Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

Водораслов шейк от Аквасорс

Информация за продуктите на Аквасорс

Мнениеот admin » Вто Сеп 07, 2010 6:21 pm

Тъй като майка ми е дистрибутор на Аквасорс, съм израстнал с тази напитка, която предполагам още предлагат. Определено харесвам техните продукти и особено шейка :)
В България стартира нова MLM компания, бъдете на линия за появата на Free MLM!
admin
Site Admin

Re: Водораслов шейк от Аквасорс

Мнениеот deni_da » Чет Сеп 09, 2010 9:31 pm

Мисля, че възниква малък проблем...
Да, чувала съм за изброените компании, но не познавам продуктавата им гама на всички.
Може ли с 10тина изречения да се опише самата компания и да се даде малко инфо за самите продукти.
Мисля, че и други потребители ще срещнах същия проблем.
deni_da

Мнениеот admin » Чет Сеп 09, 2010 10:59 pm

Трябва да направя някакви линкове към официалните сайтове в описанията на разделите и там ще може да проверяваме.
В България стартира нова MLM компания, бъдете на линия за появата на Free MLM!
admin
Site Admin

Мнениеот Весела » Вто Апр 12, 2011 9:49 am

http://www.vodorasli.hit.bg/index.html Има и доста нови неща,но пък,който търси ще намери. За сега все още разглеждам форумчето и ми се стува ,че ще се заформи добро местенце :)
Весела

Мнениеот hermione » Пет Окт 28, 2011 4:43 pm

Дам, на мен тези Аквасорс също ми звучат много интересно. Аз много си падам по всякакви такива продукти и вече съм пила какъв ли не шейк от какви ли не работи направен. Различните компании обикновено си диверсифицират продуктовата гама малко или много, но все пак човек може да намери и еднакви неща в повечето случаи, като например напитки от алое, шейкове, витамини и тем подобни. Също така гледат да правят промени и в самите вкусове на продуктите - някой слагат праскови към алоето, други коприва, трети мед и така нататък.
И въпреки, че имам някакъв поглед върху всички тези неща, все още не съм опитвала въпросният водораслов шейк на Аквасорс. Звучи ми доста примамливо обаче и ще взема да проуча въпроса и да видя дали ще ми допадне като действие, съставки и т.н. Макар и от сега да знам, че ще е много приятно и зарибяващо на вкус - те всичките са такива. До сега не съм попадала на шейк, алое или друго подобно нещо, което да не те кара да изпиеш всичко наведнъж.
hermione

Мнениеот modeva » Чет Дек 29, 2011 5:01 pm

Шейкът на АкваСорс се нарича Lighten-up! и е пълноценна, балансирана клетъчна храна на базата на водорасли AFA, естествен Коензим Q10, алфа-липоична киселина и сибирски жен-шен с добавени специални естествени активатори на метаболизма.
Lighten-up! помага за изгаряне на мазнините. Съдържа още Л-карнитин, глюкоманан, хром, храносмилателни ензими. Добър източник на мастни киселини Омега-6 и Омега-9.

За повече информация http://www.aquafood.dir.bg/_wm/diary/diary.php?did=609125&df=46&dflid=3

Ако желаете повече информация за продуктите на АкваСорс, може да се свържете с мен.
modeva

Мнениеот koudyforever » Пон Юли 01, 2013 8:57 pm

За аквасорс съм чувал положителни неща. Ползвал съм 1 продукт и ми хареса. Конкретно от маркетинга не съм впечатлен, но ще дам един вот "ЗА" шейка. Нищо, че е на конкурентна компания.
koudyforever

Назад към Aquasource