Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

ПМН - Популяризиране на Много Нива

Какво се изисква, за да бъдеш добър спонсор и хората под теб да печелят.

ПМН - Популяризиране на Много Нива

Мнениеот pesho » Пет Яну 16, 2015 7:32 am

Това което ще опиша като напълно концептуална идея е вид MLM организирана структура, която да се предоставя като безплатна услуга, а не да се заема с разпространението на каквито е да е "боклуци".

Ще опиша идеята накратко, като целта на темата е да намеря съмишленици в нейното развитие.

Ще имаме същата схема позната в MLM схема на разпространение: Един казва на познати, те на своите и така нататък. Но това ще се прави само като информативен поток, а няма да е обвързано (в процеса на разпространение) с каквато и да е търговска дейност.

Въпросната схема на популяризация няма да се прави еднократно, а ще се осъществява за всеки отделен продукт. Същественото в схемата е, че нивата (на които се намирате) са изключително важен фактор. На първо ниво е корена, наследниците са ниво 1, техните наследници на ниво 2 и така нататък. Всеки ще може да има ограничено количество наследници - примерно не повече от 4 или 5. Това също е съществено. Когато се регистрирате в схемата, то ще знаете нивото на което се намиране Вие.

Как нивата играят роля в цялата схема. По-долните нива имат по-добри показатели. Не нещата няма да са пирамидално зависими! Тези в долните нива няма да печелят луди пари. Единствено което ще спечелят е възможността за закупуване на даден продукт с много голяма отстъпка - такава, която дори е по-голяма от физическата стойност на продукта.

В последният пасаж леко омазах описанието на идеята. Това е нарочно, естествено. Ако някой се интересува от идеята и то не само информативно (а желае да я изграждаме заедно), то нека да се свърже с мен, като ми прати лично съобщение тук във форума.
pesho
 
Мнения: 97
Регистриран на: Пет Окт 19, 2012 6:51 am

Re: ПМН - Популяризиране на Много Нива

Мнениеот karas » Сря Яну 28, 2015 10:45 pm

звучи интересно, дай повече ифо?
karas
 
Мнения: 6
Регистриран на: Вто Яну 27, 2015 7:44 pm

Re: ПМН - Популяризиране на Много Нива

Мнениеот pesho » Чет Яну 29, 2015 9:33 am

Нещо не могат да си намеря файловете със записките с цялата идея. Така че ще се наложи да я пиша наново, което ще отнеме време.
pesho
 
Мнения: 97
Регистриран на: Пет Окт 19, 2012 6:51 am


Назад към Организиране на МЛМ мрежа

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron