Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

Моята история с ЛР

Re: Моята история с ЛР

Мнениеот deni_da » Сря Окт 05, 2011 9:29 pm

Към Shusha_Musha:
Уважаема, права сте, че престанах да пиша в този форум, но ще ви разочаровам.
На 04.10.2011 направих първата си година като регистриран сътрудник на Network World Alliance. Не мога да се сдържа да не кажа, колко съм щастлива и удовлетворена от това решение. Това е едно от най-прекрасните неща, които са ми са се случвали в живота. Ако все пак желаете да "се забавлявате" с моите писания - има други места да го направите.
Изживях едно чудесно лято с много емоции и посетих много нови места. Доказах, че човек наистина може да има пасивен доход, без самата копания да му извива ръцете с ограничения и задължения. NWA няма равна на себе си като възможности, котио предлага на своите сътрудници.
Нито за миг не съжалявам, че прекратих дейност към ЛР.

NWA ми даде всичко, което в момента искам: СВОБОДА, хармония и баланс.
Екипът ни работи в разбирателство и всички си помагаме.

Аман от разбирачи по форумите и аман от негативни хора.
Забравете за миг колко сте зле и ограничени, усмихнате се и почувствайте живота!

Всеки заслужава да получи, това което иска! Така че внимавайте какво искате;)
deni_da

Мнениеот kamito24 » Пет Яну 13, 2012 2:44 pm

Здравейте,аз също съм сътрудник в LR.нещото което мен страшно ми харесва е че срещам със много хора,обменям всякакви информации.продуктите които лично ползвам са униклни,аз повече съм към продуктовата база на Алое верата,което е незаменинмо.това че има хора които гледам скептично към политиката на ораганизацията е нормално,но аз се радвам че имам удоволствието да работя това което аз желая,и да печеля толкова,че на мен да ми харесва.ако имате въпроси моля това е телефона ми:0893452353,от Пловдив съм.ВСЕКИ САМ ИЗБИРА ПО ПЪТЯ,КОЙТО ДА ВЪРВИ,ВАЖНОТО Е ДА ХВАНЕШ УДОБНИЯ МОМЕНТ.
kamito24

Мнениеот B.Alexandrov » Чет Мар 22, 2012 6:01 pm

Аз не съм бил там , но имам 2 приятелки които са били там . Ще разкажа какво са ми казвали ( не ми се иска да говоря лошо и без доказателства само споделям това което съм чул и не съм сигурен , че е вярно на 100%).
Едната ми беше казала , че имала наистина добра мрежа и печелела доста , но след време ми каза , че я били "прецакали" и това малко не ми стана ясно как , защото каза , че и били откраднали най - оборотната линия от фирмата и се отказала.
Другата ми каза , че била там известно време и била крайно разочарована имало толкова много задължения към компанията и когато чула за друга се отказала.
B.Alexandrov

Мнениеот Антоанета Колева » Вто Апр 10, 2012 9:06 am

Здравейте,

Искам да ви кажа и моята история за ЛР.

Дълго време имах проблеми с кожата на лицето-опитах какво ли не -лекари,лекарства,мазила,билки,козметици-и нищо не ми помогна.Един ден попаднах на приятел,който ми каза,че може да ми помогне да се премахна проблема за винаги.В първия момент си казах:как пък НЕ!-доктори не успяха-а Той ли? На следващия ден реших да му се доверя-нищо не губех.Той ми донесе няколко продукта и ми каза как да ги използвам.След 3 дни имаше такъв ефект,че не повярвах на огледалото!
Тогава се поинтересувах от продуктите и от фирмата.Станах сътрудник-ползвам продуктите за мен и детето ми.Помогнах и на хора около мен.Освен че помагат,могат да носят и доходи :)

Аз съм от София-ако някой се интересува от продуктите или за бизнес-с радост ще му помогна.

Може да ми пишете на a_ivanova_k@abv.bg
Антоанета Колева

Мнениеот pavi_7 » Пет Дек 14, 2012 12:23 am

deni_da написа:Към Shusha_Musha:
Уважаема, права сте, че престанах да пиша в този форум, но ще ви разочаровам.
На 04.10.2011 направих първата си година като регистриран сътрудник на Network World Alliance. Не мога да се сдържа да не кажа, колко съм щастлива и удовлетворена от това решение. Това е едно от най-прекрасните неща, които са ми са се случвали в живота. Ако все пак желаете да "се забавлявате" с моите писания - има други места да го направите.
Изживях едно чудесно лято с много емоции и посетих много нови места. Доказах, че човек наистина може да има пасивен доход, без самата копания да му извива ръцете с ограничения и задължения. NWA няма равна на себе си като възможности, котио предлага на своите сътрудници.
Нито за миг не съжалявам, че прекратих дейност към ЛР.

NWA ми даде всичко, което в момента искам: СВОБОДА, хармония и баланс.
Екипът ни работи в разбирателство и всички си помагаме.

Аман от разбирачи по форумите и аман от негативни хора.
Забравете за миг колко сте зле и ограничени, усмихнате се и почувствайте живота!
Всеки заслужава да получи, това което иска! Така че внимавайте какво искате;)

Ако не е тайна .... от колко време не сте получавали бонуси от NWA ?
pavi_7

Мнениеот koudyforever » Съб Яну 05, 2013 4:23 pm

NWA фалира...
koudyforever

Мнениеот koudyforever » Съб Яну 05, 2013 5:44 pm

И все пак, защо говорим за NWA в темата за ЛР ? Много ще се радвам да видя факти по темата "Какво предлага ЛР?" и "Защо да работим с ЛР?"
koudyforever

Мнениеот koudyforever » Пет Апр 26, 2013 10:05 am

Полото го взимаш и след това си женен за ЛР. Ако ти паднат продажбите или някой те изпревари по ниво ти спират изплащането на колата.
koudyforever

Мнениеот Yuliya13 » Съб Апр 14, 2018 9:34 am

Здравейте, приятели разчетох се тук за любимата ми тема! Искам да ви кажа, че аз съм от 7 месеца в ЛР и на 5-ия станах младши мениджър! Живея в едно малко село близо до Хасково и въпреки това успявам! Когато човек силно желае нещо намира начин! За полото не сте длъжни да го вземате, аз лично си харесвам моята кола и работя за мерцедеса!
А за продуктите мога само суперлативи да кажа! С алое вера, пробиотик и пробаланс си оправих многогодишен, повече от 10 годишен запек, който не успях да излекувам с предишната ми компания! Чувствам се превъзходно в 58 годишната ми кожа :D и смятам да бъда още по-добре, да съм здрава, щастлива, да обикалям света, очакват ме невероятни емоции и приключения! В моя [youtube]https://www.youtube.com/channel/UCfNjCf-B6lKwUV8Onom4gEQ [/youtube], във фейсбук профила ми и страниците ми можете да ме опознаете!
Прикачени файлове
1кенана.jpg
Абонирайте се за канала ми
1кенана.jpg (225.9 KiB) Прегледано 45900 пъти
Yuliya13

Мнениеот Yuliya13 » Нед Окт 30, 2022 4:00 pm

Здравейте, попаднах на тази тема, която е актуална за мен вече 5 години! От години ЛР е онлайн и регистрации и поръчки и много други материали! Аз съм доказателството, станах лидер на организация изключително работейки по интернет! Старата школа само на живо отдавна е в историята! Та ще се радвам да подновим темата в тези тегави времена, но пък пълни с възможности!
Yuliya13

Предишна

Назад към LR