Искам да побутна темите малко.
Чак се чудя, защо по-рано не започнах да им използвам продуктите. Но като повечето МЛМ компания ме плашеше. ФЛП нямат нищо общо с повечето. Но тук ще пиша за продуктите, все пак това е темата.
Имах хроничен цистит почти 4 години! Изпити множесто АБ и др фитопрепарати. Безумно много дадени пари по лекари. Откакто започнах да пия Алое бери нектара забравих за тоя проблем. В началото го почнах в големи количества, тъй като отново бях с бактерии. Тогава реших, че ще се регистрирам!
Имам алергия към прах и полени. Алоето ми се отрази чудесно!
Борех се с акне същевременно. Медицинската козметика не ми помогна. Смених си почистващите продукти и кремове с тези на Форевър. Добавих Абетакеър и Нейчър мин! Кожата ми се изчисти, чак хората ми правеха комплименти
Баща ми беше с подагра - оправихме я с алое бери нектара.
Приятелка беше с гинекологичен проблем - Алое джели свърши чудесна работа + алое бери нектар.
Мога да ви говоря много! От октомври 2015г. не съм боледувала. Забравих какво е да влизам в аптека!
Ще се радвам да съм полезна, да сте по-здрави и усмихнати!
Ако някой желае да поръча нещо, да се регистрира и да му помагам в борбата с проблемите може да ми се обади на тел. 0889 799 126 - Габриела!
Успех на всички!