Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

Количество или качество?

Какво се изисква, за да бъдеш добър спонсор и хората под теб да печелят.

Количество или качество?

Мнениеот deni_da » Чет Сеп 09, 2010 8:30 pm

Откакто започнах да се занимавам с МЛМ, си задавам въпроса: На какво да заложа – на количество или на качество?
Какво визирам - дали да включвам всеки в мрежата ми или да си пресявам само хора, които имат мотивацията да работят в това направление.

Ето един пример: Майка ми е дългогодишен представител на една друга МЛМ компания. Има стотици хора регистрирани под нея, но за целия труд, усилия, търчане, вкарани в продукти пари, е достигала само веднъж най-ниското им ниво/процент... и от доста време въпросната мрежа едвам крета тя не печели нищо от нея. Може би точно този пример беше в основата на негативното ми преди мнение за МЛМ компаниите.

Така че преди да се захвана с мултилевъл, аз доста проучих какво ще се изисква от мен като обороти за бонусните нива... и поне в компанията, към която съм, те не са безумни.
Възоснова на примера, който посочих, аз лично смятам, че трябва да се подбират хората, които ще се регистрират.
За всички, които искат да използват продуктите, но нямат желанието да се регистрират, аз предлагам да споделим отстъпката, която компанията ми дава на мен.
Така всички сме доволни.

Моля споделете и вашето мнение.
deni_da

Re: Количество или качество?

Мнениеот admin » Чет Сеп 09, 2010 8:36 pm

И аз не смятам да агитирам хора, които нямат желание за развитие. Качеството се ражда с желание в човека, което няма как да се замени с нещо друго.
В България стартира нова MLM компания, бъдете на линия за появата на Free MLM!
admin
Site Admin

Мнениеот deni_da » Чет Сеп 09, 2010 9:18 pm

Абе... хем съм съгласна, хем не съм съвсем...
Ето аз съм пример за човек, който в началото не е имал и бегла сянка на мотивация да развива мулти левъл...
Но ... като си дойде точния момент, с точните събития, тези неща се промениха.
В момента смело твърдя, че за мен узря моментът да се занимавам с мрежов маркетинг.
Мисля, че това не е моята лична история... Смятам, че много хора са минали през точно тези дилеми.
deni_da

Мнениеот admin » Чет Сеп 09, 2010 9:23 pm

Моят спонсор казва, че и най-неспособния човек, може да ти привлече в мрежата някой много добър :) И сигурно е прав...
admin
Site Admin

Мнениеот deni_da » Чет Сеп 09, 2010 9:27 pm

Аз лично не мога да приема определението "най-неспособен". Всеки е добър в нещо... И не е казано, че всеки трябва да е добър в млм;) Има по-затворени хора, които дори избягват социални контакти... сподед мен би било парадокс такъв човек да изслуша представяне на млм, да се включи и да зариби още някой;))) Но... че има статистическа възможност... да, съгласна съм;–)) може;)))
deni_da

Мнениеот penata_cska » Пет Сеп 10, 2010 10:23 am

Здравейте,сътрудник съм на LR от един месец. Много харесваме продуктите с съпругата ми и ги използваме.
Във връзка с коментарите за най-неспособния човек искам да кажа ,че всеки човек който е доволен от даден продукт прави МЛМ без да подозира че го прави.
А за хората които не искат да работят МЛМ а само да ползват продуктите издаването на код е за мое улеснение.
За да поръчаш козметика на приятел без код ти трябва:
ДА му запишеш поръчката
ДА му я поръчаш
ДА разполагаш с пари за да му я вземеш от куриера
ДА му я занесеш
Ако ти е по близък и не можеш да му ги дадеш на цена на дребно - разправия за нищо
За това решението е :
Написване на молба
Собствен код
И да поръчва когато си иска
За неговите прятели по същия начин и
Става МЛМ
penata_cska

Мнениеот deni_da » Пет Сеп 10, 2010 11:32 am

Здравей,

Да, прав си, че ако включиш някого, след това имаш по-малко ангажименти откъм логистика към него.
Но аз имам познати, които не искат да влязат в Интернет, не могат да си попълнят бланката за поръчка... или пък искат 1 паста... а трябва да съберат минилана сума, за да пуснат въобще поръчка...
Така че отново заставам зад позицията, че към всеки трябва индивидуален подход.

Успех на всички;)
deni_da

Мнениеот penata_cska » Пет Сеп 10, 2010 3:11 pm

Е да за една паста за зъби може, но то така се почва докато не пробва друго .
Мисълта ми е, че МЛМ се прави предимно с доволни потребители .
Едно средно статистическо семейство харчи за консумативи около 120 лв на месец.
когато си има код си прави сметка и си поръчва един път в месеца и ако сподели и направи код на неговите познати,а те на техните познати неговите продукти стават БЕЗПЛАТНИ.
Неговите познати споделят и правят код на техните познати и техните продукти стават БЕЗПЛАТНИ.
И така до края на света :) :) :)
penata_cska

Мнениеот deni_da » Нед Сеп 12, 2010 4:40 pm

Мисля, че всички, които сме се регистрирали в този форум, знаем и разбираме идеята на МЛМ.
Така че не е необходимо да си разясняваме помежду си кой за колко трябва да купи, та да му излязат продуктите безплатни.
Аз лично не желая този форум да се превърне в място, за което казват, че промитите мозъци от МЛМ компаниите са се събрали да правят пропаганди или нещо такова.

Нека да се стремим да сме полезни на потребителите, на читателите, най-вече на хората, които се опитват да се решат да започнат да развиват такъв тип бизнес.

На мен не ми харесва "елементарният" подход на повечето МЛМ компании.
Смятам, че хората не сме дебили! , че можем да си направим бързо сметката как и от какво се печели в МЛМ.
Нека да не звучим като промити мозъци!
Нека да сме рационални!
Честно казано, една от пречките, с които трябваше да се преборя вътрешно, преди да взема решението да се занимавам с МЛМ, беше фактът, че не искам да ме причисляват към група хора, които едва ли не боготворят дадена компания, продуктите ѝ, бонусите ѝ ... и с една дума някой им е флашнал мозъците.
Хванах се с този бизнес, защото реших, че мога да докажа, че един нормален човек, който си има и традиционен бизнес, може да развива и печели от МЛМ.

Само времето ще покаже;))
deni_da

Мнениеот admin » Нед Сеп 12, 2010 7:18 pm

deni_da написа:На мен не ми харесва "елементарният" подход на повечето МЛМ компании.
Смятам, че хората не сме дебили! , че можем да си направим бързо сметката как и от какво се печели в МЛМ.
Нека да не звучим като промити мозъци!
Нека да сме рационални!
Честно казано, една от пречките, с които трябваше да се преборя вътрешно, преди да взема решението да се занимавам с МЛМ, беше фактът, че не искам да ме причисляват към група хора, които едва ли не боготворят дадена компания, продуктите ѝ, бонусите ѝ ... и с една дума някой им е флашнал мозъците.
Само времето ще покаже;))

Абсолютно подкрепям, и за мен важи същото, важното е да сме си естествени и да сме приятели, а не да се обясняват на хората неща извън реалността, които биха отблъснали всеки здравомислещ човек.
admin
Site Admin

Следваща

Назад към Организиране на МЛМ мрежа