В последно време хората ми задават един и същи въпрос: "Как си избрал компанията, с която работиш? Какво трябва да знае човек, за да си избере компания?"
1. Смятам, че хората трябва да се дистанцират от компании налагащи им задължения. Самата концепция за МЛМ е да е достъпен за всички. Това означава, че не трябва да има неща, като стартови пакети, месечни такси и т.н.
2. Не трябва да има ограничения в нивата, както в ширина, така и в дълбочина.
3. (Това е лично мое виждане и даден кръх хора може да НЕ са съгласни) Не мога да работя с компания, чийто дистрибутори защитават тезата (по-скоро протъркания лаф) "Ние сме най-добрите и единствените, които предлагат качество, всички останали не струват".
4. НЕ работя с компании, които НЯМАТ фирмена политика и НЕ са регистрирани в търговския регистър, с това се представих на всички дистрибутори, с които се срещнах преди да се регистрирам.
5. (Това отново е лично мое схващане) НЕ обичам хората да ми говорят неща от типа, с нашата компания ще сбъднеш мечтите си (Блясъчко мечтателникът ми беше любимо детско във втори клас). МЛМ е възможност за развитие, просто така нищо не се сбъдва.