Здравейте,
Казвам се Калин и съм Интернет предприемач и специалист по Интернет маркетинг и реклама и по-специално SEO (манипулиране на Google резултатите). Притежавам около 80 сайта за MLM и стотици на други тематики, имам зад себе си добър екип от специалисти и вярвам, че MLM е не само отлична бизнес възможност, но и нещо което може да бъде наистина етично, честно и справедливо. За съжаление компаниите, в които бях до момента ме разочароваха с различни неща и най-вече с липсата на свобода и подвеждане. Единствено оставам активен в последната от тях (NWA), където тези неща са много по-добре, отколкото на останалите места. Това ми позволява да бъда за момента безпристрастен (няма да правя повече пряка реклама на NWA във форума, защото вече имам четирицифрено число сътрудници и всичко е в техните ръце) и се надявам да администрирам добре първия бг форум за MLM. Имам сериозен опит с администрация на форуми (4 години) и това не е лесна задача, така че се надявам да бъдете готини и да спазвате добрия тон
Искам да използвам случая да се извиня, ако покрай масовите Интернет кампании за последната ми MLM компания съм направил на някои от вас предложения, които според вашите възгледи за MLM може да сте приели за неетични. Моят екип работи в доста сериозен мащаб и е възможно някои рекламни кампании да не са стигнали точно до правилните хора.
Уверявам ви, че мисля само доброто на всеки, който се занимава с MLM и съм си позволявал да каня (по любезен и в никой случай не настоятелен начин) хора от една компания в друга единствено, защото регистрацията е била безплатна и не съм ги карал да рискуват нищо, а и разбира се всеки е бил свободен да не приеме.
Причината, въпреки досегашните ми разочарования с някои от най-известните МЛМ компании като LR и Forever Living, да продължавам да вярвам в MLM, е, че все още не съм опитал последната стъпка - аз да създам MLM компания (нещо напълно по силите на чудесния ми екип и силните ни партньори). И решението вече е взето.
До 2 месеца в България ще се появи нова MLM компания. Продуктът, който ще се продава, няма да има аналог в България и по света като съотношение цена/качество. Маркетинговият план ще съдържа също интересни иновации. Основните принципи ще бъдат пълна свобода на действие за дистрибуторите, възможност за разпространение из целия свят и максимално улеснена работа и съдействие от страна на компанията. Продуктът ще се продава сам в съвсем буквалния смисъл на думата.
Вие, читателите на този форум, първи ще научавате новините за старта на новата MLM компания. Впоследствие (след около 2-3 седмици) ще имаме официален сайт и всичко ще бъде официално обявено.