Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

Wenyard - общност на инвеститори от ново поколение...

Тук може да пускате обяви с търговска цел, примерно за продукти на мрежови компании. Офтопика е забранен, тук се прави бизнес!

Wenyard - общност на инвеститори от ново поколение...

Мнениеот todor_t4 » Съб Мар 15, 2014 11:35 pm

Интернет, мрежови маркетинг и игра на on-line търговия в перфектна хармония!

Wenyard се откроява от всичко останало, видяно до сега на пазара:

ОПРОСТЕН - лесно достъпен, което дава възможност на новите членове да навлязат с лекота в бизнеса!

ДОХОДЕН - атрактивен както за начинаещи, така и за топ лидери в индустрията!

ПЛАЩАНИЯ В РЕАЛНО ВРЕМЕ - бонуси в реално време получавани на момента чрез системата!

ВИСОКО ТЕХНОЛОГИЧЕН - онлайн платформи с първокласен софтуеър в реално време!

ГЪВКАВ - изграждаме своя Wenyard бизнес от дома, работата, навсякъде където си пожелаем!

ЩЕДЪР - най-добрия компенсационен план в индустрията съществувал някога до този момент!
todor_t4

Re: Wenyard - общност на инвеститори от ново поколение...

Мнениеот todor_t4 » Чет Мар 20, 2014 4:50 am

Какъв е продукта? Всички членове получават ексклузивен достъп до онлайн платформа, която представлява съвсем нова игра на умения, където търгуваш във виртуални компании чрез прекрасна иновативна търговска платформа, с реални пари!
Каква е целта - чрез много щедрия компенсационен план и ДОСТЪПНАТА цена все повече хора да могат да се включат и докоснат до тази вълнуваща игра на акции и да усетят какво е да си в четвърти квадрант, а именно да бъдат инвеститори. Бонусите от структурата, се изплащат НА СЕКУНДАТА В РЕАЛНО ВРЕМЕ!!!
todor_t4

Мнениеот SavaMLM » Сря Апр 02, 2014 5:00 pm

Каниха ме вече от няколко места. Изгледах и изчетох всичко пуснато от компанията и успелите участници във youtube, facebook, блогове, форуми и т.н. :) Харесва ми като идея, мисля да се включа. Обаче след тази проверка идва етап номер две. Да прочета всичко до което се докопам, където се посочват недостатъците на бизнеса, това са пак форуми, блогове, клипчета и т.н. Резултат от втория етап - работата е много съмнителна. Кой иска да ми отговори на въпросите ? Нека да е човек с поне 45-60 дни участие в проекта/схемата. Търсете ме свободно на https://www.facebook.com/sava.hristov :) :) :) Благодаря!
SavaMLM

Мнениеот pesho » Вто Юни 17, 2014 10:49 am

Ами щом в самото заглавие на темата има израза "ново поколение", то бъди сигурен че работата е много съмнителна. Добрите практики не се популяризират посредством гръмки фрази, а посредством качеството на направеното. А споменатата система притежава ли безплатен демо режим? Предполагам, че не щом не беше споменато.
pesho

Назад към МЛМ пазар

• { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение