Откакто започнах да се занимавам с МЛМ, си задавам въпроса: На какво да заложа – на количество или на качество?
Какво визирам - дали да включвам всеки в мрежата ми или да си пресявам само хора, които имат мотивацията да работят в това направление.
Ето един пример: Майка ми е дългогодишен представител на една друга МЛМ компания. Има стотици хора регистрирани под нея, но за целия труд, усилия, търчане, вкарани в продукти пари, е достигала само веднъж най-ниското им ниво/процент... и от доста време въпросната мрежа едвам крета тя не печели нищо от нея. Може би точно този пример беше в основата на негативното ми преди мнение за МЛМ компаниите.
Така че преди да се захвана с мултилевъл, аз доста проучих какво ще се изисква от мен като обороти за бонусните нива... и поне в компанията, към която съм, те не са безумни.
Възоснова на примера, който посочих, аз лично смятам, че трябва да се подбират хората, които ще се регистрират.
За всички, които искат да използват продуктите, но нямат желанието да се регистрират, аз предлагам да споделим отстъпката, която компанията ми дава на мен.
Така всички сме доволни.
Моля споделете и вашето мнение.