Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

FM Group България

Всички компании от мрежовия маркетинг, които не са включени отгоре. Ако се съберат много фенове на някоя от тях, ще и направим раздел :)

FM Group България

Мнениеот lirinorn » Съб Яну 29, 2011 7:04 pm

FM GROUP е международна компания,която стъпи и в България! Произвежда качественни парфюми на достъпни цени. И сега набира дистрибутори. Изисква се да презентирате продуктите и да ги продавате.
Не трябва да инвестираш пари, купуваш само стартовия пакет с мострите на тези парфюми, който ще бъде твоето оръдие на труда. Работи се с каталог и мостри на парфюмите. Може да се включите с малък стартов пакет-20лв с 20бр мостри или голям -50лв.с 100бр мостри.
Това е еднократно, мострите си остават за вас. Инвестицията ви се връща от първата поръчка. A може да се регистрирате и като закупите 2 парфюма по ваш избор, без стартов пакет с мостри. Това не е разносна търговия. Всичко, което ви трябва за да се справите с такава работа е да имате желание, да сте комуникативни и общителен човек и да сте навършили 21г. Освен диркетната печалба, която вие реализирате при продажбата на продуктите има и бонуси. Има специални промоции от, които се възползват всички дистрибутори, и по този начин си увеличават печалбата.
Получавайки позицията лидер участвуваш в уникалната система за участие в печалбата на фирмата! Фирмата подарява и автомобили за постигнати успехи!!
Очакваме ви: http://www.fmparfumes.com
lirinorn
 
Мнения: 1
Регистриран на: Съб Яну 29, 2011 7:02 pm

Re: FM Group България

Мнениеот hyuli » Вто Апр 05, 2011 10:43 am

Парфюмите са хубави :D
Последна промяна hyuli на Пон Дек 01, 2014 9:58 am, променена общо 1 път
hyuli
 
Мнения: 6
Регистриран на: Вто Апр 05, 2011 10:25 am

Re: FM Group България

Мнениеот zeraprinc » Чет Апр 07, 2011 10:14 pm

FM GROUP със седалище в Полша и дистрибутор на парфюми от 2004 г. насам. година. Неговата дейност се основава на дългосрочни традиция на производство на парфюми Perfand фабрика. FM Group стартира своите продукти в един пакет с името на FM Group, за разлика от най-известните къщи в света парфюм, който си запазва правото да използва името и дизайна на техните продукти.

FM Group има договор с немската фирма, която е в тази индустрия, най-големият производител в света на най-известния парфюм концентрати. Сертификатът, който даде на компанията FM Group от нашите клиенти са гаранция за произхода и качеството на продуктите. Нашите продукти са предназначени за клиенти, на всяка възраст, за всеки вкус. FM Group предлага продукти с високо качество, перфектно във всяко едно отношение, с широк обхват на избор на аромат: ориенталски, горски плодове, цветя ...

Нашият основен принцип е, че нашите клиенти са щастливи и доволни. Ние не се страхуваме от предизвикателство, защото смятаме, че невъзможното става възможно. Надяваме се, че ще предпочетат да си сътрудничат с нас. Ние ще направим всичко възможно да гарантираме на нашите професионализъм, номера и високото качество на предлаганите продукти.

Използвайте нашата ОФЕРТА FENOMENALNA!

Представяте ли си работа, в която вие нямате главата, където никой не се принуждават да направя, ако не искате това, там, където другите да направи за вас, а вие за тях, за удоволствие, където винаги има достатъчно време за работа и семейство? Представяте ли си работата, която се развива благодарение на вашите хора, дори и да не работят? Представяте ли си, че редовно се членове на своята мрежа от потребители / служители, въпреки че в този момент не правиш, и да получите голям шанс да спечеля?

Изображение

Ти си представяли?

Вече не трябва да си представим. Предлагаме ви възможност. Ако решите да станете член на FM в нашия сайт, който са обречени на успех! Как? Обяснете по-подробно.

Ние Ви предлагаме възможност (безплатно) информация за вашите контакти, и само тези, които ни позволяват, ще се постави на нашия сайт в раздела на FM дистрибутори. Това ви дава възможност на хората, които искат да станат членове или за придобиване на всеки от продуктите, те намеря. Тези, които предпочитат от своя страна ще влезе в контакт с вас, защото вие ще бъдете в състояние да отговори и по този начин, вместо да сте членове или клиенти, те ще ви намерят. Можете да пътувате, да бъдат на почивка, на работа, в град, село, и нашия сайт ще работи през цялото време за вас. Също така, вие сте свободни за всички свои потенциални партньори в името ни обещания, ако те станат ваши членове, че ние и координатите им, и да поиска всички техни членове в сайта. Това все още трябва да се опита да обясни предимствата на по-горе? Не? След това ...

Това е просто едно обаждане или имейл далеч от успех! Възползвайте се от нашата оферта феноменален.

Изображение
zeraprinc
 
Мнения: 6
Регистриран на: Чет Апр 07, 2011 9:37 pm

Re: FM Group България

Мнениеот mekky » Пет Апр 08, 2011 4:07 am

FM GROUP предлага колекция от избрани,висококачествени парфюми на достъпна за всеки цена.Ароматите са алтернативни на много маркови парфюми - Шанел, Бос, Диор,Гучи, Армани,Булгари, Кензо,Ескада, Долче и Габана, Пако Рабан,Калвин Клайн, Живанши,Лакоста,Нина Ричи,Версаче. Фирмата е на българския пазар от 4,5 години,има представителства в 56 страни. Станете един от нас!Каква възможност Ви предоставя ФМ груп - Работите за себе си,но не сте сам - Подкрепят ви солидна фирма и по-опитни колеги - Работите, когато си искате и колкото си искате - Високото качество на продуктите на FM Group със сигурност ще предизвикат интерес у вашите потенциални клиенти - Печелите допълнителни доходи, използвайки свободното си време – няма задължителни обороти – кой колкото може и когато може- Ползвате продукти на дистрибуторски цени за вас и вашите близки.
skype-yosifovs
www.parfumifm.com
mekky
 
Мнения: 2
Регистриран на: Пет Апр 08, 2011 3:52 am

За -FM GROUP BULGARIA

Мнениеот hyuli » Вто Май 03, 2011 2:58 pm

;)
Последна промяна hyuli на Чет Юни 25, 2015 3:01 pm, променена общо 1 път
hyuli
 
Мнения: 6
Регистриран на: Вто Апр 05, 2011 10:25 am

Присъединете се към нашата възможност....

Мнениеот ФМ Груп България » Вто Фев 28, 2012 3:46 pm

Някога представяли ли сте си, че имате парфюмериен магазин? А два? А какво ще кажете за верига от такива по цялата страна? А международна верига от магазини за парфюми? Май прекалявам, а?!?! Хайде сега, "верига"!!! Та нали, за да открие човек дори само щанд с парфюми му трябват поне 10 000 лв за начало. А, ако не уцели точните марки, ако купи фалшива стока, ако избере неподходящо място за щанд..... ...а наема, а персонала с всички заплати, осигуровки, такси, данъци, касови апарати.... Че то, в този случай 5 хилядарки няма да ни разкърпят стартирането. Какво си казва обикновения човек? Този като теб и мен. Този, който в живота си е рискувал най-много 2-3 лева за фиш от Еврофутбол... "Не, не е за мен!" В този случай мечтата за собствен бизнес, за друг стандарт на жимот и всичко в тази насока - това си отива яко дим. Ами, тогава? Какво да направим, да захвърлим всички свои мечти в кошчето? И пак по средностатистическия, но утъпкан път на родители, съседи, познати... Има ли изобщо някакъв шанс поне да се докоснем до тази мечта?

ФМ Груп дава такъв шанс! И то на доста ниска цена на риска. Каква? Да речем, от 20-85 лв.? Как ви се струва? Но какво получавам за тези пари, ще попитате вие? Някой неизвестен "умопомрачителен" аромат в шише от соц-времето с разхлопана капачка???? Напротив! ФМ Груп ви дава възможността да изградите бизнес в нужните на вас мащаби - от щанд, до международна парфюмерийна империя. И то, като рискувате (хайде да кажем "инвестирате") баснословната сума от 20-85 лв... ФМ Груп е разработила за вас целия бизнес - продукт, опаковка, реклама, система за доставка, система за плащане, отчетност, възможности за контрол над бизнеса, обучение по всичко дотук споменато. ФМ Груп ви дава всичко това вече готово. Ще попитате: "Че аз за какво съм тогава?" Ето и отговора: вие притежавате най-модерния, най-скъпия и търсен в новото време ресурс - вашата препоръка, вашата дума, вашата похвала. Всичке съвременни изследвания в областта на модерния маркетинг показват едно - най-определящият фактор в днешно време, за да се продава/купува един продукт, една услуга или едно име (марка) е личната препоръка на познат човек, на човек с вашите вкус, интереси и от вашето обкръжение!!!! Вие разполагате ли с това МОЩНО оръжие? Ако смятате, че отговорът е ДА, тогава вие вече сте направил най-голямата и скъпа инвестиция в живота си! Вие сте свършили 1/2 от работата по саздаване на мечтания бизнес.

Ето, затова, аз ви каня - присъединете се към нас е ще започнем заедно да изграждаме вашия магазин, верига, мрежа, империя! Най-хубавото е, че вие дори няма да продавате. Просто, ще запознаете вашето обкръжение с продуктите, които вие ползвате. Ще се похвалите на приятели. Ще пуснете в действие вашето оръжие - препоръката! А те, на свой ред, могат да направят същото със своя кръг от познати, и техните кръгове познати, и т.н., и т.н.....

Един ден, така като се пръскате сутрин с любимия си луксозен парфюм (и то без да изстрадате всяка изхарчена капчица от него), ще установите, че след изминалата нощ вашата мрежа от приятели, познати, роднини, съседи, колеги, съученици, и около хиляда - две хиляди абсолютно непознати хора, ви е донесла една чисто нова лъскава кола.... Найс, а?!?!
Уникални възможности
с ФМ Груп България
fm_group_bg@abv.bg
http://www.facebook.com/fmgroupbulgaria
+359886748064
+359886748024
+359896812773
++359877977747
ФМ Груп България
 
Мнения: 9
Регистриран на: Пет Фев 24, 2012 12:25 pm

Re: FM Group България

Мнениеот meri FM » Вто Фев 28, 2012 6:01 pm

Здравейте и от мен . Искам да споделя за тези които не знаят , че в TOP 20 за най-добра бизнес възможност има само две познати в БГ компании и те са FMGROUP и AMWAY
tel. 0885671479 , 0878201427 , 0893599280
skype: mariana.popova
e-mail: mary.mariana@abv.bg
meri FM
 
Мнения: 4
Регистриран на: Вто Фев 28, 2012 4:36 pm
Местоположение: Sofia

FM GROUP - ВЪЗМОЖНОСТТА

Мнениеот luckyraya » Сря Фев 29, 2012 9:44 am

Здравейте приятели,

Името ми е Рая Петрова от 04.09.2009 година съм партньор в международна компания FM GROUP WORLD. Това партньорство ми дава възможност за кариерно развитие, което изцяло зависи от усилията, които аз влагам в работата си. Компанията разпространява продуктите си чрез системата МЛМ. За съжаление много хора бъркат тази система с дистрибуция, макар, че компанията няма нищо против ако вие желаете да дистрибутирате продуктите й. Основното обаче е, че с решението си да станета партньор на компанията Вие ставате потребител на продуктите на компанията и като такъв печелите от отстъпката. Тази отстъпка е около 33 – 45%. Когато Вие споделите тази възможност с вашите приятели и познати, а те от своя страна с техните се получава мрежа от потребители. Вие и тази мрежа ежемесечно формирате оборот за компанията, който се измерва в точки и съобразно постигнатия оборот Вие получавате допълнителни бонуси от компанията в размер от 3% - 21%. Маркетингов план – известен като Network21. Работата е интересна и забавна, постояно общувате с нови хора, нямате фиксирано работно време, можете да го правите когато вие искате. Разбира се колкото повече време отделяте, толкова по-големи печалби е възможно да реализирате. Тук доходите нямат „таван”, зависят от възможностите Ви да отделите време: за обучение и приложение на наученото. Човекът, който Ви кани в този бизнес е вашият ментор (учител), докато навлезете в спицификата на бизнеса той/тя е на ваше разположение за да ви научи на първите стъпки, да ви помогне и вие да се научите да обучавате вашите сътрудници (партньори), да станете ментор от своя страна и така до безкрайност.

Зощо точно FM GROUP WORLD, а не някоя друга компания, работеща на същия принцип – МЛМ системата? – Ето ги и нашите предимства:

• Първото и основното ни предимство е, че компанията е създадена през 2004г., а в България е от април 2006г. –Компанията е млада и се развива с бързи темпове, а ние имаме уникалната възможност да се развиваме съвмесно с нея.

• Продуктите на компанията: парфюми; макиажна козметика и биопродукти за почистване без хлор и фосфати, са с доказано високо качество. сертифицирани и наистина с достъпни цени.
• Друго качество на продуктите ни е, че те са оборотни почти всеки потребител ежемесечно ги използва т.е. ние „така или иначе” харчим парите си за тези продукти, но досега не са ни предлагали бонуси за това, а ако си купувате продуктите с марка FM и ги препоръчвате на вашите познати и приятели, бонусите ви непрекъснато ще растат.

• Повечето компании, които аз познава работещи на принципа на МЛМ системата имат изискавия за минимален размер на фактурата т.е , ако е под да кажем 80лв. ви таксуват такса обработка, предимство за FM е, че можете да си купите само един продукт без да ви се начисляват допълнителни такси.

• Каталозите ни са целогодишни, излиза нов каталог само, когато се разширява асортимента от продуктите ни, но винаги можете да продължите да използвате и старите си каталози. – т.е. по-малко разходи за каталози и други рекламни материяли.

• Не на последно място е и материалната инвестиция която ви е необходима за да стартирате с FM GROUP, тя е в пъти по-ниска от много други компании. – 20лв. – министартер с 20 мостри на най-продаваните парфюми; 50лв. – 100 мостри на парфюмите с клиентска цена 22лв. и най-скъпия вариант 84лв., който включва всички мостри на парфюми стандартни + луксозни, към всеки вариант има по три каталога + други рекламни материяли. Срещу тези скромни суми Вие вече разполагате със собствен бизнес – магазин за парфюми, козметика и биопрепарати за почистване без хлор и фосфати.

Кажете ми честно бихте ли могли да стартирате бизнес толкова лесно и просто, ако ви се наложи да се сблъскате с нашата администрация и колко ще ви струва?????
Зная, че сега ще ме попитате дали всичко това, което Ви предлагам е законно....., а аз ще Ви отговоря ДА законно е. Когато вземете решението си да станете партньор на компанията това става с договор за партньорство, този договор Ви гарантира правото да използвате и разпространявате продуктите на FM GROUP WORLD в България и на територията на целия свят. Компанията работи в Европа, Русия, Канада, Мексико, Австралия, Южна Африка и др. И продължава да се развива. Вашите бонуси се формират от хората, които Вие сте поканили в бизнеса, а те могат да бъдат граждани на която и да е страна, в която FMGROUP WORLD има представителство, така че на практика на Ваше разположение е световния пазар.......


Незнам за Вас, но за мен това е изход вариант за спасяване от „кризата”......
Тенденцията на новото време е все по-малка част от нас да могат трайно и сигурно да разчитат на удоволетворяващи ги и сигурни работни места.
Моят призив е нека работим за себе си, вместо за някой друг.........
Това изложение изобщо не е всичко, което мога да ви разкажа за този тип бизнес и за компанията, с която аз съм избрала да си партнирам, но за сега е достатъчно да Ви заинтригувам..... Надявам се да ми се доверите...., направете го със сърцето си, ако то ви казва да опитате направете го, в крайна сметка нищо не губите можете само да спечелите..... разбира се само, ако поискате.....и си дадете шанс...........
Е, това е..... остава Ви да вземете решение и да направите първата крачка.... Зная, че тя е най-трудна...... Желая Ви успех!!!
За онези, които ще поискат да се свържат с мен, нека го направят на: 0879852960; 0898748818; lucky888@abv.bg; skype: rayasp
luckyraya
 
Мнения: 2
Регистриран на: Сря Фев 29, 2012 8:03 am

Re: FM Group България

Мнениеот mekky » Сря Фев 29, 2012 3:19 pm

За тези, които сега прохождат в този вид бизнес, ФМ груп е най-подходяща за начало. Продуктите са много качествени, цените са достъпни, с една дума няма да се посрамите пред клиенти и приятели. Освен това няма прекалено много различни цени и няма да се объркате. И най-важното няма да скучаете.
www.parfumifm.com
ydoray@abv.bg
skype - yosifovs
mekky
 
Мнения: 2
Регистриран на: Пет Апр 08, 2011 3:52 am

Re: FM Group България

Мнениеот admin » Чет Мар 01, 2012 12:05 am

Преместих мнението на luckyraya в тази тема, за да не разводняваме една компания в много теми. Все пак целта е всичко за една компания да е на едно място, смятам, че съм доста либерален и не ви ограничавам много в това да си правите реклама, но нека е подредено :)
В България стартира нова MLM компания, бъдете на линия за появата на Free MLM!
admin
Site Admin
 
Мнения: 174
Регистриран на: Нед Сеп 05, 2010 1:07 am

Следваща

Назад към Други компании

 


  • { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron