Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

За MLM и изобщо бизнесът от един аматьор

Всички компании от мрежовия маркетинг, които не са включени отгоре. Ако се съберат много фенове на някоя от тях, ще и направим раздел :)

Re: За MLM и изобщо бизнесът от един аматьор

Мнениеот un1versal » Пет Ное 23, 2012 6:46 pm

Приятел, няма да има нещо по иновативно и по доходоносно от SCI в България ( естествено, ако решиш да се развиваш в тази МЛМ компания). Повечето хора, които отправят критики към компанията, са тези, които не са успели в този живот, по една или друга причина.
Сега ще си кажете " още един промит, зомбиран ТИП". И няма да Ви съдя за това. Повечето хора са изплашени, защото в миналото е имало доста ПИРАМИДИ, от които са пострадали N добри хорица ! ФАКТ ! Но SCI e нещо уникално, възможност за личностно изграждане, просперитет , доверие, уважение, финансова свобода. Прекрасни хора, с които имаме общи интереси, цели и амбиции. Какво по хубаво от това ? Заслужава си всяко усилие! Ние не искаме да ни вярват всички, на които споделяме, доволни сме на 5 %, тези 5% са забелязали потенциала на компанията, на идеята, те не са съгласни с досегашният си консервативен начин на живот ( Всички в строя, от пон-петък на работа, в повечето случаи и събота, а защо не и Неделя - ТРЯБВАТ МИ ПАРИ! И за какво работят всички те ? За да отидат в края на седмицата на дискотека, кръчма, да си вземат кола на лизинг, да похарчат повече пари за МОРЕ, балкан, ски, когато са в отпуск, за НОВА ПЛАЗМА и так. нататък) Те осъзнават, че за да правиш бизнес в SCI, не е ОГРОМНИЯ РИСК, който поемаш в класическият бизнес. Инвестицията е прекалено малка, за да го оприличаваме с клас. бизнес!
Повечето хора, започват бизнеса си към SCI, като ПЛАН Б! ЗАЩО ? Ами не всеки е способен да прави бизнес, какъвто и да е той. Когато доходите от ПЛАН Б, започват да задминават основните доходи от ПЛАН А, тогава може да се говори за изцяло отдаване към SCI. Това, което правя АЗ !
Не е казано, че всеки тук ще стане успешен, но всеки има шанса, на всеки е отворена вратичката - да се опита !
Знаейки, че негова опора е силен екип, мога смело да твърдя, че 90 % от хората започнали да градят бизнеса си към SCI - са УСПЕШНИ!

Ако имате въпроси, моля задайте ги, ние от SCI не се крием от възражения и неудобни въпроси, защото компанията се гради на ДОВЕРИЕ И ПРОЗРАЧНОСТ!
Поздрави, АНДОН ЖЕЛЕВ
тел. 0883 450 998
E-mail : un1versal@abv.bg
un1versal

Мнениеот tigercub » Съб Ное 24, 2012 11:52 am

un1versal написа:Приятел, няма да има нещо по иновативно и по доходоносно от SCI в България ( естествено, ако решиш да се развиваш в тази МЛМ компания). Повечето хора, които отправят критики към компанията, са тези, които не са успели в този живот, по една или друга причина.

Господин Желев, уверявам Ви, че грешите и заблуждавате, като твърдите, че няма да има нещо по-иновативно и по-доходоносно в България, нима иновациите вече са ги забранили със закон... та няма да има. Не мога да се съглася и с твърдението във второто Ви изречение. А да сте чували, че критериите за успешност са индивидуални? Питайте професор Чирков или Стефка Костадинова дали имат СКИ карта или изобщо биха се занимавали с МЛМ? От друга страна би могло да се добави, че който не може да се реализира по друг начин, "успява" със SCI.
С най-добри чувства :)
tigercub

Мнениеот donaanjela » Вто Ное 27, 2012 7:52 pm

Абсолютно!!! По принцип млм е за хора,които или не са открили призванието си,или нямат такова...... И именно УСПЕЛИТЕ,ИНТЕЛИГЕНТНИ,ОБРАЗОВАНИ,НАЧЕТЕНИ,ДУХОВНО(аи финансово) БОГАТИ,ТАЛАНТЛИВИ,ЗАБАВНИ,ШИРОКОСКРОЕНИ хора,НЕ се занимават с това. а конкретно за СКИ-елита на Пловдив-интелигенцията и аристокрацията са мн против това. А лично аз по-големи утайки,ограничени,изкуствени палячовци,надувалки без покритие,невежи и простовати хорица от някои БП (не всички,де) не бях виждала.А и има явно сектантско влияние,май-май е сциентоложко,защото доколкото разбрах "йединия ни мйентор йе можйел да бъди ду Обама ,ама йе патриот и йе дошйел тука..." ...А както е известно да влезе в Белия Дом е мечтата на всеки уващаващ себе си сциентолог.. ;) Да не говорим,че масово хората,които правят пари си "купуват" пазара и си завъртат играта,което си е вид корупция и неколегиално отношение към другите,бутат се бакшиши на сервитиори и въобще един куп манипулативни техники....И най-простата чистачка е по-полезна (а май и по-интелигентна) от тези същества,чели 10 идиотси ккнижки в живота си.....Пази Боже сляпо да прогледа и България от такива хора..
donaanjela

Мнениеот pesho » Вто Дек 04, 2012 7:38 am

un1versal не разбрах защо трябва да ми спамиш темата. Това че не съм писал отдавна не значи, че съм се изцяло отказал да пиша. А и защо темата е тук, като на практика в нея няма все още каквато и да е компания. Всичко за момента е на ниво проект - такъв който се развива изключително бавно...
pesho

Мнениеот donaanjela » Съб Яну 12, 2013 8:23 pm

За много години,Пешо! Чакаме свежите ти идеи и предложения! Поздрави :)
donaanjela

Мнениеот pesho » Сря Яну 16, 2013 7:02 am

donaanjela написа:За много години,Пешо! Чакаме свежите ти идеи и предложения! Поздрави :)

Благодаря. Аз все още съм на стадий разучаване на принципите на пазара, а не на опити за осъществяване на конкретни идеи...
pesho

Предишна

Назад към Други компании

• { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение