Тъй като от доста време се занимавам с маркетинг (не само МЛМ) смея да кажа, че имам поглед върху доста широк кръг от различни компании и възможности, които се предлагат на хората. Всяка компания може да предложи свои отличаващ се от останалите маркетингов план. Въпросите тук са следните:
1. Какво продаваме?
2. На кой го продаваме?
3. Какво печелим?
В България има голямо разнообразие от компании, които развиват своята дейност посредством МЛМ. Често се говори за пренасищане на пазара, което е изцяло измислено понятие и НЯМА как да се случи. И тъй като темата е със заглавие "Защо да изберем FLP" ще се обоснова по този въпрос:
1. Във FLP се регистрирате, като дистрибутори напълно безплатно - без такси и без задължение да купувате стартови пакети.
2. При достигането на ниво Вие го достигате веднъж и завинаги (тъй като много хора ми задават въпроса "Това истина ли е?" предлагам линк към фирмената политика тук. След като я прочетете ще си отговорите сами на въпроса).
3. FLP е най-големия производител на Алое Вера в света. И преди да получа хейтърски коментар от типа "Не е вярно, аз работя с компания X и тази компания е най-големия производител" ще уточня следния факт, който може да бъде проверен на всякъде. 95 % от плантациите, където се отглежда Алое Вера се намират в Америка и околните острови. FLP е една от първите компании на света, които се занимават с мрежов мракетинг и първата, която започва производството на Алое Вера. Бързо стигаме и до логичен извод, че няма как американска компания, която датира от дълги години на пазара да произвежда по-малко от компания X, която ползва земи на концесия или просто изкупува суровини.
4. Естествено продуктите са сертифицирани с всички световни сергификати за качество.
5. Друг доста положителен фактор, който ме накара да избера Форевър е това, че хора от екипа ми НЕ могат да ме изпреварят, в случай че постигнат повече продажби от мен.
Това е един наистина кратък обзор, тъй като по темата с мулти-левъл маркетинг може да се говори наистина много. За всеки, който иска да каже нещо по въпроса ще се радвам да дискутираме. Искам и да поздравя всеки човек, който е решил да се развива в МЛМ, защото това е една възможност, която може да донесе наистина огромни доходи.