Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

Сибирско Здраве

Всички компании от мрежовия маркетинг, които не са включени отгоре. Ако се съберат много фенове на някоя от тях, ще и направим раздел :)

Сибирско Здраве

Мнениеот Jyltookia » Вто Юни 12, 2012 7:45 am

Този свят съществува! Този свят се крепи на три кита, техните имена са – Успех, Здраве, Развитие.


Защото точно тези неща правят живота ни ярък и наситен. Правят жените истински красиви и привлекателни. Дават на мъжете основание за самоуважение.

В този свят идват по различни причини. Някои търсят натурални продукти за деца, защото искат те да израснат силни и здрави. За други от професионален интерес е профилактиката на заболяванията. Някого не устройва получаваната заплатата, на друг му стига само да си погаси кредита. А други виждат тук перспективен бизнес и възможност да печелят добре.


По какъвто и начин да сте влезли в нашия свят, знайте: ние ви се радваме. Преди много години ние започнахме да изграждаме нашия бизнес от нулата. Когато всички наоколо губеха вяра в страната си, в своите лидери и в самите себе си, ние продължавахме да вярваме в руската наука, ние знаехме – тя има бъдеще.
Времето показа: ние сме направили правилния избор. Затова днес нямаме конкуренти. Нещо повече, продуктите за здраве, които създаваме в нашия Научно-иновационен център, в сътрудничество с водещи институти от Сибирския отдел на Академията на медицинските науки, ни дадоха възможност да открием огромно количество интелигентни, образовани и интересни хора. Изследователи, разработчици, производствени работници, техните знания и жизнен опит ни позволиха да изградим печеливш бизнес и да разберем нещо много важно: самите пари не правят хората щастливи.

Вие може да откривате фантастични перспективи за насочване на бизнеса, можете да намирате какви ли не начини за печелене на пари. Но без това да получавате, отдавайки се, няма да откриете тази радост, която получаваме ние. Радостта да подарим на нашите партньори почивка в най-разкошните хотели в света. Радостта нашите продукти да здраве да получат признание като най-добри по състав и действие на най-престижните изложения. Радостта, когато виждаме блестящите от сълзи очи и слушаме хилядите благодарствени думи от хората, на които сме помогнали да станат Консултанти, а след това и да изградят собствен изгоден бизнес. Бизнес, който те могат да предадат по наследство. Ние ви се радваме, защото вярваме: преките продажби – това е бизнес на бъдещето. Ние се радваме, че вие сте част от „Сибирско здраве”!
И малко за предимствата пред другите фирми:

Собственото производство позволява да се постигне най-добро съотношение цена/качество.
Собствен научно-иновационен център.
Развиват се съвременни научни направления: хронобиология, микронутриентология, адаптационна медицина.
Базовите разработки са патентовани.
Супер-динамичен процес за обновяване на рецептурите и асортимента.
Система за професионално обучение на консултантите.
Десетки хиляди истории на Успеха на хората от различни страни и континенти. Също такива хора, каквито сте и Вие.

Всеки четвъртък провеждаме безплатни семинари за да запознаем хората които искат да се занимават с мрежов бизнес - лесен, достъпен, успешен!
Нашите продукти са само и единствено от билки без никаква ХИМИЯ и ефекта от тяхната употреба е гарантиран!!!
Разбира се включването в един подобен бързо развиващ се бизнес струва пари - от 5-14 лв !!!Не е малко!!!

http://sibvaleo.bg
http://sibirbalkan.narod.ru/
http://evtinko.ovo.bg/index/sibirsko_zdrave/0-7


Това е официалния сайт на компанията, с удоволствие ще отговоря на въпроси които имате тук, в скайп, или по телефона както ви е удобно.
skype: sibirskozdrave.bg
телефони: 0885 175 149 Д.Риков
0888 777 552 Д.Риков
0883 383 675 Ал.Панков
0899 065 699 К.Петрова
Jyltookia
 
Мнения: 1
Регистриран на: Вто Юни 12, 2012 7:20 am

Назад към Други компании

 


  • { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron