Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

NWA и Forever Living - специално предложение за дистрибутори

NWA и Forever Living - специално предложение за дистрибутори

Мнениеот admin » Чет Яну 06, 2011 9:47 pm

Здравейте,

Имаме специална причина да ви пишем!

Ние сме голям екип, който се занимава с Интернет маркетинг и популяризиране на сайтове чрез Google. Клиенти са ни сериозни фирми и имаме големи възможности на българския пазар, а нашите собствени сайтове се посещават от над 500 000 българи на месец.

Преди половин година повярвахме, че една от най-добрите възможности за развитие в днешното динамично време е да се развива мултилевъл маркетинг със силна подкрепа през Интернет. Моментът на кризата е подходящ за това, защото хора масово търсят работа и нови възможности.

Нашите възможности са големи и след някои първоначални неуспехи намерихме верния път и в момента събираме през Интернет над 20 нови дистрибутори на ден. И сме изправени пред проблема с обучението и мотивацията на тези хора и много силно се нуждаем от лидери...

Може би вие сте лидерът, който търсим? Изключително много бихме се радвали, ако е така...

Преди да продължите да четете искаме да ви кажем, че много уважаваме компанията Forever Living, смятаме че продуктите и са страхотни и не трябва да приемате писмото ни като призив да се откажете от Forever. Точно обратното, можем да ви предложим нещо, което да ви помогне да станете по-успешен Forever Living дистрибутор.

Накратко търсим хора с опит в мрежовия маркетинг. Ето основата на нашата идея:

След лутане, проби и грешки, намерихме млм компания, която е подходяща за развитие през Интернет. Тя е единствената такава в България, нейното име е NWA (Network World Alliance). Ето и причините:

- NWA е млада е световен план, стартирала е на 1 юни 2010
- NWA е съвсем нова за България, официалният старт беше на 15 декември 2010 (да, точно така, стартирате с първите!)
- Компанията е голяма (200 000 дистрибутора по света) и стабилна, зад нея седят известни лица (Хелмут Спикер, основател на LR. Рекламно лице на бижутата Pierre Lang на NWA е Наоми Кембъл)
- NWA стимулира динамичното развитие и бързото развиване на мрежи (включително и изцяло онлайн) по следния начин:

а) Дистрибуторите могат да се записват онлайн без никакви формалности, което отнема 2-3 минути; Регистрацията важи за целия свят. (Във Forever това е така само отчасти - ако не знаете защо, пишете, за да ви обясним).

б) Продуктите могат да се продават освен директно и в онлайн магазини, нормални магазини и аптеки и са много (хиляди);

в) Няма никакви изисквания за обем или задължителни покупки; Ако направите хубава мрежа, може да си клатите краката в бездействие и на компанията не и пука : )

г) Влизането в компанията струва 0 лева; Да, правилно прочетохте, безплатно е, без никакви уловки! Всеки, който полълни онлайн бланката на http://nwa.bg/registration-bulgaria/ до 1 ден ще бъде напълно пълноправен дистрибутор на NWA.

д) Смятате, че компания без начална такса ще се напълни с безразборни регистрации? Адски сте прави... От NWA също го разбраха, затова от 1 февруари 2011 се въвеждат стартови пакети от 100 лева нагове. Обаче нищо не ви пречи да се възползвате от прозореца дотогава и да регистрирате вас и всички, които искате, напълно безплатно. Няма да имате никакви разходи, никога... Пък ако стане : )

По тези причини NWA смятаме, че я очаква лавинно разпространение в България до 1 Февруари. Имаме шанса, с помощта на ресурсите ни в Интернет, да сме на върха на всичко това. И го използваме. Ако потърсите "NWA България" в Google ще намерите 10 наши сайта на 1-ва страница, а конкурецията просто я няма, защото е разбираемо обикновен дистрибутор да не може да се пребори с професионален екип по Интернет маркетинг.

Затова ние търсим способни хора, които можем да подкрепим, като им дадем лидерска позиция в нашата мрежа. Имаме огромен технически ресурс за събиране на хора (повече от половината сайтове за NWA в България са наши, 1500 души на ден посещават само сайтовете ни за работа), но мултилевъла изисква способните от тях да получават внимание и обучение, за което ще разчитаме на вас. Нямаме нищо против вие да станете част от нашия успех... и ако ние повярвахме в идеята за млм през Интернет и инвестирахме хиляди в нея, защо вие да не повярвате в нас, когато половината работа вече е свършена - имаме десетки желаещи да се включат на ден?

Напълно разбираме, че ако приемете нашето предложение рискувате, нищо че не влагате пари, рискувате времето, което ще отделите - може и да не се получи, а времето ви е ценно... Ние не искаме да ви караме да рискувате! Искаме да ви дадем предложение, при което във всички случаи печелите... И успяхме да измислим как да стане - ако се присъедините активно към NWA, ние ще ви върнем жеста във Forever. Сигурно се чудите как ще стане това, след като нямаме нищо общо с компанията... обаче Интернет в днешно време има такава проникваща сила, че със сигурност можем да помогнем хората, интересуващи се от Forever, да намерят именно вас.

- Нямате сайт? Ще ви спретнем нещо набързо и ще го популяризираме - в това сме професионалисти.

- Сайта ви не го намират хората? Ние ще го засилим в Google, ще го добавим в mrejovmarketing.start.bg (редактори сме), и forever.start.bg (редактори сме) и даже в aloevera.start.bg (и той е наш). Ще ви дадем право да го рекламирате в българския форум за мрежов маркетинг mrejov.com (админи сме) - има какво да направим за вас.

- При търсене в google.bg на "forever living" всички сайтове тип forever.нещо.bg са наши, което прави 4 или 5 в топ 10... А това е демонстрация на 1% от нашите възможности да си играем с Google. Ами ако вие станете добър NWA лидер, дали ще ни пречи да ви препращаме запитвания за Forever Living от тези сайтове? Абсолютно не, ще го направим с удоволствие...

Дотук само искахме да ви заинтригуваме. Сега сериозно и професионално!

Ние гарантираме:

1) Че ще съдействаме за присъединяването ви към компанията и ще ви покажем всичко необходимо затова как да работите и да регистрирате хора към вас;
2) Че ще ви осигурим сайт, който да бъде посещаван и през него да се регистрират желаещи за NWA;
3) Че ще ви дадем насоки как да съберете още посещения в сайта си по собствени канали;
4) Че ако имате във вашия NWA екип способни хора с желание да се развиват, ще подкрепим през Интернет и тях също;
5) Че ако имате в екипа си активни хора, живеещи в други активирани за NWA държави (които са повече от половината в Европа), ще ги подкрепим да създадат мрежи в страните си извън България. Голямо предимство ще е, ако намерите такива хора.
6) Че колкото по-добре се развивате, толкова повече ще ви подкрепяме и ще записваме хора към вас, защото сте добър лидер.
7) Че няма да имате никакви финансови разходи (инвестиции).
8) Че ако покажете желание, можем да ви научим да популяризирате сайтове чрез Google.
9) Че ще ви подкрепим във Forever малко за начало, а ако се развиете добре в NWA ще ви подкрепим във Forever много.

От Вас искаме:

1) Сериозна работа - разбира се не очакваме да работите по цял ден (от вас зависи, нас ни интересуват резултатите), но ако смятате, че може да разчитате само на нашия сайт, който ще ви дадем, и да не работите активно по ваши канали за събиране на хора, можете да сте сигурни, че ще останете без подкрепа в която и да е от двете компании след момента, в който ви усетим да хитрувате;
2) Бърз старт - конкуренцията не спи, така че почвате по най-бързия начин. След 1 февруари картината за NWA в България ще се поизясни и ще огледаме нещата по-спокойно, но за момента да се губи време е лоша идея.
3) Отговорност към събраната от вас група като цяло - хората ще имат нужда от поне малко обучение, колкото по-добре се справяте с него (онлайн или на живо си е ваш избор), толкова по-добре ще върви вашата група и ще имаме причина да ви помагаме и да ви даваме повече хора. Разбира се ако имате късмета/умението да привлечете хора от други мултилевъл компании, които са опитни и нямат нужда от обучение, а само от запознаване с детайлите в NWA, ще е от добре по-добре.

От Вас НЕ искаме:

1) Да се занимавате с хора, с които не ви се занимава - ако някой досаден идиот ви се запише в групата, може спокойно да го оставите без обучение и няма защо да контактувате с него; Работете така, че работата да ви радва!
2) Да действате с неетични методи при събирането на хора и да прилагате груби форми на СПАМ в Интернет. Имаме всички шансове да успеем само с добри методи.
3) Да се разочаровате от първоначални неуспехи - Помнете, че ние самите разчитаме на вашия успех и сме инвестирали време и пари в него (със създаването на екип от специалисти и на много сайтове) още преди да ви познаваме. Затова ние вярваме във вас и вашия успех и ще направим всичко по силите си той да се случи.

Ако искате да започнете, да питате нещо, или да изразите вашето мнение по тази идея, пишете на bulgaria.nwa@gmail.com

Още веднъж ви напомняме, че това е приятелско предложение за съдействие. Ако си мислите, че зад него се крият каквито и да е тъмни мисли или че искаме да ви измамим с нещо, погледнете нагоре, че много повече неща ви предлагаме, отколкото искаме от вас, че не сте обвързани директно нито с нас, нито с NWA компанията, по никакъв начин. И че е безплатно. Ако решите да опитате, във всеки един момент ще може да се откажете.

Може да ни откриете на bulgaria.nwa@gmail.com
В България стартира нова MLM компания, бъдете на линия за появата на Free MLM!
admin
Site Admin
 
Мнения: 174
Регистриран на: Нед Сеп 05, 2010 1:07 am

Re: NWA и Forever Living - специално предложение за дистрибу

Мнениеот Тиш » Пет Апр 08, 2011 2:10 pm

NWA и Forever Living са две съвсем различни компании, и не е коректно да се препоръчват под едно име! :roll:
Тиш
 
Мнения: 11
Регистриран на: Пет Апр 08, 2011 2:04 pm

Re: NWA и Forever Living - специално предложение за дистрибу

Мнениеот deni_da » Вто Апр 12, 2011 12:14 pm

Явно взаимопомощта и приятелското отношение между компаниите в МЛМ индустрията са некоректни... Хм, а по-добре ли е да се плюят едни други и да си заграбват потенциалните сътрудници и клиенти.
deni_da
 
Мнения: 50
Регистриран на: Чет Сеп 09, 2010 4:40 pm
Местоположение: София/Пловдив

Re: NWA и Forever Living - специално предложение за дистрибу

Мнениеот Тиш » Вто Апр 12, 2011 8:09 pm

deni_da написа: Хм, а по-добре ли е да се плюят едни други и да си заграбват потенциалните сътрудници и клиенти.


Насила, нищо не става, всеки трябва да има право на избор, къде ще се включи!
Тиш
 
Мнения: 11
Регистриран на: Пет Апр 08, 2011 2:04 pm

Re: NWA и Forever Living - специално предложение за дистрибу

Мнениеот TomislavPetkov » Нед Авг 18, 2013 6:49 am

Идеята на МЛМ не е хората да се плюят. Естествено емоциите на някои просто ескалират :)
TomislavPetkov
 
Мнения: 12
Регистриран на: Нед Сеп 05, 2010 10:18 am


Назад към Forever Living Products

 


  • { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron