Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

MLM форума и нашите планове - Нова MLM компания

Информация за продуктите на Вижън

MLM форума и нашите планове - Нова MLM компания

Мнениеот admin » Съб Апр 09, 2011 10:41 pm

Здравейте,

Казвам се Калин и съм Интернет предприемач и специалист по Интернет маркетинг и реклама и по-специално SEO (манипулиране на Google резултатите). Притежавам около 80 сайта за MLM и стотици на други тематики, имам зад себе си добър екип от специалисти и вярвам, че MLM е не само отлична бизнес възможност, но и нещо което може да бъде наистина етично, честно и справедливо. За съжаление компаниите, в които бях до момента ме разочароваха с различни неща и най-вече с липсата на свобода и подвеждане. Единствено оставам активен в последната от тях (NWA), където тези неща са много по-добре, отколкото на останалите места. Това ми позволява да бъда за момента безпристрастен (няма да правя повече пряка реклама на NWA във форума, защото вече имам четирицифрено число сътрудници и всичко е в техните ръце) и се надявам да администрирам добре първия бг форум за MLM. Имам сериозен опит с администрация на форуми (4 години) и това не е лесна задача, така че се надявам да бъдете готини и да спазвате добрия тон :)

Искам да използвам случая да се извиня, ако покрай масовите Интернет кампании за последната ми MLM компания съм направил на някои от вас предложения, които според вашите възгледи за MLM може да сте приели за неетични. Моят екип работи в доста сериозен мащаб и е възможно някои рекламни кампании да не са стигнали точно до правилните хора.

Уверявам ви, че мисля само доброто на всеки, който се занимава с MLM и съм си позволявал да каня (по любезен и в никой случай не настоятелен начин) хора от една компания в друга единствено, защото регистрацията е била безплатна и не съм ги карал да рискуват нищо, а и разбира се всеки е бил свободен да не приеме.

Причината, въпреки досегашните ми разочарования с някои от най-известните МЛМ компании като LR и Forever Living, да продължавам да вярвам в MLM, е, че все още не съм опитал последната стъпка - аз да създам MLM компания (нещо напълно по силите на чудесния ми екип и силните ни партньори). И решението вече е взето.

До 2 месеца в България ще се появи нова MLM компания. Продуктът, който ще се продава, няма да има аналог в България и по света като съотношение цена/качество. Маркетинговият план ще съдържа също интересни иновации. Основните принципи ще бъдат пълна свобода на действие за дистрибуторите, възможност за разпространение из целия свят и максимално улеснена работа и съдействие от страна на компанията. Продуктът ще се продава сам в съвсем буквалния смисъл на думата.

Вие, читателите на този форум, първи ще научавате новините за старта на новата MLM компания. Впоследствие (след около 2-3 седмици) ще имаме официален сайт и всичко ще бъде официално обявено.
В България стартира нова MLM компания, бъдете на линия за появата на Free MLM!
admin
Site Admin

Re: MLM форума и нашите планове - Нова MLM компания

Мнениеот artannie » Пон Апр 18, 2011 1:35 pm

Звучи интересно, аз също минах през няколко МЛМ компании и също като теб поредни разочарования . Последната е NWA ... от тази съм доволна, няма натиск, задължения, подвеждания ... има известна неяснота, но го отчитам на това че е много нова и хората още не са много наясно. Ще чакам с нетърпение старта на твоята нова МЛМ компания :)))
Поздрави.
artannie

Мнениеот patkata » Пон Апр 18, 2011 8:59 pm

artannie написа:Звучи интересно, аз също минах през няколко МЛМ компании и също като теб поредни разочарования . Последната е NWA ... от тази съм доволна, няма натиск, задължения, подвеждания ... има известна неяснота, но го отчитам на това че е много нова и хората още не са много наясно. Ще чакам с нетърпение старта на твоята нова МЛМ компания :)))
Поздрави.

с нетърпение и интерес чакам появата на новата МЛМ компания и нейния продукт :)

Админ: реклама на други неща не и в тази тема!
patkata

Мнениеот admin » Вто Апр 19, 2011 12:49 am

В момента подготвяме сайтове за стартиране на компанията, за да се натрупа интерес в MLM средите, докато подготвяме всичко.
admin
Site Admin

Мнениеот admin » Вто Апр 19, 2011 11:45 pm

Вече може да разгледате предварителния сайт на FreeMLM.Net за България - http://freemlm.net/bg/

И да задавате въпроси тук или в нашата Facebook страница - http://www.facebook.com/freemlm.bulgaria
admin
Site Admin

Мнениеот admin » Чет Апр 21, 2011 9:51 am

Готова е и нашата предварителна страница на английски - http://freemlm.net
admin
Site Admin

Мнениеот admin » Съб Авг 06, 2011 9:13 pm

Заповядайте в официалния блог на проекта Free MLM - http://freemlm.net/bg/blog/

Там може да разгледате в детайли най-щедрия маркетингов план в България, който връща общо до 73% от оборота на дистрибуторите :)
admin
Site Admin

Мнениеот petar » Вто Авг 16, 2011 7:55 am

А само домейни или само хостинг ще се предлага ли на същия принцип или само готови сайтове?
petar

Мнениеот admin » Вто Авг 16, 2011 10:15 am

Домейните ще се купуват от ICN.BG напълно независимо, а хостингът е включен в услугата безплатно :)
admin
Site Admin

Мнениеот foxy_lady » Пон Авг 29, 2011 10:48 am

остават около 2-3 дни до началото :)
тази нова МЛМ изглежда обещаваща - все пак търсенето и предлагането на хостинг и домейн сега е повече от всякога. ICN.BG са една от най-добрите хостинговии компании (от години се занимавам с уеб дизайн и разработване на страници)
аз съм новобранец в областта на мрежовия маркетинг и изобщо в сферата на продажбите, но имам мотивацията и желанието да науча повече.
В блога е описано доста подробно за какво става дума, но все пак ще се радвам на допълнителна информация (колкото повече, толкова повече) :D
foxy_lady

Следваща

Назад към Vision

• { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение