Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

Lyoness - „ПАРИ ОБРАТНО В БРОЙ ПРИ ВСЯКА ПОКУПКА“

Всички компании от мрежовия маркетинг, които не са включени отгоре. Ако се съберат много фенове на някоя от тях, ще и направим раздел :)

Re: Lyoness - „ПАРИ ОБРАТНО В БРОЙ ПРИ ВСЯКА ПОКУПКА“

Мнениеот admin » Нед Май 29, 2011 4:37 pm

Вероятно пощата е stella2111@abv.bg (горе има един интервал).
В България стартира нова MLM компания, бъдете на линия за появата на Free MLM!
admin
Site Admin
 
Мнения: 174
Регистриран на: Нед Сеп 05, 2010 1:07 am

Lyoness - „ПАРИ ОБРАТНО В БРОЙ ПРИ ВСЯКА ПОКУПКА“

Мнениеот Milena_pv » Нед Май 29, 2011 8:24 pm

И така пробвах не става :)
Milena_pv
 
Мнения: 3
Регистриран на: Нед Май 15, 2011 11:01 am

Re: Lyoness - „ПАРИ ОБРАТНО В БРОЙ ПРИ ВСЯКА ПОКУПКА“

Мнениеот vinoloze » Нед Юли 17, 2011 8:01 am

Най-добрата компания създадена да организира най-голямото потребителско общество,предлагаща използването на Cashback карта.Вижте видеото:
http://youtu.be/_qZQnyCLVqo
vinoloze
 
Мнения: 4
Регистриран на: Нед Юли 17, 2011 7:23 am

Re: Lyoness - „ПАРИ ОБРАТНО В БРОЙ ПРИ ВСЯКА ПОКУПКА“

Мнениеот anod » Чет Сеп 29, 2011 9:25 am

Идеята на Лайонес е добра пазарувай и спестявай, но колко се спестява и струва ли си:
Защо за 300 лв закупени ваучери примерно от Била отстъпката е 2% или на 300 лева 6 лева? Ваучерите се полувачат с Еконт и пратката е 4-5 лв. Значи давам 300 лева за ваучери от Била за да получа 1-2 лева отстъпка и се занимавам да ходя до Еконт....
Защо за 7 години в България има само 60-65 обекта където картата е разпознаваема и може да се ползва забележете 1% остсъпка?
Другите обекти в сайта на Лайонес - Била, ОМV, Пракикер и т.н. - не са партньори на Лайонес, а Лайонес е закупила ваучери там. Всяко физическо и юридическо лице може да си закупи ваучери от тези фирми директно, без Лайонес. Доста мой познати са "наляли" 1200 или 4000 лева, без да са си възвърнали 1 стотинка за 3 години, защото не са "зарибили" никой да вкара свежи пари след тях. Картите, които са раздали на своите близки не са били разпределени под тях, а на други. Вижте и финансовите отчети на Лайонес в търговския регистър за последните две години..... сериозни загуби. В Германия се водят и няколко дела срещу тази компания.
Идеята на компанията е много добра, сайтът, клиповете, международните събития са на световно ниво. Тук за мен възниква въпросът как се реализира идеята и дали е потребителски насочена, защото как ще накараш потребителя да се грабне до даден търговец/ресторант магазин и т.н./, за да ползва 1% или 2% отстпъпка... на мен не ми се вижда особено потребителски ориентирана компания, а по-скоро се търсят свежите пари на новите бизнес сътрудници. Отделно от това няма толкова сложен компенсационен план. Накарайте някой, който ви говори за Лайонес да ви обясни детайлно и потробно копменсационният им план и как и от къде идват парите аз не можах да разбера.....
Може и да греша с позицията си по горе но като външен човек, на който е предлагана идеята успях да разбера това. Още повече, че една жена по -горе Milena PV посочва, че не я интересува дали е пирамида или не, а че си е взела парите обратно. Това е в разрез с принципите на МЛМ. И още нещо Дубай не е в Африка, а в Азия ....така че едва ли влиза в Африканската изчислителна сиситема... Всеки сам за себе си може да си избере в коя мрежова компания да работи да се развива , може и да не съм се включил в тази компания но съм твърдо за Мрежовия бизнес.
anod
 
Мнения: 1
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2011 9:04 am

Re: Lyoness - „ПАРИ ОБРАТНО В БРОЙ ПРИ ВСЯКА ПОКУПКА“

Мнениеот lyonessmd » Пет Сеп 30, 2011 6:32 pm

Здравей Анод,
Задаваш въпросите си кратко и ясно и ще се опитам да ти отговоря по същия начин:
От всяка покупка получаваш от 2 до 30% отстъпка,в зависимост от търговеца, които се разпределят така: 1% кеш, 2 по 0,5% от тяь за хората 2 нива над, теб( ти също получаваш по 0,5% от хората 2 нива под теб), останалите се натрупват като остатъчна отстъпка. Целта на остатъчната отстъпка е да образува единица( 1 единица = 100лв), която се разполага в бинарната матрица. Когато се запълни матрицата с 35+35 позици отгоре и отдолу, получаваш бонус от 900 лв. матрицата се запълва с твои позиции и позиции на хората преди и след теб. Доставката на ваучери над 200 лв е безплатна. Мисля, че и сам можеш да си направиш сметката, че пазаруването в системата на Lyoness си струва :)
Постоянно се добавят нови и нови търговски партньори и потребители, системата се намира в процес на развитие. Повече потребители= повече търговци и повече отстъпки. Посочените от теб обекти, не приемат картата за момента, защото са ключови, когато системата е напълно развита, те също ще приемат картата.
Няма да коментирам казусите за твои познати, защото са доста неясни и липсва конкретика. Най-общо - това е основно потребителска общност , която генерира бонуси от отстъпки при пазаруване. Карти не се "раздават", спонсорът записва членове.
Идеята е наистина уникална, и повечето от нас, които участваме по един или друг начин в момента, го правим, за да може в един не далечен момент, човек да намери, всичко от което има нужда, на удобно за него място. Съгласи се с мен, че това коства време и усилия. Пак повтарям, повече потребители+ повече търговци, като двете се развиват паралелно.
Ако наистина се интересуваш от компанията и идеята ти харесва, пиши ми на lyonessMD@gmail.com, обещавам да ти обясня основните неща за 10 мин. Всичко останало ще дойде с времето си. Системата на изплащане не е сложна, но компанията предлага 11 различни бонуси, надлежно систематизирани на 1лист А4 :) Все пак нормално е в една голяма структура с около 2 млн членове да има ясни правила за всичко, което аз лично определям като +.
Компанията не е пирамида, най-малкото защото при пирамидалните структури набират много хора, които да инвестират определена сума и обещават бонуси до много по-дълбоки нива и в крайна сметка само няколко души, които са в основата на структурата са облагодетелствани с парите на всички останали. Веднага щом потока от пари намалее, цялата система се срива като замък от карти, и много хора изгарят. В контраст с написаното по- горе, Lyoness от своя страна поддържа една стабилна и прозрачна потребителска общност. И най- важното, потокът от пари никога няма да спре, защото хората винаги ще консумират и пазаруват, а търговските партньори ще продължават да дават отстъпки.
Надявам се, че поне отчасти отговорих на въпросите ти, ако мога да бъда полезна с още нещо, готова съм да отговоря на всички въпроси :)
lyonessmd
 
Мнения: 9
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2011 5:02 pm

Re: Lyoness - „ПАРИ ОБРАТНО В БРОЙ ПРИ ВСЯКА ПОКУПКА“

Мнениеот wottan » Чет Мар 22, 2012 2:23 pm

Здравейте,
Хайде да раздвижим темата. Lyoness се развива изключително бързо. Като разглеждах последните постове видях, че от време по което са писани до сега, доста неща са се променили в положителна посока (брой търговци, потребители и т.н.). Ако някой има въпроси или нужда от повече информация нека пише тук, или на лично съобщение. Ако сте в София, ще се радвам и лично да разкажа повече.
wottan
 
Мнения: 2
Регистриран на: Чет Мар 22, 2012 2:17 pm

Re: Lyoness - „ПАРИ ОБРАТНО В БРОЙ ПРИ ВСЯКА ПОКУПКА“

Мнениеот B.Alexandrov » Чет Мар 22, 2012 5:48 pm

Ето и аз ще кажа нещо моето е това , че не знам колко сте запознати , но в бинарната матрица ( бонус схема) е легална и не е пирамида.
В този вид бонус схема компанията прибира 2/3 от оборота на членовете си , защото е така направена , че винаги се поставят 2ма човека 1 до друг и се прави като 2 крака ляв и десен това важи за всички. Хората които са започнали да спонсорират и имат 2ма души 1-во ниво ( това е само пример) и те спонсорират някой свои човек и започва да се гради крака после и другия , но вие печелите само от единия другият остава за самата компания.Не мога да
кажа нищо за Лионес защото не съм запознат. Исках само да ви кажа това , ако не сте го знаели както членовете на компанията така и другите читатели.
Дано при вас се изплаща този бонус от другия крак , защото може да сте лъгани или не разбрали. Малко хора разбират от маркетинговия план и затова го вмъкнах тук Успех на всички :)
B.Alexandrov
 
Мнения: 7
Регистриран на: Пет Мар 09, 2012 10:03 pm

Re: Lyoness - „ПАРИ ОБРАТНО В БРОЙ ПРИ ВСЯКА ПОКУПКА“

Мнениеот steffun » Чет Мар 22, 2012 9:19 pm

anod написа:може и да не съм се включил в тази компания но съм твърдо за Мрежовия бизнес.

Здравей anod, много се радвам, че все още има интелигентни хора, които са разбрали предимствата на МЛМ-а, а не са от всезнайковците, които първо казват "пирамида" като с това смятат, че са изчерпали темата :)
Ако наистина смяташ, че идеята на ЛАЙОНЕС е хубава, имам добри новини за теб, вече има истински работеща компания на принципа докато пазаруваш да ти връщат отстъпката "кеш" и то ЦЯЛАТА отстъпка, без условности!
Ако те интересуват подробности пиши ми ЛС.
Поздрави!
steffun
 
Мнения: 1
Регистриран на: Чет Мар 22, 2012 9:11 pm

Re: Lyoness - „ПАРИ ОБРАТНО В БРОЙ ПРИ ВСЯКА ПОКУПКА“

Мнениеот lyonessmd » Съб Мар 24, 2012 5:15 pm

Много се радвам, че темата се раздвижи :) Още повече, че напоследък се включиха още доста нови и интересни търговски партньори - Wizz Air - самолетни билети, CBA - хранителна верига, Sportina - s magazinite Tom Taylor, Batta, Six и още няколко марки, така че компанията става все по-атрактивна за масовия потребител.
Относно мнението на Александров - тук системата е бинарна, но всеки, който включиш е твой директ, и получаваш съответните бонуси за него, независимо къде и как е разположен в бинарната матрица. В конкретния случай бинарната система се използва за изплащането на отделен вид бонус и в този си вид дава възможност освен хората под теб, да бъдеш подпомаган и от хората над теб, като по този начин спомага за по-бързото изплащане на бонуса.

Steffun - има отделна тема за компанията, за която говориш, ако някой се интересува от нея - ще прочете там. И няма да коментирам доколко е истински работеща, аз лично не мога да открия сред търговските ви партньори някой, от който да пазарувам, без да правя компромис с потребителските си навици, докато в системата на Лайонес мога да пазарувам и да покривам все по-голяма част от потребителските си нужди. Относно начина на изплащане на отстъпката - няма да навлизам пак в подробности. Аз лично нямам нищо против за моите 100 лв да взема 900 + 246. И пак казвам - Лайонес е международна потребителска общност, която все повече се разраства и целта е да получаваме отстъпка докато пазаруваме и покриваме ежедневните си нужди, както и да печелим докато я развиваме. В случая за мен не е важно количеството, а качеството на обектите. От една страна имаме международно утвърдени фирми, които покриват с филиалите си цялата страна, както и непрестанно увеличаващ се списък с по-малки местни търговци, от другата страна......аз лично като потребител няма как да се заинтригувам, а потребителят трябва да стои в основата на една потребителска мрежа .
lyonessmd
 
Мнения: 9
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2011 5:02 pm

Re: Lyoness - „ПАРИ ОБРАТНО В БРОЙ ПРИ ВСЯКА ПОКУПКА“

Мнениеот B.Alexandrov » Вто Мар 27, 2012 5:55 am

Добре , че пояснихте за читателите опитах просто да помогна , защото не само аз ги знам тези неща . Когато дадеш повече информацията за компанията хора могат сами да преценят своите решения дали да се включат или не . Не съм опитвал да нападам никого нито вас нито компанията надявам се да го разбирате.Компанията има 2 млн потребители нормално е когато някои от партньорите отиде при някоя голяма верига тя да се съгласи , но гледайте процента да е по висок за отстъпка на самите клиенти да им е изгодно да пазаруват там. Ако отидете в някой голяма верига и ви кажат ще ви дадем 5% отстъпка то това е сякаш се подиграват с вас. Вие знаете най-добре Колко надценка имат тези продукти едни 10% отстъпка са добри за клиента. Успех на Лионес и на вас надявам се да съм помогнал.
B.Alexandrov
 
Мнения: 7
Регистриран на: Пет Мар 09, 2012 10:03 pm

ПредишнаСледваща

Назад към Други компании

 


  • { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron