Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

Едно време този форум беше популярен...

Тук ще обсъждаме света извън МЛМ, бизнеса и работата.

Едно време този форум беше популярен...

Мнениеот pesho » Пет Дек 16, 2016 12:04 pm

Преди 3-4 години (а може би и малко повече) този форум беше доста популярен. Тогава може да се каже по една случайност беше много на мода пирамидата SCI (има тема за нея тук във форума). На практика когато онази пирамида отиде в небитието, то тогава и този форум замря почти напълно. Буквално месеци преди това да се случи се и появи надписа най-отгоре на този форум: "Първият и единствен МЛМ форум в България се продава!".

Защо коментирам всичко казано по-горе? Причината е, че технологията за мамене на хората чрез въпросния вид пирамиди не е отишла в небитието! В момента имаме просто период на затишие, докато се появи младото поколение, което няма никаква представа както от МЛМ, така и от изключително трудно различимият двойник наречен "пирамида".

Наистина схемата на Понци е много отдавна известна и се прилага също така отдавна. Имало е бум на тази схема през 60-те години на миналия век (прочетох го в една книжка с даден пример). В началото на демокрацията (първата петилетка от 90-те на миналия век) имаше истински оригинални пирамиди. Както споменах преди 4-5 години имахме същото, но този път под формата на прикрит МЛМ. Трябва да очакваме след 5-10 години измамата да се събуди отново.

Именно поради горното трябва да отбележим, че активирането на форум като този може да бъде много полезно. Чрез този форум младите ще научат за измамата наречена пирамида и така ще си изградят така да се каже "имунна система" срещу нея. Това ще предотврати бъдещи проблеми...

Но уви. Нещата не стават така. Този форум на практика за нищо не служи и никой не го знае... Освен някой като мен, който влиза просто така за спорта веднъж на 3-4 месеца.
pesho
 
Мнения: 97
Регистриран на: Пет Окт 19, 2012 6:51 am

Назад към Други неща

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron