Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

TianDe НОВА МЛМ КОМПАНИЯ В БЪЛГАРИЯ

Всички компании от мрежовия маркетинг, които не са включени отгоре. Ако се съберат много фенове на някоя от тях, ще и направим раздел :)

TianDe НОВА МЛМ КОМПАНИЯ В БЪЛГАРИЯ

Мнениеот Яница » Вто Апр 17, 2012 11:02 am

Здравейте, проучвам една нова МЛМ компания в България. Казва се ТианДе вече имам доста познания за самата компания , но бих искала и други мнения. Като цяло ми допада, но се занимавам с млм от 6 месеца и нямам необходимите знания за да преценя компанията. Това е бизнеса, с който искам да се занимавам дългосрочно, а не искам да си влагам труда някъде където може да няма смисъл. Сътрудник съм и към ЛР (компания която много обичам), но нямам изградена мрежа, поради факта , че града ми е малък, хората нямат пари за първоначалния пакет, а и вече има доста сътрудници в града. В тианДе няама първоначален пакет, а и продуктите са качествени (изпробвала съм доста от тях) и са на достъпни цени, още няма сайт на български има само каталози на български затова ще дам само линк към руския сайт http://tiande.ru/ . Всъщност регистрацията става именно в руския сайт. Каталога който е в руския сайт не е октуален за България, някой от продуктите не се предлагат тук.
Яница

Re: TianDe НОВА МЛМ КОМПАНИЯ В БЪЛГАРИЯ

Мнениеот admin » Пет Апр 20, 2012 5:58 am

Моето мнение е, че няма ли фирма официално представителство тук, трудно се получават нещата.
В България стартира нова MLM компания, бъдете на линия за появата на Free MLM!
admin
Site Admin

Мнениеот dpivanova » Сря Апр 25, 2012 8:34 am

Яница, ако все още възнамеряваш да се занимаваш с TianDe вече има представителство за страната.Тепърва има да се развива тази фирма в България и първите ,които севключат към нея ще спечелят.Така че,намери ме във фейсбук ,за да ти обясня подробности: Детелина Иванова (на кирилица)!
dpivanova

Мнениеот Яница » Пон Апр 30, 2012 10:21 am

Аз съм сътрудник вече, все пак благодаря. Върви много добре за сега, но официално не е имало откриване затова не излизат баловете в руския сайт. Иначе от други продукти не съм била толкова доволна колкото от тези на ТианДе продсто уникални не бих ги заменила с други. Ако искате да разменим мнения имаме страница във фийсбук специално за тианДе. Ще ви намеря и ще ви добавя към групата. А ако някой друг иска да се свърже към компанията и да му разкажа повече нека се свържи с мен чрез фийсбук Яница Бекярова. Но да ми напише, че става въпрос за фирмата, защото може да не приема поканата.
Яница

Мнениеот ELIOZ » Чет Май 03, 2012 8:30 pm

ZDRAVEITE/MOLQ SRDE4NO ZA IZVINENIQ,4E NQMAM KIRILICA/.OTNOSTNO TIANDE.VE4E POVE4E OT 2 MESECA TIANDE E V BYLGARIQ.OSNOVNIQ SKLAD E V PLOVDIV I USPOREDNO SE OTKRIVAT V SOFIQ I STARAZAGORA.PREDSTOI OFICIALNOTO OTKRIVANE.ZA PRODUKTITE.....:).AZ VE4E 2 MES IMAM OBRATNA VRUZKA S KLIENTITE SI.:) NE6TATA SA BEZ ANALOG NA BG PAZARA.VSI4KI DOSEGA6NI PREDSTAVITELI NA AVON I ORIFLEIM VE4E SA V NOVITE STRUKTORI NA TIANDE.IMAM 4ESTA DA BUDA V PYRVITE NIVA I SUM LI4NO ZAPOZNATA SUS OSNOVNITE BILKI I EFEKTI NA PRODUKTITE LI4NO OT RUSKINITE KOITO BQHA TUK S TAZI CEL-DA NI ONAGLEDQT S MASTER KLAS NE6TATA.KATALOZITE SA NA LICE.MOGA I LI4NO DA VI IZPRATQ PO PO6TA ILI SPIDI ILI EKONT,S NALOJEN PLATEJ.KATALOGA S DOPULNITELNA CENOVA LISTA I ZA DISTRIBUTORA ZA SEGA STRUVAT 2 LV.KATALOGA 6TE E AKTUALEN CQLA DODINA.AKCIITE SA VSEKI MESEC..MOGA LI4NO DA VI REGISTRIRAM V GORNITE ETAJI I VE4E 6TE IMATE LI4EN ONLINE OFIS.6TE VI INFORMIRAM I ZA AKCIITE..REGISTRACIQTA IZISKVA ,ADRES I GSM ZA VRUZKA I DATA NA RAJDANE/O3O52012/.MOJE DA POLZVATE I EMEILA MI..eli_29@abv.bg.JELAQ VI USPEHI,ZA6TOTO S TIANDE TE SA REALNOST.PP-KITAISKATA MEDICINA RABOTI PO TO4KI ,MERIDIANI I BILKI VURHU 4OVE6KIQ ORGANIZUM,KITAISKATA KOZMETIKA PRILAGA PRINCIPA NA MEDICINATA-ISKRENNO I HUMANNO.:) BYDETE RAZUMNI I STANETE PREDSTAVITELI I NE6TATA 6TE SA VI ZA BEZ PARI.AZ SUM ELI.BE6E MI PRIQTNO

Admin: при първа възможност си редактирайте мнението с малки букви и на кирилица, иначе ще го изтрия. А и с такова писане сте последният човек, на когото някой ще гласува доверие.
ELIOZ

Мнениеот tiande » Пон Май 07, 2012 2:41 pm

TianDe е козметика от най-високо качество за вашата природна красота. Философията на хармония, лежаща в основата на рецептите от древните китайски лечители, напълва нашата козметика с енергия на красотата, която TianDe щедро споделя с Вас!

Козметиката TianDe е колекция от средства за Вашето здраве и красота, създадени възоснова на хилядолетно изпитани рецепти на източната медицина, върху изцяло природна основа, от най-съвременните козметични технологии на учените.

В основата на козметиката TianDe са ценни натурални съставки:

билкови екстракти
    жеш-шен
    джинджифил
    лотос
    ламинария идр.

етерични масла
    иланг-иланг
    жасмин
    розмарин
    бадем и др.

уникални съставки от животински произход
    овнешка плацента
    змийска мас
    хрущял от акула
    колаген и др.

природни минерали
    перли
    злато
    сребро
    силиций и др.

Благодарение на високо процентно съдържание на природните съставки, козметичните продукти TianDe се отличават с ефикасност, но и с деликатно влияние върху организма. А резултатът от използването на такава козметика е съпоставим с терапевтично въздействие.

Високото качество на козметичната продукция от TianDe е потвърдено с международни сертификати ISO 9001-2000.

За тази, която излъчва светлина…
http://tiande.123.st/
tiande

Мнениеот juls70 » Нед Май 20, 2012 8:34 am

Здравей!Аз също се занимавам с мултилевал от много години и то успешно.Трябва да знаеш,че всяко начало е трудно,но най-важното е кой ти е спонсора.Ако е можещ и амбициозен той ще ти покаже пътя.Чожек тябжа да проевява интерес към това което продава за да предизика интереса на клиента.Мисля,че не е толкова трудно стига да те заинтригува.Всеки се страхува от непознатото,но специално мен биките ме вълнуват от доста години и съм прилагала доста от тях така,че всичко съм изучела в детаили.Повярваи ми много е интересно,но това зависи и от нагласата на човека.Успех.
juls70

Мнениеот chiron » Нед Дек 09, 2012 4:41 pm

Хубави продукти, добри цени, слабо развита структура в БГ, читав маркетинг план ... има и някой неща които не са перфектни поне в организационна отношение към момента ... но има добра почва за бърз старт за мрежовиците ...

компанията е особена и върви през продукта а не през маркетинг плана и каталозите ... това на някой няма да се хареса, но за други е удобен модел.

старта е бавен ... трудно се изкарват пари в първите 3-6 месеца ... понеже продуктите са евтини а и няма стартови пакети ... но това пък от своя страна дава възможност за бързо разширяване на мрежата а оттам и приятни дълги доходи ...

Ако някой цели да изкара 1000 лв. на първия месец не е за тук ... от моите наблюдения доходите тук за първите 3 месеца ще бъдат 5 лева ... 50 лева ... 150 лева ... и едва тогава ще почне да става въпрос за пари ... но за сметка на това без драстични пикове надолу при постигнати нива ... парите идват от оборотите на продуктите а не от стартови пакети ... което прави мрежата стабилна

Успех на всички независимо с коя компания работят.
chiron

Назад към Други компании

• { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение