Първият и единствен МЛМ форум в България се продава! Изпращайте своите оферти на zaekyt7@gmail.com

Лошия маркетинг или добрите продукти в Хербалайф?

Лошия маркетинг или добрите продукти в Хербалайф?

Мнениеот maxuelle » Пет Яну 14, 2011 11:42 pm

Здравейте,

Сигърен съм, че консултантите на хербалайф и то точно тук в България все имат да кажат нещо което да не им харесва, въпреки, че всички казваме колко са прекрасни нещата. Да прекрасни са ако се опитаме да игнорираме проблеми идващи от маркетинговите стратегии на компанията, чрез които да ни ограничават и да казват не може да правите това не може да правите онова, забранено е не може.... от друга страна пък продуктите са уникални, даващи страхотни резултати и даващи стимула да продължиш напред.

Така, че мнозина от нас може би ги задържа това, че имат едни прекрасни продукти без които не биха останали до края на живота си може би. А маркетинга? Навеждайте глави и стискайте зъби все някога нещата може и да се променят :)

Успех.....
maxuelle

Re: Лошия маркетинг или добрите продукти в Хербалайф?

Мнениеот 404i » Пет Апр 08, 2011 6:46 am

Много подвеждащо е поставена самата тема!
По-скоро нека дистрибутори да споделят доколко успяват да се реализират в интересните условия в България.
Казвам интересни, защото според мен условията в България са малко неотговарящи на идеологията на МЛМ.
Не казвам, че не може да се постигне успех- напротив.
Познавам мнозина успели дистрибутори от различни компании- те са доказателство, че МЛМ може да се прави успешно и в БГ.
Като цяло отчитам, че чуждите системи на работа трябва да се "побългарят"(от хубавата страна на думата).
Повечето от българите имат склонност към старите разбирания от преди 20-30г. Все още малък % от българите се интересуват от поддържане на здравето си с природосъобразни методи.
Бихме го отдали на ниския стандарт, но не е само това. Свидетели сме как и доста заможните българи са почитатели на бързото хранене и "бъчвообразната форма на тялото".
Това трудно се отчита понеже сме му свикнали и няма добра база за сравнение.
Когато се поразговорите с някой чужденец от развитите държави, то много скоро отчитате разликата в манталитета. Чужденците са много по близо до идеята за МЛМ.
Все пак трябва да дадем заслужени похвали на дистрибуторите работещи в тази тежка обстановка- именно те спомагат добрите продукти на Хербалайф да достигат до Българите.
Всеки може да намери материали в нета и да сравни маркетинга на различните компании.
Маркетинга на Хербалайф е един от най-справедливите и най-добре плащащите. Компанията дава на своите дистрибутори до 73% от общия оборот.
404i

Мнениеот drugpogled » Съб Апр 09, 2011 4:16 pm

Добре е да се запознаеш с най новата маркетингова система на компанията.
Толкова лесна и облекчена е че направо си е удоволствие да работиш.
Аз вече 14 години работя с тази компания и наистина имаше моменти когато едвам съм се оправял.
drugpogled

Мнениеот hermione » Пет Окт 28, 2011 4:23 pm

Аз никога не съм била в Хербалайф, но имам роднини, които прекараха няколко години там, но все още в зората на компанията на нашия пазар. Тогава все още нямаше много голяма база за сравнение на маркетинг планове, така че хората се блъскаха който както може, защото все пак пари имаше, не може да се отрече. Усилията наистина бяха големи обаче. Трябва да си много издръжлив и упорит за да издържиш на такова темпро в продължителен период от време. А иначе не знам какъв нов маркетинг има сега Хербалайф, отдавна вече не съм компетентна по въпроса.
Що се отнася до техните продукти обаче спор няма. Те наистина са с много високо качество, но и цени, които перфектно отговарят на тази висота. Но от друга страна те почти всички подобни продукти са си доста скъпички поради едни или други причини.
Моят отговор на въпроса е следният - не бих работила в Хербалайф именно подари лошия маркетинг, но от друга страна определено е продължавам да използвам техните продукти, защото съм се убедила в качеството им (поне на някои от тях)
hermione

Назад към Herbalife

• { RELATED_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение