Реших да поканя един от големите БГ лидери на Green Master да сподели лично - Администраторът
Здравейте, имам екип от над 3700 души, защото при нас системата работи и е напълно солидарна със всички от мрежата.
Ще се опитам накратко да дам представа за това, което предлагам в Green Master, а при интерес от Ваша страна, ще отговоря на всички въпроси, които имате. Тази работа не е свързана с изисквания за работно време, работно място и твърда заплата. Може да се занимавате с нея независимо къде сте, в свободно за Вас време, по време на работа или на кафе с приятели и познати, дори и от къщи, ако разполагате с достъп до интернет, а, разбира се, може да я превърнете в основна дейност и източник на доходи. Става въпрос за сътрудничество с Грийн Мастер. Това е българска мрежова компания (т.е. включването в нея става единствено чрез сътрудници) за каталожна търговия (продажби по каталог). Може да погледнете сайта ми за да придобиете представа за продуктите, които предлагаме: http://www.zdravekip.com/.
Хората стават сътрудници по няколко причини - за да имат достъп до продуктите на дистрибуторска цена, за да печелят от продажби по каталог, за да разширяват сътрудническата мрежа на фирмата, което води до допълнителни бонуси и развитие. Всеки сам преценява и решава защо да го направи. Аз например съм тук и по трите причини. Компанията предлага парфюми, бяла козметика, много немски хранителни
добавки, бижута Сваровски, бижута "Мурано", йонизатори, ултразвукови уреди, магнитна бижутерия, магнитни карти, подпомагащи лечението на много здравословни проблеми, и много други търсени и харесвани продукти. (почти всичко де що е в интернет магазините е и там - само че на цена на едро, ако си сътрудник) Нещата, които предлага GM са много разнообразни, с отлично качество, на добри цени (даже много добри - за масовия портебител) и са хубави както за лично ползване, така и за подаръци, а най-малкото всеки човек има нужда и купува подаръци.
Опитах се да дам с няколко думи представа какво предлагам. Ако Ви допадне, насреща съм за допълнителна информация и въпроси. Може да поговорим и по телефон, скайп, на среща, както Ви е удобно, след което да прецените.
Като цяло - Green Master към момента (според нас) има най-голям шанс да се превърне в най-успешната MLM компания за България (ако вече не е) Добри продукти, масови, нормални и ниски цени, добри проценти отстъпки и добри проценти при начисляване на бонуси от развитие на мрежа, добра MLM стратегия...
Бъдещето принадлежи на Вас!
Всичко което трябва да направите е:
#1 ДА СЕ ПРЕВЪРНЕТЕ В УЧЕНИЦИ НА УСПЕХА
#2 ДА СЕ ПРЕВЪРНЕТЕ В МАЙСТОРИ НА УСПЕХА
#3 ДА ОБУЧИТЕ ДРУГИТЕ НА ВСИЧКО, КОЕТО СТЕ УСВОИЛИ И НАПРАВИЛИ
И АЗ ЩЕ ВИ ПОЗДРАВЯ НА ВЪРХА!
GREEN MASTER - СВЕТЪТ НА НОВИЯ УСПЕХ!
Абонамент за здраве и красота на Вас и Вашите близки!
Допълнителните доходи могат да станат ваш основен бизнес!
Една реална възможност, една сбъдната мечта, да останем в България и да върнем нашите близки.
Цецка и Ивайло Кехайови
Email: gm_mlm@abv.bg
gmivo@abv.bg
ЗА ИДЕИ И СЪВЕТИ, КАКТО И РЕЗУЛТАТИ ОТ ПОЛЗВАНИТЕ ПРОДУКТИ ПИШЕТЕ НА gmbulgaria@abv.bg
(В ПОСЛЕДСТВИЕ ЩЕ СЪДЕЙСТВАМЕ ЗА НАПИСВАНЕ НА КНИГА ЗА КАЧЕСТВАТА НА ПРОДУКТИТЕ):
http://www.zdravekip.com
0888-88-50-97 – M-tel
0896-74-74-12 - Globul
0878-74-74-12 – Vivacom
094/620-699 - стационарен
094/990-350 фиксиран към GLOBUL
FACEBOOK: Ивайло Кехайов