Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

Продукти на Vision

Информация за продуктите на Вижън

Продукти на Vision

Мнениеот admin » Пет Фев 04, 2011 4:56 pm

Дайте някакво мнение за продукти на Vision, те са едни от малкото продукти на млм компании, за които нямам впечатления още.
В България стартира нова MLM компания, бъдете на линия за появата на Free MLM!
admin
Site Admin
 
Мнения: 174
Регистриран на: Нед Сеп 05, 2010 1:07 am

Re: Продукти на Vision

Мнениеот ivanova » Пет Апр 08, 2011 9:32 am

Биологично активните добавки към храната на компания Vision — са продукт на високотехнологичната обработка на суровини с натурален растителен произход. В техния състав освен оптималния витаминно-минерален комплекс се съдържат и фитокомпоненти. Тези компоненти представляват биологично активни вещества от добре известни лекарствени растения.
Растителните компоненти се събират само в определен период на годината, тъй като сезонността в този случай е от решаващо значение за запазване на жизнената сила на растенията. След това живите растения се слагат в специални «еко-транспортьори» и се доставят в завода. Уникалната технология на криодробене (от английската дума «cryogringing» — разпрашаване на суровината при ниски температури в атмосфера на неутрален газ - азот), която се прилага при производството на биологично активните добавки на Vision, позволява да се запазят полезните свойства на растителните компоненти, без да се убива жизнената сила на растенията.
Всички компоненти на БАД са с природен, естествен, растителен произход, което ги прави ценни и активни, а съставът на БАД е подбран прецизно, точно и научно обосновано — с цел създаване на хармонично и оптимизирано хранене на човека в зависимост от неговите индивидуални потребности.
Продуктите на Vision се произвеждат в условия, напълно съответстващи на международните стандарти за Добра производствена практика GMP (Good Manufacturing Practice) — правила за производство на фармацевтични продукти, разработени през 1963 година в САЩ. Съгласно тях всеки производител на фармацевтични препарати трябва да осигури изпълняване на следните условия: високо качество на суровините, използване на съвременни технологии, наличие на добре планирани сгради и високотехнологично оборудване, високо квалификациран персонал. Освен това, всички продукти на Vision, преди да попаднат при потребителя, минават многобройни лабораторни и клинични изследвания. Гарантира се безопасността за човек, който ги употребява всекидневно в препоръчаната дозировка. Основен стратегически партньор на Компанията е най-големият европейски фармацевтичен концерн Arkopharma, заедно с който Vision построи в Ирландия собствен завод Nutripharma.
Компанията редовно предоставя свои продукти на различни медицински учреждения, детски домове и интернати, което налага допълнителна отговорност за спазване на най-високото качество на продукцията.
Биологично активните добавки на компания Vision не са лекарствени средства.
БАД на компания Вижън официално се препоръчват от Световната Здравна Организация.

Мога да разкажа накратко своя личен резултат. Аз страдах от алергия към домашен прах и плесени, която се изразяваше в получаване на гнойни ангини, това означава, че дори при пиене на вода аз усещах болка. Приемах таблети за алергии, но в определен момент организмът ми придоби т.нар. резистентност и те вече не ми помагаха. Решението беше само антибиотик - няколко пъти в годината. Антибиотиците, знаем, са колкото полезни, толкова и вредни. В последствие се запознах с продуктите на компания Vision. Започнах да приемам по програма продукти. Днес, почти след 2 години алергията въобще не се е появявала. Цялото ми семейство приема БАД Vision. Препоръчвам ги горещо!
ivanova
 
Мнения: 1
Регистриран на: Пет Апр 08, 2011 9:18 am

Re: Продукти на Vision

Мнениеот danny_tsvet » Съб Апр 09, 2011 3:28 pm

Защо избрах да съм здрава с Vision?
Продукти произведени по технология, която запазва живата клетка в растенията.
Препоръчват се от Световната здравна организация,
Произведени са по GNP стандарт, 100% натурални и се усвояват от организма без да предизвикват алергични реакции, същевременно лекуват алергия.
И най-важното действат на причината на заболяването, след като се премахне от там нататък е лесно.
Патрньори на компанията са най-добрите Arkopharma, Nutripharma, производител на козметиката е FAREVA. Изключително качествена и уникална козметика, която възстановява регенерацията на клетката.
Благодарение на продуктите подсилих имунната си система и мога да твърдя, че съм здрава. И досега ги ползвам профилактично и ги препоръчвам, а с козметиката не се разделям друга не ползвам и така вече 7 години!
Цени са с изключителна отстъпка от 40% и нагоре в зависимост от пакета продукти, които са закупени от склада. Подаръците са изключителни.
danny_tsvet
 
Мнения: 2
Регистриран на: Съб Апр 09, 2011 2:58 pm

Re: Продукти на Vision

Мнениеот ZGercheva » Пон Апр 11, 2011 11:57 am

Продуктите ползвам от 11г! Реших няколко здравословни и дразнещи проблеми,а сега ги ползвам за профилактика!Както аз,така и цялото ми семейство! Достатъчно предимство пред всички е, че са признати и Вижън работи под егидата на СЗО! Единствената компания,която работи под егидата на СЗО и е доказано,че подобрява здравето на населението! Продуктите са 100% натурални, без да са лекарства имата лечебен ефект и са единствените,които действат на клетъчно ниво и така премахват причината,а не само следствието на проблема!... Важното е,че дават резултат и много доктори дори вече работят с тях! :!:
ZGercheva
 
Мнения: 1
Регистриран на: Пон Апр 11, 2011 7:00 am

Re: Продукти на Vision

Мнениеот zihai » Сря Апр 27, 2011 7:26 am

Здравейте Приятели
Казвам се Марио Илиев от Ботевград.Искам да ви запозная със една страхотна компания,която промени живота ми.Преди около 4години майка ми,която е и мои спонсор ме заведе на една презентация на тази компания.И аз като повечето слушах,но не възприемах нищо излизаха разни хора и споделяха своите историй,аз ги слушах и си казвах"ама това истина ли е".Годината беше 2007.След това на същата година зимата ръцете ми започнаха да се пукат и ме боляха страшно много.Майка ми Росица ми даде да пия от тези продукти,на втората седмица нямаше и следа от напукване и болка.Благодарен съм на компания VISION,защото от 2007 аз не съм ходил на лекар и дори незнам какво е това личен лекар.Защо повярвах на тази компания? Първо – защото изпитах ефективността на тези продукти и искам те да достигнат до повече хора. Второ – за да си изкарам допълнителни доходи
zihai
 
Мнения: 2
Регистриран на: Сря Апр 27, 2011 7:18 am

Re: Продукти на Vision

Мнениеот hermione » Пет Окт 28, 2011 5:06 pm

Ами, ще си призная, че до сега не съм ползвала никакви продукти на Vision и честно казано не съм много запозната както с тях, така и с маркетинговия им план, бонусите и така нататък. Виждам някои доста позитивни мнения и в това няма нищо лошо или странно - компании като Vision, Herbalife, Forever living и други подобни са насочени предимно към уелнеса и здравето на хората - продуктите им са висококачествени и просто няма как човек да не остане доволен от нещо, което е напълно природно. От там нататък обаче почва една огромна модификация на продукти, в които човек много лесно може да се изгуби - алое с това, алое с онова и т.н.Всеки един вид напитка е различен, с различни добавки към нея, правещи я по-подходяща за определени хора с определени проблеми....................
В същността си обаче те всички много си приличат и оттук и множеството почитатели на различните подобни фирми. Според мен дирстрибутори от всички компании казват, че техните проодукти са перфектни и чудотворни и те наистина са такива - въпросът е просто на коя компания ще попаднеш за първи път. Ако ти си се срещнал с подобните напитки и продукти за първи път чрез Herbalife, то тогава едва ли ще превключиш на някои други, защото тези ти вършат перфектна работа. Ако твоята първа компания е Vision, то тогава разбира се за теб това са най-правилните продукти, именно защото те са ти оправили проблеми, с които преди това лекарствата не са се справили.
hermione
 
Мнения: 10
Регистриран на: Пет Окт 28, 2011 2:37 pm

Re: Продукти на Vision

Мнениеот Анета Христова » Вто Ное 26, 2013 8:50 am

Здравейте :)Случайно попаднах тук,но приветствам създателите ,защото са малко местата ,където може да се чете за продукти на МЛМ!
Вече 7 години ползвам и предлагам продуктите на Компания Вижън.Преди това съм ползвала и други подобни продукти,но не съм срещала до сега по-ефективни!Моите проблеми бяха високо кръвно/5г на химични лекарства/,сърдечна невроза,нервност,депресии,лишеи по тялото,розицея на лицето...Сега това е минало,спокоен и енергичен човек съм,няма и следа от изброените неща и доказателство за това са снимки и изследвания.Децата ми са преждевремено родени и често боледуваха/бяха на 3г и 5г/,но от близо 7г не са ползвали антибиотик защото с детските витамини/признати от Юнеско/имунитета е на необходимото ниво за да преодоляваме вирусите и гриповете само с повишаване дозата на продуктите на Вижън.Свекърва ми беше с асма и ползваше 2 помпи,сега отпадна тази диагноза и намали инсулина с 30%.Продуктите са наистина натурални и най-вече ефективни благодарение на формулите и технологията си.Защото именно комбинирането на съставките води до успех!!
Има много сайтове в които може да се прочете инфо.За резултати - www.vozz.org
Колкото да маркетинговият план и работата във Вижън за мен тя е удоволствие,защото тук има голяма подкрепа,добра система за възнаграждение,за който желае това и възможност за промяна стандарта на живот!
Успех на всички!:)
Анета Христова
 
Мнения: 1
Регистриран на: Вто Ное 26, 2013 8:32 am


Назад към Vision

 


  • { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron