Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

World Ventures - Make a living LIVING

Всички компании от мрежовия маркетинг, които не са включени отгоре. Ако се съберат много фенове на някоя от тях, ще и направим раздел :)

World Ventures - Make a living LIVING

Мнениеот WorldVenturesBG » Вто Окт 01, 2013 11:11 am

Здравейте колеги мрежовици, хора интересуващи се от директни продажби и мрежов маркетинг, а също така и хора търсещи възможности за отдих на отлични цени.

Имам удоволствието да Ви представя накратко една приятна възможност да почивате на атрактивни цени в екзотични места по света и/или да съпътствате тези почивки с генериране на приятни доходи за Вас. За тези от Вас, което сте изкарали прилични пари от мрежов бизнес, това може да е мечтания вариант за отдих и презареждане преди следващия цикъл от бурни успехи в компанията с която си партнирате. За тези които по някаква причина не са намерили своята компания или продукт, това може да се окаже, това което търсите за да получите удовлетворение и доходи.

Преди 7 години в USA се създава холдинговата компания World Ventures ориентирана в областта на един мултимилионен пазар - туризма и пътешествията, който явно не се вълнува от кризата и всяка година върви нагоре и нагоре по обеми продажби.

Компанията функционира под формата на травъл клуб, който осигурява на своите членове преференциални цени на организирани почивки, самолетни билети, рентакар, индивидуални почивки, отстъпки от множество съпътстващи услуги.

Всеки нов член на този бизнес клуб получава собствен индивидуален номер, който става част от тъй нареченото дърво на партньорите.

Всеки член на този клуб неминуемо натрупва множество положителни емоции от пътуванията и съвсем естествено не пропуска да се похвали на приятелите си за това. Компанията е благодарна на всеки един от своите доволни членове и ги възнаграждава за това, че волно или неволно са станали ходеща реклама и са помогнали да се разшири мрежата от техни партньори и клиенти.

Компанията предлага няколко варианта на пакети за членство:
1. Вип пакет за лица с солидно финансово състояние, които се интересуват от това да ползват множество екстри при техните пътувания, като например: Хеликоптер, яхта, луксозен транспор от и до летище и много други
2. Стандартен пакет за хора обичащи да пътуват и не проявяващи интерес към финансовата страна на тази бизнес общност
3. Бизнес пакет, включващ в семе би стандартния пакет плюс достъп до собствена платформа за резервации и постоянен достъп до бекофис
4. Алтернативен вариант на т.2 и т.3 за лица над 18 и под 25 години, които ползват преференциални цени за членство

За тези които смятат, че полето на международния туризъм и пътешествията е интересна тема, можете да напишете в google или youtube няколко ключови думи и да се потопите в емоцията която изпитват нашите приятели, членовете на това уникално бизнес общество

Например:
You should be here - и да отидете на раздела със снимки
World Ventures - и да потърсите видео клипове
Dream Trips - и да потърсите видео клипове

Компанията до момента оперира на 24 официално открити пазара, като се очаква България да бъде 25 или 26 страна в картата на World Ventures. Очаква се България да бъде официално открита като страна членка на този бизнес клуб около края на 2013 година ... след няколко месеца. Това за по-опитните мрежовици вероятно ще бъде една сигнална лампа по въпроса дали момента е подходящ :idea: !!! ... замисляте ли се :?: ... Кога ако не сега :?:

По моя непотвърдена на 100% информация към днешна дата в България има около 300-400 човека които са членове на този бизнес клуб, като някой от първите вече имат група от съмишленици наброяващи по около 50-80 а може вече и повече човека. В най-писимистичните прогнози се очаква до края на 2014 българските членове на клуба да са около 15000 ...

А най-прекрасната част на тази бизнес възможност е, че по никакъв начин не е ограничена на регионален принцип и всеки може да развива бизнеса си и структурата си от партньори в цял свят ... дори там където все още компанията не е открита официално. Колко от Вас имат познати и приятели пръснати по света?

Всички разплащания на такси и бонуси се извършват прецизно по банков път, като бонусите се изплащат на седмична база. Пълна прозрачност !!! Няма пропуски и "забравени" бонуси. Всичко се отразява автоматично в бек-офиса на всеки партньор в реално време. Красота и изящество !!!

Маркетинг плана на компанията е меко казано приятен, с 7 вида бонуси.

Ще се радваме ако отделите време да посетите и харесате и фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/DreamTripsBG за да проследите как се развиват нещата в нея от нейното създаване преди 1 месец до момента. А в следващите няколко дни там ще обявим и фото-конкурс за красива снимка с подобаващи награди.

В следващите няколко седмици ще стартираме и със серия онлайн презентации за всички които искат да научат подробности или на които могат да поканят свои приятели и бизнес партньори, с което ние да подпомогнем по-бързото развитие на Вашата структура !!!

Малко личен опит: член съм на този клуб от 01-09-2013 г ... само 30 дена. Похвалих се на 9-ма мои познати и 4-ма все още мислят, другите 5 вече са членове на клуба. 3 от тях вече имат и своите последователи в тази идея. Аз се чувствам комфортно в този бизнес и с най-голямо удоволствие на 12 и 13 Октомври заедно с още около 30 членове на клуба ще отскочим небрежно до Атина на първата ни среща с колегите от Гърция :D

Насладете се на живота !!! You should be here !!! Make a living LIVING !!!
Прикачени файлове
image8.jpg
снимка
image8.jpg (7.91 KiB) Прегледано 21254 пъти
WorldVenturesBG
 
Мнения: 9
Регистриран на: Вто Окт 01, 2013 8:28 am

Re: World Ventures - Make a living LIVING

Мнениеот WorldVenturesBG » Нед Окт 06, 2013 5:31 am

bilet1.jpg
билет за обучението в Атина на 12-09-2013
bilet1.jpg (118.99 KiB) Прегледано 21181 пъти


на 11 и 12 Септември голяма група от хората които първи приеха идеята заминаваме за Атина. На 12 Септември в Олимпийския стадион в кв. Маруси ще се проведе първия голям регионален трейнинг-обучение за лидери. Ще се съберем там заедно с колегите от Кипър, Гърция, Македония, Сърбия, а навярно ще има и хора от други Държави.
Не се колебайте колеги ... четете, питайте и ALL IN ...
WorldVenturesBG
 
Мнения: 9
Регистриран на: Вто Окт 01, 2013 8:28 am

Re: World Ventures - Make a living LIVING

Мнениеот WorldVenturesBG » Нед Окт 06, 2013 7:19 am

Държави в които World Ventures официално е открита:
1. САЩ
2. Австрия
3. Боствана
4. Канада
5. Кипър
6. Германия
7.Великобритания
8. Гърция
9. Хонконг
10. Унгария
11. Израел
12. Кения
13. Малта
14. Холандия
15. Норвегия
16. Русия
17. Швеция
18. Сингапур
19. ЮАР
20. Словения
21. Зимбабве
22. Ирландия
23. Исландия
24. Полша
25. Малайзия (всеки момент)
26. България (вероятно Ноември или Декември 2013)
WorldVenturesBG
 
Мнения: 9
Регистриран на: Вто Окт 01, 2013 8:28 am

Re: World Ventures - Make a living LIVING

Мнениеот WorldVenturesBG » Нед Окт 06, 2013 10:23 am

Днес стартирахме и нашия фото-конкурс за красива снимка

https://www.facebook.com/DreamTripsBG/a ... 6350307116

Пожелаваме успех на всички участници !!!
WorldVenturesBG
 
Мнения: 9
Регистриран на: Вто Окт 01, 2013 8:28 am

Re: World Ventures - Make a living LIVING

Мнениеот WorldVenturesBG » Чет Окт 17, 2013 3:48 pm

Малайзия вече официално е страна членка на нашия травъл-клуб !!!
WorldVenturesBG
 
Мнения: 9
Регистриран на: Вто Окт 01, 2013 8:28 am

Re: World Ventures - Make a living LIVING

Мнениеот WorldVenturesBG » Съб Окт 19, 2013 7:58 am

beach1.jpg
2 работни места
beach1.jpg (10.58 KiB) Прегледано 20928 пъти


Американската компания World Ventures оперираща на пазара на туристическите услуги обявява 2 свободни работни места.

Изисквания към кандидатите:
1. Да искат да обиколят света
2. Да имат навършени 18 години - без горна граница на възрастта
3. Да са готови да работят много за да изкарват много
4. Да нямат черен печат в задграничния си паспорт
5. Да разполагат с дебитна или кредитна карта за банкови разплащания.
5. Не се изисква опит в туризма.
6. Няма изисквания за владеене на езици - но би било полезно за самите кандидати.
7. Изисква се елементарна компютърна грамотност, но щом четете тази обява вероятно сте достатъчно подготвени.

Специфика на работата:
1. Длъжност - професионален пътешественик
2. Задължения - да обикалят по света и да се забавляват, като активно споделят преживяванията си с познати и непознати. Компанията заплаща възнаграждение за разширяване на пазара на услугите си и е много благодарна за всеки нов доволен клиент.
3. Отговорности на служителите - да са усмихнати и да са винаги в добро настроение. Да не пропускат да се похвалят какво работят.
4. Работно време - ненормирано. Всеки кандидат може да работи по 5 минути месечно или по 24 часа в денонощието по негова преценка - доходите зависят от резултатите а не от изработените часове.
5. Работно място - неопределено. Всеки работник сам решава в кой момент в коя част на света да работи.

Кандидатите за тази работа следва да си поемат сами разходите за трансвер до работното място в размер на 361 USD еднократно и по 61 USD за първите няколко месеца от работата, но само при условие че не се справят добре с работата си. На голяма част от започналите тази работа не им се налага да плащат тези месечни разходи. За лицата между 18 и 25 години таксите са в размер на 275 USD еднократно и по 57 USD евентуално за първите няколко месеца.

От посочените суми компанията Ви осигурява пътуване до дестинация по Ваш избор за което изразходва 250 USD от първоначалната такса и по 50 USD от евентуалните месечни такси, ако има такива.

Компанията осигурява постоянни обучения и съпорт от мотивиран екип професионалисти пътешественици.

Възнаграждение: 7 вида бонуси с неограничена горна граница + персонален автомобил за справящите се добре с работата. Възможност за пенсиониране след 6-9 месеца, което не прекратява трудовите взаимоотношения а само ги прави по-приятни. Възнагражденията се изплащат ежеседмично по банков път.

След заемане на всяка от вакантните длъжности, компанията разкрива по две нови работни места с същите параметри. Можете да поканите своите приятели и те да работят с Вас. !!!

за контакти: свържете с Вашия приятел който ви е дал информацията за тази обява и само в случай, че случайно сте попаднали на нея ни потърсете на e-mail: dream.trips@abv.bg
Нямаме нужда от Ваше CV - достатъчно ни е да получим Вашето потвърждение, че тази работа ви заинтригува !!!
WorldVenturesBG
 
Мнения: 9
Регистриран на: Вто Окт 01, 2013 8:28 am

Re: World Ventures - Make a living LIVING

Мнениеот WorldVenturesBG » Пон Окт 21, 2013 5:39 pm

50days.jpg
бек-офис на 50-тия ден
50days.jpg (236.29 KiB) Прегледано 20891 пъти

За тези които още се чудят и маят публикувам копие от бекофиса си. Стартирах на 01-09-2013 г.
Екип до момента 18 човека. Лични бонуси за този период общо 890 USD плюс 100 трейнинг долара. Поправете ме ако бъркам но, в друга компания виждали ли сте някой с 18 човека екип да е изпълнил половината от условието за да се квалифицира за бонус-автомобил? (скалата най-отгоре се движи според резултатите в посока от 0 към 5000)
Успех колеги с каквото и да се занимавате !!!
WorldVenturesBG
 
Мнения: 9
Регистриран на: Вто Окт 01, 2013 8:28 am

Re: World Ventures - Make a living LIVING

Мнениеот WorldVenturesBG » Нед Дек 01, 2013 6:50 pm

Основния продукт на компанията Dream Trips се поддържа от туристическата компания в групата Rovia
Преди малко узнахме, че Rovia е класирана на 1 място в най-престижната награда в туристическия бранш за 2013 г
[url]www.worldtravelawards.com/award-worlds-leading-travel-club-2013?fb_action_ids=10152066206221151&fb_action_types=og.likes&fb_ref=.UpqPFhG3ng8.like&fb_source=other_multiline&action_object_map=[722947631067576]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[%22.UpqPFhG3ng8.like%22[/url]
Още ли има скептично настроени? Присъединете се към нас заедно да правим бизнес и да се забавляваме. Живота е кратък и е добре да се работи с компании които имат опит и потенциал за развитие, както на компанията така и на дистрибуторите.
Make a living LIVING !!!
WorldVenturesBG
 
Мнения: 9
Регистриран на: Вто Окт 01, 2013 8:28 am


Назад към Други компании

 


  • { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron