Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

NWA в България - оферта за дистрибутори на млм компании

Една нова компания в мрежовия маркетинг, която звучи доста добре. В България от 1 декември.

NWA в България - оферта за дистрибутори на млм компании

Мнениеот admin » Съб Ное 20, 2010 4:19 pm

Здравейте,

(Тази обява е официално предложение за сътрудничество от създателите на Българския форум за мрежов маркетинг към всеки активен дистрибутор във всяка една компания. Обявата не цели да всее раздори между МЛМ компаниите, а точно обратното - да се получи взаимопомощ. Ние нямаме нищо против никого в сферата на мрежовия маркетинг).

Ние сме екип, който се заминава с Интернет маркетинг и манипулира резултатите в Google. Клиенти са ни сериозни фирми и имаме големи възможности на българския пазар. Като собствен проект решихме да създадем големи мрежи от млм дистрибутори, като ползваме основно Интернет реклама. Моментът на кризата е подходящ за това, защото хора масово търсят работа и нови възможности.

След известен период на лутане, проби и грешки, избрахме мултилевъл компания, която е подходяща за нашата идея. Това е NWA (повече за нея може да прочетете на http://nwa.bg), ето и причините:

- NWA е млада е световен план, стартирала е на 1 юни 2010
- NWA е съвсем нова за България, официален старт на 1 декември 2010
- Компанията е голяма и изглежда стабилна, зад нея седи известно лице (Хелмут Спикер, основател на LR)
- NWA стимулира динамичното развитие и бързото развиване на мрежи (включително и изцяло онлайн) по следния начин:

а) Дистрибуторите могат да се записват онлайн без никакви формалности, което отнема 2-3 минути;
б) Продуктите могат да се продават в онлайн магазини и са много (десетки хиляди);
в) Няма никакви изисквания за обем или задължително покупки;
г) Влизането в компанията струва само 10 евро, срещу които се получават каталози на продуките. В момента обаче са ни дали право да регистрираме българи безплатно, защото България не е открита и така или иначе регистрираните не могат да си получат каталозите.

По тези причини NWA смятаме, че я очаква лавинно разпространение в България. Имаме шанса, с помощта на ресурсите ни в Интернет, да сме на върха на всичко това.

Затова ние търсим хора, които можем да подкрепим, като ги направим лидери в нашата мрежа. Имаме огромен технически ресурс за събиране на хора, но мултилевъла изисква способните от тях да получават внимание и обучение, за което ще разчитаме на вас.

Ние гарантираме:

1) Че ще съдействаме за присъединяването ви към компанията и ще ви покажем всичко необходимо затова как да работите и да регистрирате хора към вас;
2) Че ще ви осигурим сайт, който да бъде посещаван и през него да се регистрират желаещи за NWA;
3) Че ще ви дадем насоки как да съберете още посещения в сайта си по собствени канали;
4) Че ако имате във вашия NWA екип способни хора с желание да се развиват, ще подкрепим през Интернет и тях също;
5) Че ако имате в екипа си активни хора, живеещи в други активирани за NWA държави (които са повече от половината в Европа), ще ги подкрепим да създадат мрежи в страните си извън България. Голямо предимство ще е, ако намерите такива хора.
6) Че колкото по-добре се развивате, толкова повече ще ви подкрепяме и ще записваме хора към вас, защото сте добър лидер.
7) Че няма да имате никакви финансови разходи (инвестиции).
8) Че ако покажете желание, можем да ви научим да манипулирате Google :)
9) Че ако се развиете добре ще ви подкрепим и във вашата настояща млм компания през Интернет, без значение коя е тя.

От Вас искаме:

1) Сериозна работа - разбира се не очакваме да работите по цял ден (от вас зависи, нас ни интересуват резултатите), но ако смятате, че може да разчитате само на нашия сайт, който ще ви дадем, и да не работите активно по ваши канали за събиране на хора, може да забравите още сега;
2) Бърз старт - конкуренцията не спи, така че почвате по най-бързия начин. След 2-3 месеца картината за NWA в България ще се поизясни и да огледаме нещата по-спокойно, но за момента да се губи време е лоша идея.
3) Отговорност към събраната от вас група като цяло - хората ще имат нужда от поне малко обучение, колкото по-добре се справяте с него (онлайн или на живо си е ваш избор), толкова по-добре ще върви вашата група и ще имаме причина да ви помагаме и да ви даваме повече хора. Разбира се ако имате късмета/умението да привлечете хора от други мултилевъл компании, които са опитни и нямат нужда от обучение, а само от запознаване с детайлите в новата компания, ще е от добре по-добре.

От Вас НЕ искаме:

1) Да се занимавате с хора, с които не ви се занимава - ако някой досаден идиот ви се запише в групата, може спокойно да го оставите без обучение и няма защо да контактувате с него; Работете така, че работата да ви радва!
2) Да действате с неетични методи при събирането на хора и да прилагате груби форми на СПАМ в Интернет. Имаме всички шансове да успеем само с добри методи.
3) Да се разочаровате от първоначални неуспехи - хората в България са негативно настроени към мултилевъл компании, затова имайте предвид, че и хубавите възможности често се приемат с недоверие. Помнете, че ние самите разчитаме на вашия успех и сме инвестирали време и пари в него (със създаването на екип от специалисти и на много сайтове) още преди да ви познаваме. Затова ние вярваме във вас и вашия успех и ще направим всичко по силите си той да се случи.

Ако се интересувате, пратете вашето мнение по тази идея на zaekyt@gmail.com

(Предупреждавам, че това е съвсем официално предложение за съвместна работа, а не дискусия, така че заядливи коментари няма да се толерират)
В България стартира нова MLM компания, бъдете на линия за появата на Free MLM!
admin
Site Admin
 
Мнения: 174
Регистриран на: Нед Сеп 05, 2010 1:07 am

Re: NWA в България - оферта за дистрибутори на млм компании

Мнениеот admin » Пет Ное 26, 2010 12:31 pm

Вече имаме доста желаещи, ако това продължава ще трябва да направим NWA лидерски конкурс :)) Все още обаче може да кандидатствате без ограничения, бройката не е запълнена.
В България стартира нова MLM компания, бъдете на линия за появата на Free MLM!
admin
Site Admin
 
Мнения: 174
Регистриран на: Нед Сеп 05, 2010 1:07 am

Re: NWA в България - оферта за дистрибутори на млм компании

Мнениеот admin » Пет Дек 03, 2010 11:16 pm

В момента имаме около 90 желаещи да се регистрират в NWA, за които ни трябват лидери... Всеки от вас, който докаже своите качества, ще получи група от между 10 и 30 души със стартирането.
В България стартира нова MLM компания, бъдете на линия за появата на Free MLM!
admin
Site Admin
 
Мнения: 174
Регистриран на: Нед Сеп 05, 2010 1:07 am

Re: NWA в България - оферта за дистрибутори на млм компании

Мнениеот admin » Вто Дек 07, 2010 2:03 am

Някои дистрибутори на Вижън днес ми писаха по повод на моето предложение за NWA и ми казаха, че и тяхната компания ги подкрепяла силно в Интернет...

По този повод искам като специалист по Интернет маркетинг да поясня, че сайтове на платформа на компанията (в случая wellnet.me) е много трудно да бъдат успешни... дистрибуторите трябва да имат сайтове на собствени домейни (както http://nwajoin.com), всичко друго е просто имитация, защото почти не получава посещения от най-важното място - Google... :)

Компаниите различни от NWA не са виновни, те просто не разбират много от тия неща и от това страдат техните дистрибутори, които вместо да търсят път за силно развитие през Интернет, се ограничават в рамките на някаква платформа, където са просто едни от стотиците...

Затова мога само да поздравя NWA за решението да даде на дистрибуторите си единственото наистина важно нещо - пълна свобода :)

И пояснявам, че в нашето предложение под уеб сайт се разбира такъв, който постоянно носи сериозна и реална полза за NWA дистрибутора.
В България стартира нова MLM компания, бъдете на линия за появата на Free MLM!
admin
Site Admin
 
Мнения: 174
Регистриран на: Нед Сеп 05, 2010 1:07 am

Re: NWA в България - оферта за дистрибутори на млм компании

Мнениеот admin » Сря Фев 23, 2011 9:11 pm

Нашата мрежа вече предлага на всеки нов включил се безплатен онлайн магазин, зареден с продуките на NWA и готов да разбете пазара!
В България стартира нова MLM компания, бъдете на линия за появата на Free MLM!
admin
Site Admin
 
Мнения: 174
Регистриран на: Нед Сеп 05, 2010 1:07 am

Re: NWA в България - оферта за дистрибутори на млм компании

Мнениеот 404i » Пет Апр 08, 2011 7:08 am

-
Последна промяна 404i на Нед Мар 16, 2014 9:48 am, променена общо 1 път
404i
 
Мнения: 11
Регистриран на: Пет Апр 08, 2011 6:16 am

Re: NWA в България - оферта за дистрибутори на млм компании

Мнениеот deni_da » Вто Апр 12, 2011 12:23 pm

Чочи, малко си в грешка.
Компанията е официално на БГ пазара от 11.12.2010. Да, имаше трудности при самото започване. Поръчките ни реално се приеха на 07.01., но вече 4 месеца работим успешно с тази компания.
Уверявам те, че няма нищо по-страхотно от това да си в началото на една компания, да съпреживяваш успехите и да преборваш трудностите заедно с твоя екип, да се стремите да запазите вярата и ентусиазма си. Това е нещо невероятно като усещане, защото сам градиш подхода си, сам избираш как да се позиционираш, как да си по-добър от конкурентните мрежи, как да изпъкнеш.
Много е лесничко да следваш като папагал ноу-хауто на твоя екип, без да можеш да вложиш нищо от себе си.

Честно казано мисля, че голяма част от неуспеха и лошия имидж на МЛМ в България се дължи на точно този грешноразбран подход на повечето компании: да дават всичко наготово и ако нямаш успехи да те питат къде в 5-те или 7-те им стъпки грешиш.

Е, да, ама това не е за мен. И аз съм искрено щастлива, че в нашия екип в NWA всеки е свободен да избере как точно да гради мрежата си. Толкова сме различни и толкова добре се допълваме.
Всеки може да види в спонсора си или в спонсорите над него това, което търси като помощ за съответния случай.
Така ли е твоята компания?
Или всеки "дублира" това, което прави неговия спонсор?
Мисля, че идеята на дублирането в мрежите в България не е разбрана добре.
Не е нужно да пунтираш спонсора си, просто е нужно да имаш резултати като неговите или по-добри.
deni_da
 
Мнения: 50
Регистриран на: Чет Сеп 09, 2010 4:40 pm
Местоположение: София/Пловдив

Re: NWA в България - оферта за дистрибутори на млм компании

Мнениеот 404i » Чет Апр 21, 2011 8:23 pm

-
Последна промяна 404i на Нед Мар 16, 2014 9:49 am, променена общо 1 път
404i
 
Мнения: 11
Регистриран на: Пет Апр 08, 2011 6:16 am

Re: NWA в България - оферта за дистрибутори на млм компании

Мнениеот deni_da » Вто Май 03, 2011 1:51 pm

Не знам с какво толкова съм ви "разбила", но всеки е свободен да си прави изводите;)
Да, не е тайна, че нашата мрежа няма особено дългогодишен опит в МЛМ и според мен това е една страхотно преимущество - не сме затормозени с излишни илюции, с лоши случки, с горчив опит и с чужди методи.

Аз съм щастлива, че всеки човек в нашия екип, намира своя подход и е щастлив, като работи.
Да, учим постоянно, да опитваме се да извличаме полезната информация и уроците. Времето ще покаже какво ще постигнем.
Не се залуждавам и не се опиянявам от успехите - просто работя усърдно и вярвам в това, че можем да изградим успешен бизнес и да сме щастливи и удовлетворени.
deni_da
 
Мнения: 50
Регистриран на: Чет Сеп 09, 2010 4:40 pm
Местоположение: София/Пловдив

Re: NWA в България - оферта за дистрибутори на млм компании

Мнениеот Инна » Пет Окт 21, 2011 12:55 am

Без да заемам страна по темата, само да споделя какво наблюдавам - 404i се "присмива" на Дени така, както на него (невинно предположение) са му се присмивали, преди години, когато е започвал в МЛМ :) А днес 404i е опровергал недоверието и е успешен в МЛМ, нали? :) Така и не мога да спечеля спора със себе си кое е по-силното, опитът или ентусиазма. Но нали както всичко ново и МЛМ първо е усмян, след това отречен и чак накрая приет. Може това да важи и за вашето ново начинание. Отново казвам, безобидно коментарче от моя страна :)
Успех, Дени!
Инна
 
Мнения: 5
Регистриран на: Чет Окт 20, 2011 10:25 pm

Следваща

Назад към NWA (Network World Alliance)

 


  • { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron