Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

Само няколко дни безплатна регистрация в NWA България!

Една нова компания в мрежовия маркетинг, която звучи доста добре. В България от 1 декември.

Само няколко дни безплатна регистрация в NWA България!

Мнениеот admin » Пет Яну 28, 2011 11:24 am

От 1 февруари регистрацията в NWA вече няма да е безплатна - ще трябва да купите продукти за 100 лева. Има още само няколко дни, в които да можете да си направите 100% безплатна регистрация в NWA - най-перспективната млм компания в България!

Заповядайте на http://nwa.bg/registration-bulgaria/ :) Безплатно и неангажиращо, но с големи възможности за успех, ако решите да работите в бъдеще!
В България стартира нова MLM компания, бъдете на линия за появата на Free MLM!
admin
Site Admin

Re: Само няколко дни безплатна регистрация в NWA България!

Мнениеот alice » Вто Окт 29, 2013 4:40 am

Пуснах нова тема защото , ми беше интересно мненията на хората за нея. Искам , ако е възможно повече хора да кажат някакво мнение за нея , защото разглеждах тази вечер продуктите маркетинговия план не ми харесва , че се почва с толкова нисък % , но перфектна бонус схема няма за сметка на това в дълбочина е доста добре заплащането.Ако може да се каже тази статия която четох истина ли е че е пред фалит компанията мен ми изглежда , че не е така , ако не е коректни ли са и имат ли 5-те стълба ? Моля , ако може да се изкажат безпристрастни мнения благодаря ви.
braindumps.org braindumps.org
quilted leather jacket quilted leather jacket
alice

Назад към NWA (Network World Alliance)

• { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение