Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

CaliVita - възможности за бизнес

Всички компании от мрежовия маркетинг, които не са включени отгоре. Ако се съберат много фенове на някоя от тях, ще и направим раздел :)

CaliVita - възможности за бизнес

Мнениеот zeraprinc » Вто Ное 12, 2013 6:20 am

Няколко милиона души са променили своя живот с възможност предоставена от КалиВита. Всички ние търсим повече отколкото средната продължителност на живота ни предлага. Защо да живеем живота на някой друг? Бъдете смели и следвайте сърцето и интуицията си. Те знаят какво искате да постигнете в действителност.

Ако се стремим към по-богат, по-здравословен живот, като същевременно помагаме и на други хора тръгнали по този път, който поемаме, защото бъдещето е днес!

Независимост. Всеки член решава самостоятелно кога да работи и с кого.

Материална независимост. CaliVita® International дава възможност на всеки член да реализира доходи, пропорционални на инвестираното време и усилия, както и да си осигури реална финансова независимост. Постижения над средните се възнаграждават от Компанията с изключителни, допълнителни доходи.

Успех. CaliVita® International дава морално и финансово признание на най-успешните си членове. Възможност за постигане на успех се дава на всеки член на Компанията и зависи изцяло от решението му да използва тази възможност.

Сътрудничество. Членовете на Мрежата са част от CaliVta Екипа, където могат да срещат и да създават контакти с приятели и познати, като заедно с това да прекарват времето си по интересен, приятен и обогатяващ начин.

Здраве. Тези, които приемат и следват философията на Компанията, се радват на по-енергичен и здравословен начин на живот, неразделна част от който е използването на хранителните добавки на CaliVita® International.

С минимални инвестиции и без риск членовете на мрежата могат да реализират доходи, пропорционални на инвестираното време и усилия.

За да станете член, моля последвайте линка по-долу и по-нататъшни инструкции в сайта. Когато стане член, ще се свържем с вас по електронната поща. В областта Код на спонсор въведете: 3814311380

http://calivita.bg/registration/3814311380

http://www.suplementi-srb.com
zeraprinc
 
Мнения: 6
Регистриран на: Чет Апр 07, 2011 9:37 pm

Назад към Други компании

 


  • { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron