Здравейте приятели,
Името ми е Рая Петрова от 04.09.2009 година съм партньор в международна компания FM GROUP WORLD. Това партньорство ми дава възможност за кариерно развитие, което изцяло зависи от усилията, които аз влагам в работата си. Компанията разпространява продуктите си чрез системата МЛМ. За съжаление много хора бъркат тази система с дистрибуция, макар, че компанията няма нищо против ако вие желаете да дистрибутирате продуктите й. Основното обаче е, че с решението си да станета партньор на компанията Вие ставате потребител на продуктите на компанията и като такъв печелите от отстъпката. Тази отстъпка е около 33 – 45%. Когато Вие споделите тази възможност с вашите приятели и познати, а те от своя страна с техните се получава мрежа от потребители. Вие и тази мрежа ежемесечно формирате оборот за компанията, който се измерва в точки и съобразно постигнатия оборот Вие получавате допълнителни бонуси от компанията в размер от 3% - 21%. Маркетингов план – известен като Network21. Работата е интересна и забавна, постояно общувате с нови хора, нямате фиксирано работно време, можете да го правите когато вие искате. Разбира се колкото повече време отделяте, толкова по-големи печалби е възможно да реализирате. Тук доходите нямат „таван”, зависят от възможностите Ви да отделите време: за обучение и приложение на наученото. Човекът, който Ви кани в този бизнес е вашият ментор (учител), докато навлезете в спицификата на бизнеса той/тя е на ваше разположение за да ви научи на първите стъпки, да ви помогне и вие да се научите да обучавате вашите сътрудници (партньори), да станете ментор от своя страна и така до безкрайност.
Зощо точно FM GROUP WORLD, а не някоя друга компания, работеща на същия принцип – МЛМ системата? – Ето ги и нашите предимства:
• Първото и основното ни предимство е, че компанията е създадена през 2004г., а в България е от април 2006г. –Компанията е млада и се развива с бързи темпове, а ние имаме уникалната възможност да се развиваме съвмесно с нея.
• Продуктите на компанията: парфюми; макиажна козметика и биопродукти за почистване без хлор и фосфати, са с доказано високо качество. сертифицирани и наистина с достъпни цени.
• Друго качество на продуктите ни е, че те са оборотни почти всеки потребител ежемесечно ги използва т.е. ние „така или иначе” харчим парите си за тези продукти, но досега не са ни предлагали бонуси за това, а ако си купувате продуктите с марка FM и ги препоръчвате на вашите познати и приятели, бонусите ви непрекъснато ще растат.
• Повечето компании, които аз познава работещи на принципа на МЛМ системата имат изискавия за минимален размер на фактурата т.е , ако е под да кажем 80лв. ви таксуват такса обработка, предимство за FM е, че можете да си купите само един продукт без да ви се начисляват допълнителни такси.
• Каталозите ни са целогодишни, излиза нов каталог само, когато се разширява асортимента от продуктите ни, но винаги можете да продължите да използвате и старите си каталози. – т.е. по-малко разходи за каталози и други рекламни материяли.
• Не на последно място е и материалната инвестиция която ви е необходима за да стартирате с FM GROUP, тя е в пъти по-ниска от много други компании. – 20лв. – министартер с 20 мостри на най-продаваните парфюми; 50лв. – 100 мостри на парфюмите с клиентска цена 22лв. и най-скъпия вариант 84лв., който включва всички мостри на парфюми стандартни + луксозни, към всеки вариант има по три каталога + други рекламни материяли. Срещу тези скромни суми Вие вече разполагате със собствен бизнес – магазин за парфюми, козметика и биопрепарати за почистване без хлор и фосфати.
Кажете ми честно бихте ли могли да стартирате бизнес толкова лесно и просто, ако ви се наложи да се сблъскате с нашата администрация и колко ще ви струва?????
Зная, че сега ще ме попитате дали всичко това, което Ви предлагам е законно....., а аз ще Ви отговоря ДА законно е. Когато вземете решението си да станете партньор на компанията това става с договор за партньорство, този договор Ви гарантира правото да използвате и разпространявате продуктите на FM GROUP WORLD в България и на територията на целия свят. Компанията работи в Европа, Русия, Канада, Мексико, Австралия, Южна Африка и др. И продължава да се развива. Вашите бонуси се формират от хората, които Вие сте поканили в бизнеса, а те могат да бъдат граждани на която и да е страна, в която FMGROUP WORLD има представителство, така че на практика на Ваше разположение е световния пазар.......
Незнам за Вас, но за мен това е изход вариант за спасяване от „кризата”......
Тенденцията на новото време е все по-малка част от нас да могат трайно и сигурно да разчитат на удоволетворяващи ги и сигурни работни места.
Моят призив е нека работим за себе си, вместо за някой друг.........
Това изложение изобщо не е всичко, което мога да ви разкажа за този тип бизнес и за компанията, с която аз съм избрала да си партнирам, но за сега е достатъчно да Ви заинтригувам..... Надявам се да ми се доверите...., направете го със сърцето си, ако то ви казва да опитате направете го, в крайна сметка нищо не губите можете само да спечелите..... разбира се само, ако поискате.....и си дадете шанс...........
Е, това е..... остава Ви да вземете решение и да направите първата крачка.... Зная, че тя е най-трудна...... Желая Ви успех!!!
За онези, които ще поискат да се свържат с мен, нека го направят на: 0879852960; 0898748818;
lucky888@abv.bg; skype: rayasp