Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

Green Master - Споделено с вас за МЛМ бизнеса

Green Master - Споделено с вас за МЛМ бизнеса

Мнениеот mlm1mlm » Нед Яну 30, 2011 3:47 pm

Реших да поканя един от големите БГ лидери на Green Master да сподели лично - Администраторът

Здравейте, имам екип от над 3700 души, защото при нас системата работи и е напълно солидарна със всички от мрежата.
Ще се опитам накратко да дам представа за това, което предлагам в Green Master, а при интерес от Ваша страна, ще отговоря на всички въпроси, които имате. Тази работа не е свързана с изисквания за работно време, работно място и твърда заплата. Може да се занимавате с нея независимо къде сте, в свободно за Вас време, по време на работа или на кафе с приятели и познати, дори и от къщи, ако разполагате с достъп до интернет, а, разбира се, може да я превърнете в основна дейност и източник на доходи. Става въпрос за сътрудничество с Грийн Мастер. Това е българска мрежова компания (т.е. включването в нея става единствено чрез сътрудници) за каталожна търговия (продажби по каталог). Може да погледнете сайта ми за да придобиете представа за продуктите, които предлагаме: http://www.zdravekip.com/.
Хората стават сътрудници по няколко причини - за да имат достъп до продуктите на дистрибуторска цена, за да печелят от продажби по каталог, за да разширяват сътрудническата мрежа на фирмата, което води до допълнителни бонуси и развитие. Всеки сам преценява и решава защо да го направи. Аз например съм тук и по трите причини. Компанията предлага парфюми, бяла козметика, много немски хранителни
добавки, бижута Сваровски, бижута "Мурано", йонизатори, ултразвукови уреди, магнитна бижутерия, магнитни карти, подпомагащи лечението на много здравословни проблеми, и много други търсени и харесвани продукти. (почти всичко де що е в интернет магазините е и там - само че на цена на едро, ако си сътрудник) Нещата, които предлага GM са много разнообразни, с отлично качество, на добри цени (даже много добри - за масовия портебител) и са хубави както за лично ползване, така и за подаръци, а най-малкото всеки човек има нужда и купува подаръци.
Опитах се да дам с няколко думи представа какво предлагам. Ако Ви допадне, насреща съм за допълнителна информация и въпроси. Може да поговорим и по телефон, скайп, на среща, както Ви е удобно, след което да прецените.
Като цяло - Green Master към момента (според нас) има най-голям шанс да се превърне в най-успешната MLM компания за България (ако вече не е) Добри продукти, масови, нормални и ниски цени, добри проценти отстъпки и добри проценти при начисляване на бонуси от развитие на мрежа, добра MLM стратегия...

Бъдещето принадлежи на Вас!
Всичко което трябва да направите е:

#1 ДА СЕ ПРЕВЪРНЕТЕ В УЧЕНИЦИ НА УСПЕХА

#2 ДА СЕ ПРЕВЪРНЕТЕ В МАЙСТОРИ НА УСПЕХА

#3 ДА ОБУЧИТЕ ДРУГИТЕ НА ВСИЧКО, КОЕТО СТЕ УСВОИЛИ И НАПРАВИЛИ

И АЗ ЩЕ ВИ ПОЗДРАВЯ НА ВЪРХА!

GREEN MASTER - СВЕТЪТ НА НОВИЯ УСПЕХ!
Абонамент за здраве и красота на Вас и Вашите близки!
Допълнителните доходи могат да станат ваш основен бизнес!
Една реална възможност, една сбъдната мечта, да останем в България и да върнем нашите близки.
Цецка и Ивайло Кехайови
Email: gm_mlm@abv.bg
gmivo@abv.bg
ЗА ИДЕИ И СЪВЕТИ, КАКТО И РЕЗУЛТАТИ ОТ ПОЛЗВАНИТЕ ПРОДУКТИ ПИШЕТЕ НА gmbulgaria@abv.bg
(В ПОСЛЕДСТВИЕ ЩЕ СЪДЕЙСТВАМЕ ЗА НАПИСВАНЕ НА КНИГА ЗА КАЧЕСТВАТА НА ПРОДУКТИТЕ):

http://www.zdravekip.com
0888-88-50-97 – M-tel
0896-74-74-12 - Globul
0878-74-74-12 – Vivacom
094/620-699 - стационарен
094/990-350 фиксиран към GLOBUL
FACEBOOK: Ивайло Кехайов
mlm1mlm

Re: Green Master - Споделено с вас за МЛМ бизнеса

Мнениеот hyuli » Вто Апр 05, 2011 10:40 am

Колиетата са готини
Последна промяна hyuli на Чет Юни 25, 2015 3:02 pm, променена общо 2 пъти
hyuli

Мнениеот Emo » Чет Апр 14, 2011 2:23 pm

Да разбирам ли, че предлагаш по-ниски цени от каталожните за клиенти?
Emo

Мнениеот hyuli » Пет Апр 15, 2011 7:15 am

Други какви продукти се предлагат ?
Последна промяна hyuli на Пон Дек 01, 2014 10:00 am, променена общо 1 път
hyuli

GREEN MASTER - БЪЛГАРСКАТА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА УСПЕХ!

Мнениеот luckyraya » Сря Фев 29, 2012 10:41 am

Здравейте,
Как открих GREEN MASTER ? Преди около две години на една от редовните срещи на екипа ни попитах на висок глас: "Няма ли българска компания работеща по системата МЛМ ?" И признавам си бях шокирана от отговора на моя колежка и приятелка, че такава компания има. По онова време и двете активно работехме , но признавам си не бяхме особенно доволни от резултатите, които постигахме. Една от големите ЛЪЖИ за МЛМ системата е, че лесно и бързо се постигат резултати стига да си упорит и трудолюбив без значение коя е компанията само да е по известна и "доказала" се в световен мащаб. В практиката, обаче всички се учим и израстваме. Сега аз зная, че има много различни фактори, които пряко влияят на успеха ни. Да изберем точната компания!!! Това е доста трудна задача, защото от доста време буквално се състезаваме да доказваме коя е по-по -най компанията. А, какво ме е подтикнало да задам онзи съдбовен въпрос .... интригите по върховете, заради, които често се налага да сменяме посоката..... както и да е, не това исках да споделя с Вас.
В GREEN MASTER първоначално се включих с идеята да бъда само потребител, защото бях вложила много труд и енергия да градя екип в друга компания, която не исках напълно да изоставя. По природа съм отворена и позитивна личност, приемаща и обработваща информация от всякъде..... През януари 2011 г. имах честа да участвам на един от семинарите на фирмата. Запознах се с основателите на тази компания и с тяхната МЕЧТА - ДА ИЗГРАДЯТ И В БЪЛГАРИЯ СВЕТЪТ НА НОВИЯ УСПЕХ!!! Да си партньор на GREEN MASTER е чест за всеки българин!
Изключително богат асортимен от продукти и услуги със сертификати за качество и супер конкурентни цени..... най-добрите цени..... мотото "Давам Ви най-добрата ЦЕНА за Вашите ПАРИ !" е предназначено за нашата българската компания.....
Над 4000 продукти и услуги разпределени в пет програми: ЗДРАВЕ; КОЗМЕТИКА; БИЖУТЕРИЯ; ИНОЗАЦИИ и ЗАСТРАХОВАНЕ ... възможност за кариера и изключителни безгранични доходи.....
За повече информация и партньорство можете да се свържете с мен на: 0879852960; 0898748818; lucky888@abv.bg; skype: rayasp Рая Петрова
luckyraya

Мнениеот dusifina » Пон Авг 31, 2015 3:34 pm

GREEN MASTER e страхотна компания. В началото се включих, за да бъда само потребител :) и аз като повечето хора. Хареса ми , че тук няма нищо задължително и никой не те притиска, както става в повечето подобни компании. Работила съм и за Хербалайф, и за Амуей и това там беше причината да се откажа. Работа под натиск не е за всеки. Някой имат нужда от това за да се мотивират, но при мен лично това действа с обратен ефект. И така в началото пазарих за себе си и семейството. Но някак неусетно започнах да включвам хора. Понеже по природа обичам да помагам и споделям и споделях за продуктите, от които съм доволна. Постепенно екипът ми нарасна и сега мога да кажа че това е бизнесът, в който искам да се развивам. Вече имаме и он.лайн магазин http://greenpunkt.eu/vip-klient/biznes-partnor/. За тези които не познават продуктите или бизнес възможността.
А тези от вас които си търсят ниша - горещо ви препоръчвам компанията. Продуктите са страхотни, с високо качество и достъпна цена. Фирмата непрекъснато се развива и подобрява асортимента от продукти и възможностите за доходи и бизнес. Ако искате да намерите добра компания, от която да сте доволни и да можете бързо да обслужвате клиентите си, ако искате да печелите допълнителни доходи или да развиете бизнес - това е вашата компания.
За хората, които тепърва стъпват в МЛМ бизнеса, ще се радвам да ви помогна и да ви преведа по пътя към успеха в този бизнес.
Може да се свържете с мен във Варна на ул Студентска 21 и на тел 0878585205.
Пожелавам на всички в бизнеса успех :)
dusifina

Назад към Green Master

• { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение