Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

ЗАЩО МЛМ ?

Всички общи теми за мрежов маркетинг, които не са намерили място по другите форуми.

ЗАЩО МЛМ ?

Мнениеот TomislavPetkov » Съб Сеп 11, 2010 7:59 pm

Тъй като искам да разбера различните мнения по въпроса ЗАЩО МЛМ публикувах темата. Сигурен съм, че тук ще бъдат споменати много неща, които ще ми бъдат полезни.
TomislavPetkov
 
Мнения: 12
Регистриран на: Нед Сеп 05, 2010 10:18 am

Re: ЗАЩО МЛМ ?

Мнениеот tolitoli » Нед Сеп 12, 2010 9:01 pm

Ха , чак сега видях тази тема . Браво.ДО сега писах в друга тема нещо по въпроса, продължението ще е тук .
tolitoli
 
Мнения: 5
Регистриран на: Чет Сеп 09, 2010 8:12 pm

Re: ЗАЩО МЛМ ?

Мнениеот TomislavPetkov » Вто Сеп 14, 2010 8:50 am

О.К. С нетърпение чакам да видя, както ще споделят и останалите членове на форума.
TomislavPetkov
 
Мнения: 12
Регистриран на: Нед Сеп 05, 2010 10:18 am

Re: ЗАЩО МЛМ ?

Мнениеот deni_da » Вто Сеп 14, 2010 11:34 am

Към Томислав - на мен вече ми е интересно да прочета твоето мнение;)) От какво е провокиран този интерес към мнението на другите;))

Иначе според мен е много по-приятно да купуваш от човек, който ти е приятел и продукти, които са ти препоръчани.

Особено ако качеството съответства на създадената ти преди това представа;)
:)
deni_da
 
Мнения: 50
Регистриран на: Чет Сеп 09, 2010 4:40 pm
Местоположение: София/Пловдив

Re: ЗАЩО МЛМ ?

Мнениеот Elly » Чет Сеп 16, 2010 9:05 am

Разбира се, че всеки би предпочел да закупи продукт от свой приятел, но освен това МЛМ е и интересен начин за създаване на нови контакти.
Elly
 
Мнения: 1
Регистриран на: Чет Сеп 16, 2010 8:56 am

Re: ЗАЩО МЛМ ?

Мнениеот domashenbiznes » Сря Ное 24, 2010 6:37 pm

Защото традиционната пирамидална структура вече отмира, виждате ли? Колко работни места има в цехове, в канцеларии? Днес даже българският парламент прие специални закони за регламентиране на надомния труд и на работата като самонаети у дома. Това е БИЗНЕСЪТ НА 21-ВИ ВЕК. Малко копие от сайта ми:

"Дълго време съм се занимавала със счетоводни услуги и бизнес консултации. Но времената се менят. Докато миналият, 20-и век, беше индустриален, този век, 21-вият, е информационен. Бизнесът на настоящия век е Домашният. Затова мисля, че е крайно необходимо да се работи в това направление, да сме в крак с времето. Виждам, че е огромна потребността от ориентиране на хората в новите условия. Тази дейност е социална. Спасението на човечеството е в този бизнес. Всички виждат, как машините, електрониката и автоматизацията изместиха от промишлеността огромни маси работещи. С навлизането на интернет в почти всеки дом, възможностите се изместват в тази посока, в глобализацията на информацията и на бизнес възможностите. Насоката трябва да бъде не да работим черната работа в чужбина, а да да се стремим да бъдем в елита на човечеството, движейки се по посоката на течението, а именно, да разберем вече, колкото и на някои не им се иска, че пренасянето на работните места от цеховете и канцелариите в нашите домове, пред компютрите, в интернет, е необратимо, трябва да го приемем, вместо да се съпротивляваме, да засилим хода си в тази посока. „Дорога усилит идущего”/Пътят ще засили идващия/, казват руснаците. Важното е да поемем по пътя!
В Домашния бизнес съм затова, защото тук виждам големи възможности за развитие на самостоятелен независим бизнес в цял свят, който може да се води от всяка точка на земното кълбо, по интернет, от дома, или както е удобно на всеки."

Нима не е пирамидална структурата в една голяма или в една малка фирма? Но не е Мултилевъл. Просто на работещите се дава малка част от доходите. Несправедлива е традиционната ПИРАМИДАЛНА СТРУКТУРА - директор/собственик на фирма и т.н.
Просто МЛМ не е еднакъв навсякъде, всяка фирма си има свой Маркетинг, свои особености. И ние имаме избор. Страхотно време, което отдавна чаках - да имаме толкова предложения за бизнес и да избираме!!!
МЛМ e начин за достигане на справедливо заплащане на труда на Предприемачите, както последно ги наричат някои компании. На създаване на заинтересованост от дейността... Темата е голяма...
Даниела Христова, Социален Предприемач, Консултант по Интернет доходи
domashenbiznes
 
Мнения: 9
Регистриран на: Сря Ное 24, 2010 6:05 pm
Местоположение: Варна

Re: ЗАЩО МЛМ ?

Мнениеот zihai » Сря Апр 27, 2011 7:34 am

Три обикновени въпроса

Имате ли нужда от допълнителни доходи?
Имате ли желание да направите нещо, за да ги спечелите?
Можете ли да отделяте по един час дневно от времето си ?

Ако отговорите и на трите въпроса с ДА.Вие разполагате с богатство, за което не сте мислили, Вие можете да работите в мрежа и да изграждате мрежа.
Какво е това мрежа?

Много търговски дружества предлагат продукцията си чрез мрежа от сътрудници. В основата на тази мрежа е стремежът да се спечелят допълнителни доходи, а за някои дистрибутори това става основна работа. Това са хора, предпочитащи да работят в обкръжение на приятели и познати, както и с други, които мислят като тях. Това са хора, които предпочитат свободата, вярват в своите сили и знаят, че работата в мрежа умножава усилията им.
zihai
 
Мнения: 2
Регистриран на: Сря Апр 27, 2011 7:18 am

Re: ЗАЩО МЛМ ?

Мнениеот koudyforever » Съб Яну 05, 2013 4:30 pm

Добре де аз пък не разбрах "Защо МЛМ?" - бихте ли публикували малко по-подробна информация. :) Искам да разбера кой и какви факти ще публикува.
koudyforever
 
Мнения: 20
Регистриран на: Чет Дек 06, 2012 9:30 pm


Назад към Общ МЛМ форум

 


  • { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron