Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

Продуктите на Forever Living

Продуктите на Forever Living

Мнениеот admin » Пон Окт 04, 2010 11:55 pm

За момента впечатленията са ми от не твърде много продукти на Forever Living, но все пак ми се иска да ги споделя:

Гел за устни с Алое - супер добре пази от силно слънце;
Крем против изгаряне с Алое - също много добре, и двете ги пробвах ба Рила;
Алое гел с праскова или боровинка за пиене - влияе ми положително на съня и ми дава енергия;

Поне засега мога това да препоръчам от продуктите на Forever Living, някой друг ако има впечатления, може също да пише :)
В България стартира нова MLM компания, бъдете на линия за появата на Free MLM!
admin
Site Admin

Re: Продуктите на Forever Living

Мнениеот vcap » Пон Окт 21, 2013 6:53 pm

Здравейте
Представител съм на ФЛП от юни тази година. Ползвам алое с боровинка, лициум и джин-чия. Алоето влияе благотворно на стомаха. Лициума и джин-чията дават много тонус и енергия и почти съм спряла кафето. Фърста дава отлични резултати при възпаления на лигавица и кожа.
А като бизнес - смятам че е изключително достъпен.
Мога да предложа безплатна регистрация в бизнес платформа, така че да можете да бъдете търсени по ключови думи в интернет .
vcap

Re: Продуктите на Forever Living

Мнениеот Gaburata » Вто Ное 29, 2016 11:40 am

Искам да побутна темите малко.

Чак се чудя, защо по-рано не започнах да им използвам продуктите. Но като повечето МЛМ компания ме плашеше. ФЛП нямат нищо общо с повечето. Но тук ще пиша за продуктите, все пак това е темата.

Имах хроничен цистит почти 4 години! Изпити множесто АБ и др фитопрепарати. Безумно много дадени пари по лекари. Откакто започнах да пия Алое бери нектара забравих за тоя проблем. В началото го почнах в големи количества, тъй като отново бях с бактерии. Тогава реших, че ще се регистрирам!

Имам алергия към прах и полени. Алоето ми се отрази чудесно!

Борех се с акне същевременно. Медицинската козметика не ми помогна. Смених си почистващите продукти и кремове с тези на Форевър. Добавих Абетакеър и Нейчър мин! Кожата ми се изчисти, чак хората ми правеха комплименти :)

Баща ми беше с подагра - оправихме я с алое бери нектара.
Приятелка беше с гинекологичен проблем - Алое джели свърши чудесна работа + алое бери нектар.

Мога да ви говоря много! От октомври 2015г. не съм боледувала. Забравих какво е да влизам в аптека!
Ще се радвам да съм полезна, да сте по-здрави и усмихнати!
Ако някой желае да поръча нещо, да се регистрира и да му помагам в борбата с проблемите може да ми се обади на тел. 0889 799 126 - Габриела!

Успех на всички!
Gaburata

Назад към Forever Living Products

• { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение