от ivanova » Пет Апр 08, 2011 9:32 am
Биологично активните добавки към храната на компания Vision — са продукт на високотехнологичната обработка на суровини с натурален растителен произход. В техния състав освен оптималния витаминно-минерален комплекс се съдържат и фитокомпоненти. Тези компоненти представляват биологично активни вещества от добре известни лекарствени растения.
Растителните компоненти се събират само в определен период на годината, тъй като сезонността в този случай е от решаващо значение за запазване на жизнената сила на растенията. След това живите растения се слагат в специални «еко-транспортьори» и се доставят в завода. Уникалната технология на криодробене (от английската дума «cryogringing» — разпрашаване на суровината при ниски температури в атмосфера на неутрален газ - азот), която се прилага при производството на биологично активните добавки на Vision, позволява да се запазят полезните свойства на растителните компоненти, без да се убива жизнената сила на растенията.
Всички компоненти на БАД са с природен, естествен, растителен произход, което ги прави ценни и активни, а съставът на БАД е подбран прецизно, точно и научно обосновано — с цел създаване на хармонично и оптимизирано хранене на човека в зависимост от неговите индивидуални потребности.
Продуктите на Vision се произвеждат в условия, напълно съответстващи на международните стандарти за Добра производствена практика GMP (Good Manufacturing Practice) — правила за производство на фармацевтични продукти, разработени през 1963 година в САЩ. Съгласно тях всеки производител на фармацевтични препарати трябва да осигури изпълняване на следните условия: високо качество на суровините, използване на съвременни технологии, наличие на добре планирани сгради и високотехнологично оборудване, високо квалификациран персонал. Освен това, всички продукти на Vision, преди да попаднат при потребителя, минават многобройни лабораторни и клинични изследвания. Гарантира се безопасността за човек, който ги употребява всекидневно в препоръчаната дозировка. Основен стратегически партньор на Компанията е най-големият европейски фармацевтичен концерн Arkopharma, заедно с който Vision построи в Ирландия собствен завод Nutripharma.
Компанията редовно предоставя свои продукти на различни медицински учреждения, детски домове и интернати, което налага допълнителна отговорност за спазване на най-високото качество на продукцията.
Биологично активните добавки на компания Vision не са лекарствени средства.
БАД на компания Вижън официално се препоръчват от Световната Здравна Организация.
Мога да разкажа накратко своя личен резултат. Аз страдах от алергия към домашен прах и плесени, която се изразяваше в получаване на гнойни ангини, това означава, че дори при пиене на вода аз усещах болка. Приемах таблети за алергии, но в определен момент организмът ми придоби т.нар. резистентност и те вече не ми помагаха. Решението беше само антибиотик - няколко пъти в годината. Антибиотиците, знаем, са колкото полезни, толкова и вредни. В последствие се запознах с продуктите на компания Vision. Започнах да приемам по програма продукти. Днес, почти след 2 години алергията въобще не се е появявала. Цялото ми семейство приема БАД Vision. Препоръчвам ги горещо!