Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

МЛМ компании, предлагащи уеб сайт на дистрибутора

Ако искате да докажете, че вашата МЛМ компания е най-добрата, може да го правите единствено тук. Спазвайте добрия тон и не забравяйте, че сте колеги.

МЛМ компании, предлагащи уеб сайт на дистрибутора

Мнениеот admin » Пон Май 09, 2011 12:22 am

Може да споделите всички компании, които дават безплатен уебсайт на поддомейн или подстраница. (включително и може да пуснете своя сайт като реклама, ако имате от точно такъв тип).

Имам предвид примерно:

*.myflpbiz.com - Forever Living
*.wellnet.me - Vision
*.sci.sc - SCI

Искам да намеря всички такива компании, които предлагат такива сайтове!
В България стартира нова MLM компания, бъдете на линия за появата на Free MLM!
admin
Site Admin
 
Мнения: 174
Регистриран на: Нед Сеп 05, 2010 1:07 am

Re: МЛМ компании, предлагащи уеб сайт на дистрибутора

Мнениеот hermione » Пет Окт 28, 2011 3:40 pm

Е аз точно мой уеб сайт нямам, макар и да се занимавам с МЛМ. Също така не съм и дистрибутор в нито една от споменатите МЛМ компаниит и не съм и сигурна, дали моята предлага такава възможност. Но ми стана интересно и определено ще попитам някой дали знае нещо по въпроса.
Също така не разбирам какво е точно предназначението на един подобен уеб сайт, предлаган от подобни компании - дали той служи за по-лесно следене на своя оборот, на мрежата си от хора с подробно разглеждане на хората по него? Или става въпрос просто за рекламен сайт, който дистрибутора ще използва за да привлича нови хора към своя бизнес. За момента честно казано аз бих се зарадвала и на двете, защото при нас наистина следенето на бонусите е малко трудно и бих се зарадвла, ако има един подобен уеб сайт, който да предоставя такава възможност. Не бих отказала и едни рекламен сайт, с който да се опитам да си поразширя малко бизнеса.
Та понеже не знам за какъв уеб сайт говорим може би по-добре е да си замълча за сега :)
hermione
 
Мнения: 10
Регистриран на: Пет Окт 28, 2011 2:37 pm

Re: МЛМ компании, предлагащи уеб сайт на дистрибутора

Мнениеот deni_da » Сря Ное 02, 2011 1:14 pm

Нека да направя едно разграничение... защото предишното мнение май-май просто стои, без да казва нищо. Не го казвам, за да обидя или засегна авторът му, но определено според мен се е изказал неподготвено;)

Та, разграничението е следното:
1. Компании, които използват интернет и компании, които не използват този канал на комуникация.
1.1. Компании, които имат вътрешна система, с която се следи оборот, има онлайн магазин, има част с материали
1.2. Компании, които дават поддомейн на всеки свой сътрудник - сайт, генериран автоматично.
1.3. Компании, които стимулират използването на Интернет и дават възможност на своите сътрудници гъвкаво да работят.

Сега ще дам и примери:
Има някои застаряващи компании, които тотално отричат интернет и не позволпват на сътрудниците си нито да пускат обяви, нито да имат сайт. Точно тук имена няма да цитирам, за да не предизвикаме война;)
Към второто разграничение обаче има много интересни компании.
Давам пример с компанията, в която съм активен сътрудник - NWA. NWA си имат своя си система, платформа, ако искате, до която достъп имат само регистрираните сътрудници. От тази система ние си следим оборотите, имаме част с ОНЛАЙН МАГАЗИН - нещо, което малко млм компании могат да се похвалят, имаме част за актуални рекламни материали и онлайн каталози и брошури. В тази система имаме и възможност да правим онлайн регистрация на нови сътрудници - още едно ГОЛЯМО улеснение.
NWA не предоставя автоматично генериран сайт на своите партньори, но не им забранява имат такъв, дори може да има публичен онлайн магазин за клиенти!
Точно затова нашата мрежа http://www.nwadistributor.com и Калин http://www.nwa.bg - собственикът на този форум, както и един от най-добрите специалисти по СЕО в България, решихме да предоставяме на всеки наш активен сътрудник безплатно! сайт, с който този човек се развива, работи и постига повече успехи. Смея да твърдя, че сме единствените, които предоставят това като наразривна част от нашето ноу хау и че всеки един сътрудник може да направи сам своя си сайт, така както му харесва, с информация, пречупена през неговата призма, сайт, който да подпомага бизнеса му.

Така че приветствам хората, които желаят да се развиват в интернет бизнеса и които искат да имат зад гърба си сигурен и надежден партньор, да се свържат с нас. :)

Така
deni_da
 
Мнения: 50
Регистриран на: Чет Сеп 09, 2010 4:40 pm
Местоположение: София/Пловдив

Re: МЛМ компании, предлагащи уеб сайт на дистрибутора

Мнениеот Nadka » Чет Май 09, 2013 3:00 pm

Здравейте!
Независимо, че темата не е от скоро и, както виждам няма активност по нея, реших все пак да добавя името на още една МЛМ-компания, която предоставя безплатно индивидуален сайт на всеки свой партньор. Това е компанията
Talk Fusion, а това пък е адресът на предоставения ми от нея сайт : http://www.1298322.talkfusion.com
В него има информация на няколко езика за компанията, продуктите, маркетинг-плана и др. важна за потенциалния партньор информация.
Nadka
 
Мнения: 4
Регистриран на: Вто Апр 23, 2013 7:25 am

Re: МЛМ компании, предлагащи уеб сайт на дистрибутора

Мнениеот koudyforever » Пон Юли 01, 2013 8:53 pm

Много популярно в последно време е да се предлагат такъв тип "сайтове", които представляват поддомейни на основния и всеки дистрибутор може да ползва това. Темата беше стартирана с друга цел и съвсем друга насоченост. А що се отнася до развитието на един дистрибутор то има доста по-належащи неща от това да си направи сайт. Аз например виждам някакви цифри преди името на talkfusion. Как да разбера какви са и как да разбера, че това е човека, с който искам да комуникирам ?
koudyforever
 
Мнения: 20
Регистриран на: Чет Дек 06, 2012 9:30 pm


Назад към Сравнения на МЛМ компании

 


  • { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron