Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

Emgoldex

Всички компании от мрежовия маркетинг, които не са включени отгоре. Ако се съберат много фенове на някоя от тях, ще и направим раздел :)

Emgoldex

Мнениеот gti » Чет Окт 04, 2012 9:57 am

Здравейте,
Още една компания със своята афилиейт програма стъпи на българския пазар.
Това е немската Emgoldex ltd.
Компанията продава инвестиционно злато чрез своя интернет-магазин и е 100% дъщерна фирма на компанията Gold&Silver Physical Metals със седалище Мюнхен. Фирмата-майка се занимава с търговия на инвестиционно злато, сребро, платина и паладий.
И както много компании, занимаващи се с интернет-бизнес, разработва атрактивен маркетинг за своите клиенти, даващ им възможност да печелят от рекламирането на магазина. По такъв начин могат не само да закупят своето злато с 11-кратна печалба, но и да получават комисионни за своите поканени клиенти по рефералния линк, както и за техните клиенти. За тази цел магазинът е предвидил пренасочване на 7% от своята печалба. Със средствата на бонусите и комисионните, на клиента се закупува инвестиционно злато, което се съхранява в Мюнхен, в хранилището PROAURUM. Магазинът гарантирано изкупува обратно слитъците злато и клиентите ако желаят, могат да получат вместо златото паричния му еквивалент.
По такъв начин магазинът е организирал една мини-борса, чрез която допълнително реализира печалби.
Парите се превеждат по банков път на посочена лична банкова сметка. Преводи на трети лица не се правят! Затова клиентите се регистрират в магазина с личните си данни и се прави проверка дали посочената сметка е тяхна.
Ако желае да получи закупеното злато, то се изпраща по куриер на DHL във всяка точка на ЕС и света.

За малко повече от 2 години на съществуването си, магазинът е увеличил своите клиенти на повече от 150 хил. в цял свят – най-много те са в Унгария, в Русия, а в последно време (с напредването на кризата в ЕС) и във Великобритания, Испания, Португалия и Гърция.

От няколко месеца клиенти има и в България.
Повечето са от черноморското крайбрежие (Бургас и Варна), но те работят предимно offline, с реклама - лице в лице.
Аз реших, естествено, че не бива да се пренебрегва интернет-рекламата.
Затова направих скромен блог, в който съм разяснил Бонусната програма на български език.
За сега онлайн-конференции за разясняване не организираме на български език, но ако клиентите нямат проблем с руския език – могат да ползват техните конференции и великолепно разработен помощен сайт, в който са качени много видео-материали и презентации и в който получавате рекламна продаваща страничка, чрез която да водите своята реклама в интернет и да регистрирате своите поканени в Emgoldex.

А това е линкът в самия магазин:
Emgoldex.com

Магазинът има интерфейс на английски, немски, унгарски и руски език.
За най-активните се предлагат и допълнителни бонуси:
При влизане в Лидерската програма всеки получава подарък позлатен часовник, на второ ниво подаряват 2,5 гр. пластинка злато, всяка година се организира състезание за участие безплатна екскурзия до Дубай и ОАЕ.

Личните ми впечатления:
Най- доволен съм от професионалните и дори приятелски взаимоотношения с лидерите, разясняващи и помагащи на начинаещите.
Нямаше го високомерното отношение, няма никакъв натиск за незабавни поръчки – напротив: по всякакъв начин те насърчават да се запознаеш в детайли с маркетинговия план, за да можеш по-късно самият ти да помагаш на своите поканени клиенти.
gti
 
Мнения: 4
Регистриран на: Чет Окт 04, 2012 9:41 am

Re: Emgoldex

Мнениеот tedko11 » Пон Апр 15, 2013 5:07 pm

Zdraweite, iskam da popitam ima li hora igrali?
Ima li realizirani pe4albi i malko pove4e da se dade info.
Blagodarq!
tedko11
 
Мнения: 1
Регистриран на: Пон Апр 15, 2013 4:59 pm

Re: Emgoldex

Мнениеот joro.flp » Сря Апр 24, 2013 1:01 pm

Здравей tedko111,
ако имаш желание да научиш (както и всички останали) повече за компанията, ще се радвам да ми пишеш на имейла:
joro.flp@gmail.com
Иначе за компанията и развитието й тук в България - да, всичко е реално и нещата се развиват изключително добре (3-ма човека от нашата група излязохме на плащане) и бързо; просто е важно човек да има желание за успех.
joro.flp
 
Мнения: 1
Регистриран на: Сря Апр 24, 2013 12:56 pm

Re: Emgoldex

Мнениеот gti » Сря Май 22, 2013 6:37 am

tedko11 написа:Zdraweite, iskam da popitam ima li hora igrali?
Ima li realizirani pe4albi i malko pove4e da se dade info.
Blagodarq!

Да, доколкото бизнесът се развива по интернет и клиентите на компанията се увеличават постоянно - всеки месец стотици участници финализират своите поръчки и получават печалбите си.
Специално за България: през тази една година у нас вече съществуват три групи, навлезли по различни пътища у нас.
Едната е моята.
Втората група също навлезе от Русия и осъществява своята дейност по черноморието (предимно бургаско). През юни миналата година те дори каниха лидерите от Русия и Германия на среща в комплекса "Константин и Елена", на която бяха раздадени печалбите и първите часовници за най-активните от групата.
Групата на колегата, писал преди мен, е третата независимо навлязла у нас. Доколкото зная, те са дошли през гръцко разклонение на руски лидер, действащ успешно там.
Те също вече имат своите успехи!
Така че бизнесът успешно навлезе у нас и все повече хора намират в него реална възможност за допълнителни доходи.

Независимо от линковете, които съм дал по-горе ( сега колегите също биха могли да си дадат своите), ето имейла, на който бихте могли да задавате всякакви въпроси: emgoldex.@abv.bg
За компанията и бизнеса съм разказал накратко в моя блог: http://emgoldexbg.blogspot.com/
gti
 
Мнения: 4
Регистриран на: Чет Окт 04, 2012 9:41 am

Re: Emgoldex

Мнениеот Boyan » Сря Юни 19, 2013 8:00 pm

Здравейте!
Аз съм от Пловдив и лично потвърждавам, че маркетинговият план на Emgoldex работи успешно. Когото научих за тази възможност, през месец март тази година от доверен човек, венага реших да се въползвам. Смятам че успехът на Emgoldex се дължи на вликолепно опростеният маркетингов план. Групата в Пловдив вече наброява около 100 човека. Познавам повечето инвеститори, които си получиха възнагражденията. Екипната работа наистина е съществена за общия успех! От 31 май провеждаме ежеседмични презентации в зала, с нарастващ успех!

Ако сте любопитни да узнаете повече, пишете ми: surecom@abv.bg
Боян Витанов
Пожелавам Златни успехи на всички :) !
Boyan
 
Мнения: 7
Регистриран на: Сря Юни 19, 2013 7:14 pm

Re: Emgoldex

Мнениеот Boyan » Чет Юли 11, 2013 2:37 pm

На 4 май имаше празненство с почерпка по случай поредното възнаграждение. Щастливецът получи €3255 под формата на злато с чистота 999.9, около 102 грама. Всичко това се случи пред погледите на 50 заинтересовани в Рилон център Пловдив. В следващите няколко дни още двама инвеститори имаха повод да черпят :D
Boyan
 
Мнения: 7
Регистриран на: Сря Юни 19, 2013 7:14 pm

Re: Emgoldex

Мнениеот Boyan » Чет Юли 25, 2013 8:15 pm

И аз вече изпълних условията за получаване на бонуса. След 14 дни ще ми бъде изплатено злато на стойност 3255 евро :D Вече около 20 души в Пловдив щатиливо си харчат заработеното от Емголдекс. Майка ми е следващата!
Boyan
 
Мнения: 7
Регистриран на: Сря Юни 19, 2013 7:14 pm

Re: Emgoldex

Мнениеот TomislavPetkov » Пет Юли 26, 2013 11:22 am

А за колко време изпълни изискванията, за да ти бъде изплатено злато на стойност 3255 евро ?
TomislavPetkov
 
Мнения: 12
Регистриран на: Нед Сеп 05, 2010 10:18 am

Re: Emgoldex

Мнениеот zina_ida » Съб Авг 03, 2013 2:11 pm

Не разбирам защо употребявате думата "игра"- "някой играл ли е"... това наподобява на "пирамида" . В същност Емголдекс си е бизнес и като всеки бизнес си има правила. Който ги спазва, печели. Но трябва да знаете, че лесни пари няма - най-напред трябва да изучите бизнеса, да прочетете какво пише в сайта, да посетите няколко презентации или да се свържете с човек, който вече се е включил и който ще ви пояснява нещата и ще ви помага.
Ако желаете повече информация, моля свържете се с мен на : zina_ida@abv.bg ,skype: zina_ida
zina_ida
 
Мнения: 1
Регистриран на: Съб Авг 03, 2013 2:03 pm

Re: Emgoldex

Мнениеот pesho » Вто Авг 06, 2013 1:40 pm

Искам да попитам нещо. Освен съхранение на злато в Мюнхен, в хранилището PROAURUM, то има ли начин то да се прехвърля за съхранение в други хранилища? Това да го поръчаш по DHL ми се вижда несериозно, защо ако бъде фалшифицирано по пътя, а ти не притежаваш случайно лаборатория за експертиза, тогава оставаш прецакан. Ако го прехвърляш към друго подходящо хранилище (тъй като прехвърляш злато, а не лични вещи), то си е нормално новото място да си има такава лаборатория за анализ.
pesho
 
Мнения: 97
Регистриран на: Пет Окт 19, 2012 6:51 am

Следваща

Назад към Други компании

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron