Понеже току-що изтрих една безобразна тема, нека ви обясня с няколко прости примера за какво е подходящ раздела пазар и за какво не:
1. Купих си Алое с праскова от NWA на едро и продавам, имам 20 бутилки в град ... цената е ... - това е напълно добре дошло.
2. Отказвам се от МЛМ компания... имам някаква база с хора, сайтове, рекламни материали, продукти - продавам ги... - това е напълно добре дошло.
3. Присъединих се към МЛМ компания... искам да купя нещо за по-бърз старт - зарязан сайт за същата компания, реклама, база с хора... - това е напълно добре дошло.
4. Всякакви други обяви за купуване и продаване на неща извън МЛМ са ок.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Моята МЛМ компания е най-готината на света, елате да станете богати на... - това се трие, авторът се банва, има вероятност да заминат и досегашните му мнения, ако не е допринесъл с нещо за този форум. Дал съм ви раздели за компаниите ви, където може да се рекламирате. В секция пазар не се продават обещания, а реални неща