Авг 06, 2013 1:27 pm

Infozone написа:мм нещо не ми допада идеята. Как ще сложат актуални цени на годишен каталог? Няма да са конкурентни на пазара.

Конкурентност има само в пазарната икономика, а в момента живеем в рекламната такава. Цената се определя не от търсенето, а търсенето е пропорционално на количеството реклама.

Между другото за каква конкурентност говорим, след като стоките са горе долу несравними. Козметичните продукти не ти удовлетворяват потребност, като точно определеното килограм сирене, например. Освен това козметичните продукти са жестоко надценени и така инфлация не ги "лови" (бях чул веднъж един от бранша да обяснява, че ако не са скъпи продуктите, тогава търсенето рязко намалява, въпреки че реалната производствена цена и твърде ниска (говорим за продуктите за масова употреба, а не като съдържащи прах от бивна на мамут)).
pesho

Назад към Oriflame