ivayle Dimitrov написа:Много ти благодаря !
Ивайло, хубаво е, че търсиш информация. Според мен е добре да събереш инфо от първа ръка. Аз лично бих се радвала да ти разкажа за компаниите, с които аз имам опит. Срещни се или говори и с други сътрудници.
Събери колкото се може повече парчета от пъзела, за да можеш давидиш по-голяма част от картината.
Също така, ако желаеш, мога да ти изпратя няколко книжки за принципите на МЛМ (в електронен вариант са) и след като ги прочетеш ще ти се изяснят много неща.
Аз лично преди година бях един неуспял сътрудник в ЛР, който за 2 месеца направи 4 сътрудника... и няма да ти казвам с цената на какво как взе 11 лева и 10 лева бонуси за първия и вторния месец.
Сега след около година от тези злополучни събития, съм спонсор на мрежа от около 6 хиляди човека. И успехите ми са доста по-големи... И единственото нещо, което съм променила, е компанията. Сега съм в NWA можеш да прочетеш повече на
www.nwadistributor.comНо ти пожелавам успехи с която и компания да се захванеш, да имаш много успехи, да учиш много и да си много удовлетворен. Това е върховното щастие, което този бизнес носи;)