Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

CaliVita® International - Здравето е богатство!

Всички компании от мрежовия маркетинг, които не са включени отгоре. Ако се съберат много фенове на някоя от тях, ще и направим раздел :)

CaliVita® International - Здравето е богатство!

Мнениеот zeraprinc » Чет Апр 07, 2011 9:48 pm

Защо трябва да изберете CaliVita®?

С минимални инвестиции и без риск членовете на мрежата могат да реализират доходи, пропорционални на инвестираното време и усилия.

Независимост. Всеки член решава самостоятелно кога да работи и с кого.
Материална независимост. CaliVita® International дава възможност на всеки член да реализира доходи, пропорционални на инвестираното време и усилия, както и да си осигури реална финансова независимост. Постижения над средните се възнаграждават от Компанията с изключителни, допълнителни доходи.
Успех. CaliVita® International дава морално и финансово признание на най-успешните си членове. Възможност за постигане на успех се дава на всеки член на Компанията и зависи изцяло от решението му да използва тази възможност.
Сътрудничество. Членовете на Мрежата са част от CaliVta Екипа, където могат да срещат и да създават контакти с приятели и познати, като заедно с това да прекарват времето си по интересен, приятен и обогатяващ начин.
Здраве. Тези, които приемат и следват философията на Компанията, се радват на по-енергичен и здравословен начин на живот, неразделна част от който е използването на хранителните добавки на CaliVita® International.

Изображение
zeraprinc
 
Мнения: 6
Регистриран на: Чет Апр 07, 2011 9:37 pm

Re: CaliVita® International - Здравето е богатство!

Мнениеот zeraprinc » Чет Апр 07, 2011 9:53 pm

CaliVita® International работи като единна глобална система в над 30 държави. Системата се ръководи от Маркетинговите правила на CaliVita® International, което прави възможно изграждането на сигурен и доходоносен бизнес. Всеки член на Мрежата може да определи времето и неговата продължителност, мястото, начина и с кого да работи с цел, подпомагайки другите в постигането на търговски успех, да повиши качеството на своята работа.

Мрежата е разработена така, че може да нараства по естествен път. Растейки, тя става по-силна и предоставя повече и повече възможности за успех на своите членове. Компанията осигурява оптимални условия за насърчаване на това разрастване и поощрява добрите резултати чрез допълнително възнаграждение на своите членове. Научавайки повече, и споделяйки своя опит с хората около себе си, всеки, докоснал се до тази система, може да направи първите крачки към успеха, защото Мрежовият Маркетинг не е нищо повече от предаване на информация и опит.
Всеки продукт носи определен брой бонус точки (БТ);
Всеки продукт носи и определен брой търговски точки (ТТ);
Когато един член закупи продукт, той получава БТ и ТТ;
Тези БТ и ТТ се сумират от фирмата всеки месец;
Когато член на Мрежовия Маркетинг закупи продукти за себе си, той получава Лични бонус точки (ЛБТ).

Когато член на Мрежовия Маркетинг, предостави тези продукти на свои познати или приятели и възможност те да работят с тях, той става техен спонсор, а за закупените продукти фирмата начислява Групови бонус точки (ГБТ).

Мрежата на CaliVita® International се състои от Потребителски нива – 4%, 7% и 10%, и Номинални нива – от 15% до 21 %, като:
На Потребителското ниво на постижение членовете имат право да получат отстъпка от цената на закупуваните от Мрежата продукти. Процентите определят месечната ценова отстъпка за членовете на потребителско ниво. Членът на потребителското ниво на постижение се определя от месечни групови бонус точки (ГБТ) и лични бонус точки (ЛБТ). В мрежата на CaliVita® International тези нива са три (3), това са 4%, 7% и 10%,
Номиналното ниво на постиженията на всеки член се определя от общия брой на ЛБТ и ГБТ;
На Номиналното ниво на постижение членовете имат право да получават съответни възнаграждения. Процентите определят стойността на реалното месечно възнаграждение на база групови бонус точки (ГБТ) и лични бонус точки (ЛБТ). Тези процентни нива са три (3) и варират от 15% до 21%;
Плащанията на Номиналното ниво могат да се увеличават на базата на други системи за стимулиране (Елит Клуб и Прогресивна система);
Членовете получават възнаграждения на месечна база.

Въпреки, че всеки член на CaliVita® International се присъединява към Мрежата от собствената си страна, Мрежата работи като глобална система. Така членът може да закупи продукт от пълния продуктов асортимент на Компанията, вкл. продукти, които може да не са в продуктовата листа за дадената страна. Членът може свободно да организира своята персонална работа във всяка държава, в която CaliVita® International има присъствие. Няма географски ограничения за набиране на нови членове. Компанията винаги изчислява Бонус Точки и Търговски Точки на глобално ниво, а сумираните възнаграждения ще се изплащат по предоставената от члена сметка в държавата, в която той е член.

CaliVita® International предлага на всеки неизчерпаеми възможности. Успехът зависи единствено от енергията и времето, инвестирани от всеки член на Компанията, както и от размера и функционирането на Мрежата, които са резултат от личните му усилия.

Изображение
zeraprinc
 
Мнения: 6
Регистриран на: Чет Апр 07, 2011 9:37 pm


Назад към Други компании

 


  • { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron