Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

Изборът на МЛМ компания

Всички общи теми за мрежов маркетинг, които не са намерили място по другите форуми.

Изборът на МЛМ компания

Мнениеот koudyforever » Пон Юли 01, 2013 9:14 pm

В последно време хората ми задават един и същи въпрос: "Как си избрал компанията, с която работиш? Какво трябва да знае човек, за да си избере компания?"

1. Смятам, че хората трябва да се дистанцират от компании налагащи им задължения. Самата концепция за МЛМ е да е достъпен за всички. Това означава, че не трябва да има неща, като стартови пакети, месечни такси и т.н.
2. Не трябва да има ограничения в нивата, както в ширина, така и в дълбочина.
3. (Това е лично мое виждане и даден кръх хора може да НЕ са съгласни) Не мога да работя с компания, чийто дистрибутори защитават тезата (по-скоро протъркания лаф) "Ние сме най-добрите и единствените, които предлагат качество, всички останали не струват".
4. НЕ работя с компании, които НЯМАТ фирмена политика и НЕ са регистрирани в търговския регистър, с това се представих на всички дистрибутори, с които се срещнах преди да се регистрирам.
5. (Това отново е лично мое схващане) НЕ обичам хората да ми говорят неща от типа, с нашата компания ще сбъднеш мечтите си (Блясъчко мечтателникът ми беше любимо детско във втори клас). МЛМ е възможност за развитие, просто така нищо не се сбъдва.
koudyforever
 
Мнения: 20
Регистриран на: Чет Дек 06, 2012 9:30 pm

Re: Изборът на МЛМ компания

Мнениеот pesho » Вто Юли 02, 2013 9:39 am

koudyforever написа:5. (Това отново е лично мое схващане) НЕ обичам хората да ми говорят неща от типа, с нашата компания ще сбъднеш мечтите си (Блясъчко мечтателникът ми беше любимо детско във втори клас). МЛМ е възможност за развитие, просто така нищо не се сбъдва.

Фрази от типа "ще сбъднеш мечтите си" са от групата на манипулиращите рекламни прийоми. Те не представляват обективна оценка, а са директно средство за манипулация. Веднъж аз специално присъствах на една така наречена "рекламна акция", в която рекламираха някакъв дюшек за 1200 лева. Определено много научих от онова представяне. Ако реша да "лъготя" хората (става дума не за всички, а тези които са по-доверчиви) то вече знам много методи, но бих го направил само при нужда.
При MLM-ът има много дистрибутори, които ползват подобни похвати, не заради нуждата, а за да си увеличат доходите. Явно ти koudyforever не обичаш да се отнасят към теб така. И резонния въпрос: ти би ли прилагал подобни методи, за да намираш клиенти???
pesho
 
Мнения: 97
Регистриран на: Пет Окт 19, 2012 6:51 am

Re: Изборът на МЛМ компания

Мнениеот koudyforever » Сря Юли 03, 2013 11:40 am

След като виждаш какво написах публично, а имам и още публикации в Интернет специално на тази тема, то става ясно, че съм противник на такива изказвания. За МЛМ е начин хората да реализират доходи и да постигнат финансова независимост. Никога не съм говорил такива неща и категорично се обявявам против изказвания от такъв тип. За да се развива МЛМ и да се достигне финасновата независимост се иска постоянство и изучаване на МЛМ принципите, а не просто дрънкане на глупости.
koudyforever
 
Мнения: 20
Регистриран на: Чет Дек 06, 2012 9:30 pm

Re: Изборът на МЛМ компания

Мнениеот cvqtkov » Пет Окт 18, 2013 8:08 pm

koudyforever написа:След като виждаш какво написах публично, а имам и още публикации в Интернет специално на тази тема, то става ясно, че съм противник на такива изказвания. За МЛМ е начин хората да реализират доходи и да постигнат финансова независимост. Никога не съм говорил такива неща и категорично се обявявам против изказвания от такъв тип. За да се развива МЛМ и да се достигне финасновата независимост се иска постоянство и изучаване на МЛМ принципите, а не просто дрънкане на глупости.


Здравйте

А ако ви покажа мрежова компания ,която е с готов модел и да не ви се налага да сваляте звезди на клиентите , а да изучавате МЛМ индустрията ?
cvqtkov
 
Мнения: 2
Регистриран на: Пет Окт 18, 2013 7:53 pm


Назад към Общ МЛМ форум

 


  • { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron