Ето още едно мнение за компанията SCI.Аз се присъединих,като бизнес партньор в каря на месец Септември
тази година.Влязох в екип с цел всеки да помага на хората в групaта и така да направим успешни всеки един от нас.
Направих си труда да изчета всичките мнения във форума последните 2 дена.Много от критиките са
правилни,относно пирамидалната структора и това е факт за момента.Установих,че колкото и да ни се иска
нямаме продукт.Знимавал съм се 10 години с директни продажби,но от тази карта за момента случайно или
не търговските обекти се увеличават,като количество,но все още няма привлечени нито голяма верига
супермаркети,бензиностанции или ресторанти в,които остъпката да е поне 20-30%,като се има предвид задължителните 10% бакшиш т.е да останат 10-20% спестяване след бакшиша.
И някой сега ще попита,като го знаеше това защо се включи?
Първо аз влизам основно заради хората с които ще работя,които до момента са в нашия екип.Второ аз лично ще се постарая в нашия екип да има качествени и позитивни хора,които да спомогнат да развием тази мрежа в правилната посока,а не посоката,която изглежда е тръгнала в момента.
Това,което прочетох за бизнес партньори,които подаряват карти или се предоставят всякакви видове
услуги на цената на картата,бих го коментирал като уронване на името на компанията и на всеки бизнес
партньор,който иска да си изкарва пари по един нормален и общоприет начин.Такъв бизнес екип няма как
да успее и ако има доказателства за това такива,хора трябва да се отстраняват,дори и компанията да има
полза от тях.Но всичко това се свежда до морала на самия човек.
Относно най-коментираните - четери пет цифрените суми,които се печелят:
Тези хора които си мислят че,ако влязат сега и след няколко месеца парите ще потекат,първо жестоко се лъжат,второ няма да влязат в моя екип.
Моята цел не е да си възтановя инвестицията възможно най-бързо,като привличам всеки срещнат в екипа,а
да намеря тези хора които искат да развиват качества: имат постоянство,дисциплина,упоритост и цел в живота.
За мен продуктът SCI е като всеки един продукт,но трябва да се намерят точните хора,които да го продават.
Защото взаимоотношенията между хората,е най-ценното нещо в един екип.Днес ще е SCI,но утре ще реша да
създам свой продукт,техниките за продажби на всеки един продукт в основата са едни и същи.Но без хора
на които да се довериш,колкото и добър да си няма да можеш да продаваш сам,по-добре отколкото още
двайсетина,като теб.
Затова всеки,който иска да се развива и да работи аз му предлагам първо обучение след това преценяме заедно дали тази работа е за него и най-важното никой не дължи пари преди наистина да е сигурен дали иска да се занимава с тази дейност.Никой не трябва да влиза на всяка цена всеки има свой собствен избор.Това е моят метод на работа дали ще е успешен,зависи от всеки един от нас.
На всеки който му допада моят начин на работа,независимо дали е за или против SCI,е добре дошъл в нашия екип,за момента основно за гр.Бургас и някои големи градове:
http://simon.sci.sc/