от deni_da » Вто Апр 12, 2011 12:32 pm
Само да кажа, че щом въпросният данък излиза от джоба на клиента или сътрудника, тогава няма какво да си говорим.
Щом парите ти са по-малко от преди, а за това не си получил повече точки, така че да компенсираш загубата, тогава мисля, че тази забележка е не на място.
Да, сългасна съм, че ЛР е чудесна компания с много добри продукти. Но ако даден сътрудник иска да постигне нещо в МЛМ, то по-добре е да се захване с NWA. Тук маркетинговият план е много по-добър. Всяка регистрация носи пълен брой точки! При нас е за 98 лева, а не за 200, 300, 400 както е при ЛР.
И да, само пакетът от 400 носи точки... нали?!
Освен това дори да изкараш 10 лева бонус, за да ги вземеш, трябва да "налееш" между 130-170 лева лично потребление, за да си вземеш смешните 10 лева.
Това действа крайно демотивиращо на новите сътрудници. Още на първата седмица виждат, че е доста трудничко да се регистрира нов човек. Освен това този нов човек също ще стрещне трудности при регистрирането на сътрудници в неговата мрежа. Кажете ми колко хора в България имат 400 лева свободни пари, за да ги дадат за кремчета? А колко от тези хора не са в София?
Факт е, че на ЛР сега им се издърпва килимчето изпод краката.
Ще останат само големите лидери и истински лоялните клиенти. НО, поне вторите рано или късно ще се прехвърлят към витруалния мол на NWA. Защо, защото тук има свобода! Изпитала съм я лично, защото и аз съм била в ЛР регистриран сътрудник.
Няма как един продукт с идентично качество и на по-ниска цена да не бъде предпочетен от такъв, който е по-скъп. Нали?
А и самият факт, че много ЛР дистрибутори преминаха по собствена воля в NWA трябва да говори много неща:)
Все пак успех на всички в компаниите, които сме си избрали. За всеки влак си има пътници! Въпросът е с кой влак докъде може да се стигне;)