Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

Желаещи за ново МЛМ предизвикателство :)

Какво се изисква, за да бъдеш добър спонсор и хората под теб да печелят.

Желаещи за ново МЛМ предизвикателство :)

Мнениеот Stefka » Нед Фев 08, 2015 10:51 am

Нова съм в МЛМ бизнеса, още не мога да определя дали ми харесва или не, но със сигурност виждам много грешки в подхода към това чудо. Не мога да поправя света, но мога да оправя своя собствен такъв, та смятам да подкарам по моя си схема нещата с МЛМ-а.

Искам да събера мой екип от 5-10 човека, предпочитам да не са ми приятели и роднини, защото е много странно да им обясняваш, че ще забогатеят, а те да те мислят за рибка. Предпочитам първо да ми провърви на мен и тези 5-10 човека, с които ще го направим, а после те и приятелите сами ще дойдат да питат как става и дали може и те да се пробват.

Никого не смятам да лъжа - трябва си работа, трябва да се стараеш да разпространиш идеята, ако искаш да вадиш пари и от продукта (в моя случай това са резервации за хотели по цял свят), тогава трябва още повече работа. Но пък можеш да видиш финансовото измерение на нещата.

Хубавото на фирмата, с която съм започнала аз, е че е в началото на развитието на мрежата, а всички ние знам какво значи това - по-големи възможности. Та, ако тук има лидери, които искат да опитат едно ново (или не чак толкова ново :) ) начинание, не се колебайте да ми пишете :)
Stefka

Re: Желаещи за ново МЛМ предизвикателство :)

Мнениеот shagyyy » Чет Апр 09, 2015 12:30 pm

Здравейте , пишете ми на скайп jordand.y за да ми разясните по подробно Благодаря предварително
shagyyy

Мнениеот pesho » Сря Апр 15, 2015 10:11 am

shagyyy написа:Здравейте , пишете ми на скайп jordand.y за да ми разясните по подробно Благодаря предварително

Вероятно вече си закъснял. Както авторката пише "Хубавото ... че е в началото на развитието на мрежата", а нейният пост е преди цели два месеца...
pesho

Мнениеот Лачо » Нед Сеп 06, 2015 12:23 pm

Аз също се занимавам със МЛМ направих много бърз старт за 8 месеца пасивният ми доход е 500лв.Но това не е толкова важно по-важното е че успях да да вдигна бизнеса ни на едно стъпало по нагоре .По точно казано освен потреблението което правим в мрежата и регистрациите на нови членове започнахме създаването на безплатни е-магазини за всеки регистрирал се дистрибутор,с това съответно вдигнахме и оборотите и постъпването на нови дистрибутори.Пиша всичко това защото мисля че това е един Успех за нашия екип.
Лачо

Назад към Организиране на МЛМ мрежа

• { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение